Sayfa 408 / 447 İlkİlk ... 308358398406407408409410418 ... SonSon
12,211 ile 12,240 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kötü tezahürat he? Yahu adamlar şu resimde gördüğünüz manzaralardan dolayı bizi PFDK'ya sevkediyorlar.

Daha ne söylenebilir ki? Bir çocuğun maçtan sonra sahaya girmesi, Belki de hayatı boyunca hiç bir zaman unutamayacağı bir an, Hayalindeki futbolcularla yan yana olup tezahürat etmesi bir kulübün suçuysa, bu ne kulübün ne o çocuğun ne de futbolun suçudur. Bu insanlık suçudur. Biz kadınlarımızla ve çocuklarımızla da o şampiyonluğu doyasıya kutlarız sorun değil, Asıl sorun insanlığını kaybedenlerde.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Şaka gibi bir ceza başka açıklaması yok.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Biz adamların sahasında şampiyon oluyoruz kutluyoruz adamlar kendi sahasında kutlayamıyor vay Demirören
    Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
    Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Küfrün cezasının hemen 1 maç ile seyircisiz olması çok kötü ve saçma bir uygulama kesinlikle; ancak Beşiktaş, F.Bahçe'yi ve Sivas'ı yenerse F.Bahçe, Ç.Rize maçını kazansa bile resmen ilan edemeyecek şampiyonluğunu. Bir de böyle bir durum var.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

koltuk kırıp sahaya atanlara ceza yok . küfür etmek daha tehlikeli heralde.

Nesil
    2013
    Yer
    Budapeste

Trabzonspor'a yanilmiyorsam 3 mac ceza geldi eger o macta olanlara 3 mac ceza geliyorsa küfüre plaket verilmeli. Saka gibi ülkeyiz. Hatta cocuk girdi diye saha kapandiysa daha büyük bi sacmalik para cezasi falan verirsin hic olmadi.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Yaniliyorsun

Trabzon'un bi ara cezasi 7 maca bile cikti, sonra 1-2 dustu diye biliyorum.

Bu hafta Fenerbahce ile beraber bizde seyircisiz cezasi aldik

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

O sahneler cidden çok güzeldi,neye ceza verdiler bilmiyorum ancak çok hoşuma gitti oyuncuların o çocukla birlikte sevinmesi,amigoluk falan yaptırmaları enfesti.Türkiye'de ilk kez böyle bir şey görüyorum.İnşallah daha çok buna benzer şeyler görürüz.Bize göre futbolcular ulaşılmaz,çok üstün kişiler gibi geliyor küçükken,bunu aşmamız lazım.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Caner ve Sow ile 2018'e kadar uzatmışız sözleşmeleri sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sow'dan artık para kazanmamızın zamanı geldi. Bu yüzden şahsi fikrim hazır para ederken satılması yönünde. Çünkü kanat oyuncularının önemi gittikçe artıyor zamane futbolunda. Eğer forvet olarak kullanmayacaksak,Sow'u satıp,sol tarafa daha teknik ve yaratıcı bir futbolcu almalıyız.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Mahmut Uslu birkaç defadır seneye Şampiyonlar Ligi ihtimali var diyor. Bu şekilde konuşmasının sebebi nedir bilen var mı?

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Mahmut Uslu birkaç defadır seneye Şampiyonlar Ligi ihtimali var diyor. Bu şekilde konuşmasının sebebi nedir bilen var mı?
    Klasik Mahmut Uslu konuşması, onlara kalsa Avrupa'dan ceza da almıyorduk. Kesin konuşmak istemiyorum ama bizim cezamız kalkacak bir ceza değil. 2 yıl süren dava sonunda alınmış kararı yeniden incelemeye bile almazlar, özellikle Platini varken.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Ekşi sözlük'te Ersun Yanal ile ilgili çok güzel bir yazı yazılmış okumanızı tavsiye ederim.
    https://eksisozluk.com/entry/42122224

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hukuksal açıdan bakarsak Fenerbahçe aldığı 2 yıllık cezayı bu sezon tamamlamış oldu. (2011-2012 , 2013-2014) yeter ki Aydınlar döneminde verilen men cezasını Uefa tarafından verildiğini ispat edelim. Cas gerekçeli kararını açıklamadı. Bizimkilerin bu konuda çalışması var. Demek ki bir yerden bilgileri var ki bu yönde söylemler artmaya başladı.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by ReaList View Post
    Hukuksal açıdan bakarsak Fenerbahçe aldığı 2 yıllık cezayı bu sezon tamamlamış oldu. (2011-2012 , 2013-2014) yeter ki Aydınlar döneminde verilen men cezasını Uefa tarafından verildiğini ispat edelim. Cas gerekçeli kararını açıklamadı. Bizimkilerin bu konuda çalışması var. Demek ki bir yerden bilgileri var ki bu yönde söylemler artmaya başladı.
    Durum dedigin gibi olabilir ama ben bizim yöneticilerin dediklerinin bir dayanagı oldugunu düsünmüyorum o kadar çok yalanlanan acıklamaları oldu ki artık ha gazete haberi ha bizim yöneticilerin konusması aynı şey benim icin.Bir inandırıcılıkları kalmadı.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Öyle konuşmalarının tek sebebi aşağıdaki belge ama hiç umutlanmıyorum aslında.

TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Saçma olan şey; aynı suçtan iki defa ceza verilmesi. Ister TFF ister UEFA versin. Ikisi de aynı türde ceza veriliyor ve bir eylem iki kez cezalandırılmış oluyor. Bunu bizim avukatların en başta kabul ettirememesi saçma olan. Bu iş buraya kadar gelmemeliydi zaten.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İhtimal cidden var demek ki, yaz dönemi yine hareketli geçecek.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

borsada manipulasyon icin o aciklama "gidebiliriz"...

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Boş verin Avrupa olmadan rahat rahat takılıyoruz işte. Bu sene bu yaşlı takımla Avrupa'ya gidersek bizim için sonuçları hiç te iyi olmaz bence. Bu sene de şampiyonluğu hedefleyip kadroyu gençleştirmeye bakalım. Artık uzun vadeli plan yapmanın zamanı geldi de geçiyor. Sırf bu seneyi kurtarmak için geleceği mahvetmenin anlamı yok. Şu takımın gerçekten Avrupa'da başarılı olabileceğine inanıyor musunuz? Bir de Avrupa'ya gidecez diye zaten şişmiş kadroyu iyice şişirip mali durumu daha kötü hale getiririz.

Öncelikle bu sene yönetim değişmeli, yeni başkan gelmeli ve kulübe gerçekçi uzun vadeli hedefler belirlenmeli. Daha sonra 1 yıl içerisinde kadro revize edilerek 4-5 yıl boyunca sürekli Avrupa'ya katılacak ve ilerleyebilecek bir takım oluşturulmalı. Yoksa Avrupa'ya önceden de gidiyorduk ama toplamda 2 tane başarımız var, yani bizim için 10 milyon Euro'dan başka bir şey ifade etmiyor. Onu da çarçur ettiğimiz için pek bir anlamı kalmıyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Fenerbahçeli taraftarlar, Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda bir araya gelerek Mustafa Kemal Atatürk'ün imzasını oluşturdular.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    borsada manipulasyon icin o aciklama "gidebiliriz"...
    Bu da ilginç bir refleks oldu. Fenerbahçe lehine ne konuşulsa borsa da manipülasyon.

Fenerbahçe şampiyon olacak. Borsada manipülasyon için tabi.

Yoksa SPK'dan cezaları, uyarıları yiyen de Fenerbahçe zaten.

Bu arada o dönen belge geçen sene ortaya çıkmıştı zaten ve onun üzerine ceza geldi.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

rakiplerin de katkisiyla kolay bir sampiyonluk kazandik ilk defa. her zaman boyle comert olmayabilir rakiplerimiz, hic ara vermeden gelecek sezonun planlamasini yapip yeniden sampiyon olmayi hedeflemeliyiz. ayni kararlilik ve azimle daha planli bir sekilde devam edilmeli.

bu sene sampiyonlugu istedi takim ve oldu da, fakat oyun olarak tatmin edici degildi diyebilirim. en azindan bir ivme kazandik, bunu daha da yukariya cikaricak hamleleri bekliyoruz artik. akilli bir kadro yapilanmasi bekliyorum, teknik kadro devam edecektir buyuk ihtimal. o yuzden bu konuda umitliyim. ersun hoca kendi kadrosuyla cok daha iyi sonuclar alicaktir.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Takımın gençleşmesi lazım. özellikle kanata,forvete, orta sahaya oyun kurucu ile yedek stoper ile sağ bek alınmalı.

Emrahı alıyormuşuz galiba iyi olur

Mevlütte gelebilir

Giden yabacılar olacaktır mutlaka

2 3 tane daha yerli alırız yabancıya bu sezon da gerek yok bence

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Fenerbahçe önümüzde ki sene yine Avrupa'ya gidemezse lige favori olarak başlayacaktır.Çünkü Avrupa kupaları gerçekten çok yıpratıyor futbolcuları.Lig maçı yapıyorsun oyuncuların(özellikle yabancıların) kafa hep avrupa maçında oluyor.Haftada tek maç oynamak bence çok avantajlı,bu sene bu avantajı iyi değerlendirdi ve şampiyonluk geldi.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Açıkçası benim gelecekten umudum pek yok. Sebebine gelirsek bu sene gerçekten hiç iyi futbol oynamadık tamamen mücadele ve isteyerek şampiyonluk geldi. Takımın oynadığı futbola baktığımızda orta saha ve ileri üçlü gerçekten teknik açıdan çok yetersiz. Bir de üstüne Emenike forvete yerleşince takımın oyunu hiç çekilmez bir hal aldı.

1-En başından takımda Meireles ve Topal'ın aynı anda sahada olması takım için çok lüks, Meireles 1 var 3 yok tarzı bir oyuncu ve saatli bomba. İyi oynadığı zamanlarda bile hücuma katkısı neredeyse sıfır. Takımda Topal varken oraya hücuma da katkı verebilecek bir orta saha alınmalı. Ayrıca sürekli sakatlanması da cabası ve maçta dakika 60 olduğunda oyundan düşüyor.

2-Diğer orta saha oyuncusu için bir şey demeye gerek yok, büyük ihtimalle bu sene ilk 11'e yapılacak tek takviye o pozisyona olacak. Bütün camia yetenekli bir orta saha eksikliğinin farkında.

3- 2 kanat oyuncumuzun da top taşıma, pas ve orta gibi özellikleri çok zayıf. Kanatlardan en az bir tanesinin kesinlikle hızlı ve teknik bir oyuncu olması lazım. Kuyt benim gözümde sadece koşan, yarısını da boş koşan bir adam. Kaybettiği topların yarısını tutsa, en az 2-3 km daha az koşar ve yorulur. Normalde Sow'u çok seviyorum ama oynadığı futbol çok istikrarsız, üstelik maç içerisinde de aşırı etkili bir oyuncu değil. Eğer forvet oynatılmayacaksa artık takımda boşuna tutulmamalı. Üstelik ikisi de sürekli içeri kaçtığı için kanatlarda yeterince verkaç yapamıyoruz. Alper son maçlarda gösterdiği performansla kanatta verimli olabileceğini kanıtladı, orada Sow ve Kuyt kadar hatta daha fazla şans bulmalı.

