Orta sahada Meireles'i kesinlikle göndermeliyiz bana kalırsa Sow'da bu sene gönderilmeli. Çünkü para kazandıracaktır. Zaten tamam çok seviyoruz ama ahım şahım bir katkı vermiyor. Ancak 4-4-2'ye dönersek kendisinden maksimum fayda sağlayabiliriz o da zor gibi. Kadlec'te gönderilmeli,son maçlar yanıltmasın inanılmaz yetersiz bir adam. Keşke Volkan'da gitse ama imkansıza yakın seneye kalede Mert'in olması.
Bunun yanında maddi sorunlarımız olacaksa takviye yapmadan takım içinden Alper'i sol'a koyarak hücumda sayımızı arttırabiliriz. Tuncay etkisi yapabilir hücum hattımıza. Gerekirse Stoch'ta döner(ben pek sıcak bakmıyorum) Caner ile kesinlikle anlaşılmalı, defans hattımız o imzaladığında sorunsuz zaten. Emre kalmalı, takımın orta sahasında hala en iyi isim. Salih daha fazla oynayacaktır seneye, Salih hazır olduğunda Emre'ye ihtiyacımız kalmayacak. Son olarak Kuyt 1 sene daha kalabilir bana kalırsa. Zaten transfer yapmamız zor görünüyormuş o zaman oynasın adam en azından bir standartı var.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly