Capital Cup Final maçında karşılaşacak iki takım menajeri Yakar ve Moyes birlikte bir basın toplantısı düzenlediler, işte o toplantıdan satır başları.

- Sky Sports muhabiri: Sayın Yakar, Sayın Moyes... İki takımda finale gelene kadar zorlu rakiplerle maçlar yaptı ve nihayetinde iki takımda kupaya ulaşmaya artık çok yakın öncelikle kupa serüveni hakkında neler söylemek istersiniz?

- David Moyes: Öncelikle şunu söylemek isterim ki, meslektaşımda çok iyi bilir final maçları hep bambaşka olmuştur. Geçen lig maçında Newcastle'a yenilmiş olabiliriz, bir takım sakat ve cezalı oyuncularımız vardı ama bu maçta herşey çok daha değişik olacak... Evet bu noktaya gelinceye kadar zorlu rakiplerle oynadık ve hepsini yenmesini bildik ve sonunda bizim olacak kupaya uzanmaya sadece 1 günümüz kaldı haha haa...

- Onur Yakar: Sevgili Jamie sende çok iyi bilirsin ki tarih ayaklarının üstüne basanları yazar daima... (lafı çakıyorduu) Sayın Moyes'un iyi niyetinde şüphem yok fakat; kendisiyle benim görev aldığım süre boyunca 2 kez karşılaştık ve şunuda söylemeliyim ki kendilerine çok fazla şans vermedik açıkçası.. Kendisi neye güveniyor acaba bunları söylerken ? Yoksa federasyonamı? yoksa hakemlere mi? bilemedim ... Açıkçası bu aşamaya gelene kadar bizim için çok zor maçlar olmadı... farklı skorlarla finale gelmeyi başardık buda takımın başarısını ortaya koyuyor.. Çok fazla birşeyde söylemek istemiyorum zaten düdük çaldığında yenmemiz gereken sadece Manu değil, görünüşe göre hakemlerde olacak... (tebessüm ederek)

Yani söylemek istediğiniz çok büyük bir itham ve bunun için ceza alabilirsiniz biliyorsunuz Sayın Yakar. Acaba bir dayanağınızmı var bir duyummu aldınız? (Moyes araya giriyor)

- Moyes: Yakar'ın klasik maç öncesi demeçleri işte.. Aklınca oyuncularımda psikolojik üstünlük kurmaya çalışıyor... Yada zaten kaybedeceğini bildiği için bu tarz toplara giriyor.. Yenildiğinde mazereti hazır HAKEMLER HAKEMLER HAKEMLER.... ha ha haaa...

- Yakar: İstersen soruna cevap vereyim Jamie. Moyes yanımda diye söylemiyorum zira onun ne dediği zerre umrumda değil.. Yıllardır açıkça kollanıyor Manu bunu bilmeyen yok malumunuz.. Fazlada konuşmak istemiyorum, yarın sahaya çıktığımızda 11 aslan yürek o kupayı almak için ellerinden geleni yapacaklar... Endüstriyel futbola, futbolun kulislerinde dönen dolaplara karşı mücadele edecekler ve o kupayı taraftarımıza hediye edecekler... Herkese iyi akşamlar bu herifle aynı havayı solumak ciğerlerimize zarar... (Toplantıyı terkedip gider...)