4- Forvetimiz (Emenike) gerçekten çok yetersiz. Top kontrolü rezalet, pas yeteneği çok kötü(pas verme düşüncesi de yok zaten), aşırı bencil, sırtı dönük oyun yok, kafa topuna çıktığında sakatlanacağını düşünüyor herhalde, havadan gelen topların neredeyse hiçbirine sıçramıyor, sıçradığında da faul... Üstelik pas bağlantılarında hiç yok, şampiyonluğa oynayan takımın forveti ver kaç yapabilmeli. Tek özelliği önüne top alıp koşmak olan bir adamın bu takımda işi yok. Açıkçası bonservis bedeli 3-4 milyon, yıllık parası da 1 milyon civarı olsa ağzımı açmazdım ama kendisi için harcanan paranın hakkını kesinlikle vermiyor. Seneye kesinlikle satılmalı ve yerine daha kaliteli bir oyuncu alınmalı.

5- Takım mevcut saçma oyun kurma taktiğinden vazgeçmeli. Stoperlerin arasına giren Topal kesinlikle bu işi yapamaz. Bir de önündeki orta sahalar yavaş ve kaçak olunca saçma sapan uzun toplar atılıyor.

Tabi ki olacaklar belli, takım şampiyon olduğu için kadro bozulmayacak ve yetenekli orta saha dışında sadece yedeklere takviye yapılacak. Bu da seneye yine bize saç baş yolduracak. Üstelik Ersun Yanal da taktik açıdan çok yetenekli bir hoca olmadığı için yaratıcı fikirler bulamayacak ve takım gayet sıradan bir hal alacak.

FB seneye de başarılı olabilir ama takım çok yaşlı ve istikrarsız oyuncu sayısı da fazla, üstüne ayağında top tutup adam eksiltebilecek oyuncu sayısı da sadece 1!. Bu yüzden önümüzdeki sene çok da abartmadan takıma kaliteli oyuncular dahil edilmeli ve mevcutlar da para kazandırabiliyorsa satılmalı.

Ekonomik durum ve yabancı sayısı ciddi anlamda sorun ama bizim yönetimimiz futbolculara teklif gelse de satmıyor maalesef. Stoch çok açık örneğidir. Sadece tek özelliği olan bir oyuncuya 12 milyon Euro teklif gelirse hemen satacaksın. Şimdi de bir takım çıksa ve Sow için 8-9 milyon verse düşünmeden satılması gerekirken reddedilir, aynı şekilde Emenike.

Emre'yi de boş geçmemek lazım. Yılda 2 milyondan fazla para kazanıp, senede 5 maç oynayan bir oyuncu. Sürekli sakatlanıyor ve takımı hep zayıflatıyor. Kalitesi tartışılmaz ama sadece 3-4 maçta gösterdikten sonra anlamı yok. Ve her maçta kavga edip olay çıkartmak, en ufak şeyde galeyana gelip takımı yalnız bırakmak yetenekleri arasında olan bir oyuncunun bu takımda kaptan olmaması gerekiyor. Futbolu bırakana kadar yedek kulübesinden arkadaşlarına destek vermeli ve ligde önemsiz maçlarda oynamalı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Orta sahada Meireles'i kesinlikle göndermeliyiz bana kalırsa Sow'da bu sene gönderilmeli. Çünkü para kazandıracaktır. Zaten tamam çok seviyoruz ama ahım şahım bir katkı vermiyor. Ancak 4-4-2'ye dönersek kendisinden maksimum fayda sağlayabiliriz o da zor gibi. Kadlec'te gönderilmeli,son maçlar yanıltmasın inanılmaz yetersiz bir adam. Keşke Volkan'da gitse ama imkansıza yakın seneye kalede Mert'in olması.

Bunun yanında maddi sorunlarımız olacaksa takviye yapmadan takım içinden Alper'i sol'a koyarak hücumda sayımızı arttırabiliriz. Tuncay etkisi yapabilir hücum hattımıza. Gerekirse Stoch'ta döner(ben pek sıcak bakmıyorum) Caner ile kesinlikle anlaşılmalı, defans hattımız o imzaladığında sorunsuz zaten. Emre kalmalı, takımın orta sahasında hala en iyi isim. Salih daha fazla oynayacaktır seneye, Salih hazır olduğunda Emre'ye ihtiyacımız kalmayacak. Son olarak Kuyt 1 sene daha kalabilir bana kalırsa. Zaten transfer yapmamız zor görünüyormuş o zaman oynasın adam en azından bir standartı var.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Baroni , Holmen, Krasic, Stoch (Yerine biri alınacak ise), Kadlec gibi oyunculara emekleri için teşekkür edip yollayarak işe başlamamız gerek.

