Arkadaslar yillardir bunu her turlu platformda dile getiriyorum.Yabanci forumlarda olsun, Sigames de vs hatta bi ara burada da bir kac kez dile getirdim. Bu oyunun gercekciligi acisindan sunlarda yapilabilir. Misal ben neden kariyerime Josep Guardiola ya da Jurgen Klopp, Unai Emery olarak baslamayayim. Hem boylece oyunun gercekciligi daha da artar. Istenirse boyle bir secenekte eklenebilir. Yillardir CM&FM oynuyorum, bir kere bile kendi adimla teknik direktorluk yapmadim oyunda. Zaten mantiksiz geliyordu. Isteyen boyle bir kariyer acmak isterse yapabilir ama ikinci bir secenekte her zaman olmali.

Ayrica sunu da soylemek istiyorum. Eger oyuna ocak ayina ait transfer yamasi gelirse ve de hatalari duzelten bir database ile beraber konulursa ikisinin de ayrilmasi gerektigini dusunuyorum. Yani demek istedigim su: Hatalar duzeltilsin FM 2014 deki gibi 14.0.3 yamasi gibi ama transferleri kapsamasin. Sonucta bu oyunda sezon basi kadrolarini gormek istiyorum ben. Benim gibi dusunen bilmem var midir ama cevremde FM oynayan cok arkadasim var ve hepsiyle bu yukarida yazdigim hususlar konusunda hem fikiriz.