Quote Originally Posted by hknshr View Post
Rehber süper olmuş ellerinize sağlık. Benimde bir sorum olacak.
Mesela AML pozisyonunda oynayan bir oyuncum var. Bu oyuncunun teknik ve fiziksel (hız, hızlanma, çeviklik) özellikleri çok iyi. Ama ben bekine yardım etmesi için bu oyuncuya DW rolünü verdim. Oyun içi tercihlerinde de sık sık topla koşar, verkaç yapar, sıkça öldürücü toplar atar ve içeri oynar özellikleri var. Bu oyuncu bu tercihlerini rolü gereği pek kullanmaz mı, yoksa kendi kişisel tercihleri olduğu için sürekli bu özelliklerini kullanır mı?
Not: Oyuncunun sahadaki serbestliği yüksek, sağ ayağını kullanıyor solu da gayet iyi.
Oyuncu öncelikle oyun içi tercihini kullanır. Rol ve görevi sahada ne yapması gerektiği konusunda gerekli eskiden bar şimdi direktifleri ayarlar. Ama siz özel olarak oyuncu direktiflerine girip esktra yapması yada yapmaması gerekenleri işaretleyebilirsinz. Mesela ofansif bek verdiniz ama top sürmesi iyi degil gidip fazla top sürme diyebilirsiniz ya da standar bek verdiniz orta açması iyi daha çok orta aç vs gibi. Ama oyun içi tercihlerinde sık sık topla beraber koş olan bir oyuncu siz direkti versenizde vermesenizde sık sık koşar. kısaca oyuncu öncelikle oyun içi tercihine sonrasında da sizin rol ve görevinize göre yada direktiflerle oynamanıza göre nasıl istiyorsanız o şekilde davranır