Kadlec yerine stopere gerekirse yaşlı bir Türk oyuncu al yedek. Kadlec şuan boşa duruyor yani takımda onun yaptığını stoperde Bekir de yapar sol bekte zaten hiç bir şey yapmıyor boş bıraksan bile aynı hesaba denk düşer.

Holmen gerçekten sevdiğim bir oyuncu ama olmuyor. Bizim orta saha ona çok lüks kalıyor, Sivas gibi bir takıma gitse estirir ben buna eminim ama bizde gerçekten oynayacak kapasitesi yok.

Baroni için diyecek lafım yok 3-4 sezondur gidecek diye yazıyoruz ama adam bizi gömecek utanmasa. Ne halin varsa gör diyorum sadece.

Krasic bir işe yaramaz artık. Yaş olmuş 29/30 gittiği takım da bile 12 maça çıkabilmiş. Yaptığı istatistikler de iğrenç 2 gol atmış başka bir şeye karışmamış. Adı çok geçmişti ve taraftarın içinde kalmaması adına alındı diye düşünüyorum ben ve kesinlikle kızmıyorum yönetime.

Çünkü ne yalan söyleyeyim severdim Krasic'i sadece olmadı. En azından o formayı üzerine geçirdi diyoruz.

Stoch konusu bence birazcık karışık. Yaşı dolayısı ile çabuk silinmemeli diye düşünüyorum çünkü hem sempatik bir oyuncu hemde bize verdiği katkıyı biliyoruz hepimiz.

Eğer yerine adam gibi birisi alınacak ise yollasınlar ama alınmayacaksa gitmesin bence çünkü Ersun hoca onu kullanabilir diye düşünüyorum ben.

Gelelim yapmamız gereken transferler konusuna.

Alex gitti gideli bu takımın hücum anlayışı iyice değişti. Bir hücum anlayışımız falan kalmadı kısacası zorluyoruz zorluyoruz rakip hatayı yaparsa pozisyon bulup atıyoruz.

Ne bir ekstra vuruş kaldı, ne bir takımı yönlendirecek oyuncu. Ofansif yükü çekecek iyi bir isim almak gerek ben aslında en çok Cabella'yı isterim.

Belhada'yı alamadık zamanında 2 lira için keşke Cabella'yı alsak. Nefis bir oyuncu çalım desen var, teknik olarak da gayet iyi durumda.

Diego adı geçiyordu iyi olabilir ama yaşı sıkıntı. Bize gelecek oyuncu artık genç olsun da şurayı 2 sezon sonra tekrar düşünmek zorunda kalmayalım.

Cabella'yı istesek çok rahat alırız adamın flört halinde olduğu takım Gladbach. Tek avantajları Avrupa'ya katılma durumları ki bizim başkan parasal olayla her türlü bu oyuncuyu bize getirir.

Sağ tarafı Kuyt götürür diye düşünüyorum. Oraya üst düzey bir oyuncu alınmadığı sürece kesinlikle Kuyt'ı yollamamak gerek.

Kuyt kaç yaşında olursa olsun o enerjisi ile orayı çok iyi hallediyor. Bizim önceliğimiz sol taraf ve AMC dediğimiz yer olmalı.

Sow iyi hoş ama çok silik kalıyor, keşke kendisini forvette adam gibi kullansak.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

A2 takımımız az önce tamamlanan A2 Ligi final maçında Boluspor'ı Uygar Mert'in attığı golle 1–0 mağlup ederek sezonu şampiyon olarak tamamladı. Hasan Özdemir'i, Şenol Çorlu'yu, teknik ekibi ve genç futbolcularımızı tebrik ederim.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Mesaj Yetkileri