Büyük takımlara kontra taktigin tutmuşta diğerlerine sanırım daha atak çıkmışsın (:
Büyük takımlara kontra taktigin tutmuşta diğerlerine sanırım daha atak çıkmışsın (:
Genel itibariyle iyi gidiyorsun. Arada ufak tefek mağlubiyetler olsa da özellikle büyük takımlara karşı daha iyi performans gösteriyor takım.![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Bundesliga 5.Hafta | 2013-14
Bundesliga 6.Hafta | 2013-14
Bundesliga 7.Hafta | 2013-14
Volland,Salihovic ve Firminotam formda olunca bu skorlarda kaçınılmaz oldu. Ligde çok iyi gidiyoruz Kupadan elenmek çok kötü oldu ama bize lige odaklanma şansı verdi eğer bu şekilde galibiyetlere devam edersek sezon sonu ilk 5 içinde rahat bitiriririz diye düşünüyorum.
Puan durumuda bu şekilde. Son hafta Dortmund'un Bayern'i yenmesiyle 7 hafta sonunda liderlik koltuğuna oturduk. Yönetim bana duyduğu güveni sürekli bildiriyor bizde bu güveni boşa çıkarmıyoruz.
Kevin Volland ise gösterdiği performansla dev klüplerin dikkatini çekmeye devam ediyor. - 7 maç,7 Gol,8 Asist.
Haftaya sezonun en zor maçlarından biri olarak gördüğümüz maça çıkacağız.
Rakip Bayern Münih.
malatyAdana!
Bayern bize gömlek farkı koyar![]()
Maçlar çok iyi.Bu form ile Bayerni de yeneriz![]()
Maçlar çok iyi gidiyor Bayern maçı ile ilgili tahminim beraberlik![]()
Bu kadarını beklemiyordum açıkcası ama son 2 maçta rakiplerimizin 10 kişi kalması ve kazandığımız penaltılarla şans bizim yanımızdaydı ama Bayern maçına tamamen savunma felsefesiyle çıkacagız başladığı gibi bitirmeye çalışacagız maçı![]()
malatyAdana!
Eğer taktiğin tutarsa berabere bitirirsin.
Malesef tutmadı
Bundesliga 8.Hafta | 2013-14
Aslında iyi başlamıştık maça,iyiden kastım iyi kapanmıştık rakibimiz organize atak geliştiremedi pek ama Robben ve Pizarro ikilisini durdurmayı başaramadık Robben'in asistleri ve Pizarro'nun golleriyle maçı kaybettik. Kaleye tek bir şutumuz dahi olmadı rezil olduk diyebiliriz ama diğer rakiplere baktığımızda herkese 5 gol 6 gol atan bir Bayern Münih vardı 2-0 ile kurtulduk.
malatyAdana!
Yinede iyi maç çıkarmışsın. Savunma ağırlıklı oynamana rağmen kart görmemişsin. Kaleyi bulan 11 şutun anca 2 sini gol yapabilmişler.
Öyle ama neye yararBundan sonra korkak oynatmayacağım takımı varını yoğunu koysun ortaya 5 tanede yesek farketmez
Bundesliga 9.Hafta | 2013-14
Bundesliga 10.Hafta | 2013-14
-
Schalke maçında 2-0 öne geçmemize rağmen 2 tane duran topdan gol yedik. Anlayamadığım birşey var; Neredeyse ardarda 2 gol bulup 2-0 öne geçtiğim maçların hepsinde rakip 5 dakika sonra mutlaka ve mutlaka bir duran topdan hemen farkı bire indiriyor çok saçma gerçekten.
Kaleye çok şut çekemiyoruz ama golleri rahat buluyoruz böyle kazanmak biraz can sıkıcı ama sonuçta 3 puan 3 puandır. Hücum taktiğimizide kontrol taktiğine çevirdik artık sadece pas üzerine taktikler üzerinde çalışacağım hücum bize göre değil![]()
Kevin Volland ise son 2 maçta 6.3 puanla oynadı birden düşüşe geçti nedenini anlayamadım ama rolünü değiştirdim biraz oyun kurucu forvet tarzında birşey yaptım bakalım.
malatyAdana!
Arada böyle ani form düşüklükleri oluyor. Bir de bu kilit oyuncu ise çile çektiriyor.
Bayern maçında etki gösterememişiz ama diğer maçlar iyi.
Bundesliga 11.Hafta | 2013-14
Bundesliga 12.Hafta | 2013-14
malatyAdana!
Hocam takımın bitricilik oranı farkettiğim kadarıyla çok sağlam.Çünkü 9-10 şut çekip 3 gol buluyorsun.Bu iyi bir başarı.Ben 28 şut çekiyorum.2 Gol atıyorum.Avantajlısın baya.
öncelikle kariyerinde başarılar dilerim Hoffenheim zevk veren bir takım daha önce oynamıştım gelişime açık(borcu olmadığından dolayı) firminoisüle ve volland mükemmel topçular
Ilk 7 hafta mukkemel gecmis. Son 2 mac kotu de olsa tekrar galibiyetler alacagimizi dusunuyorum![]()
Oyuncularla konuşmayı dene moraller bozukken dani alves sabriye bağlıyor (: