1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    attirson üstteki resme "Yapılmaması gereken bir hareketti. Ayıp etmişler" desen hiç bu kadar uzamayacaktı. Ama aksine "Bunların gündeme getirilmesi yanlış" diyorsun. Yahu adamlar yapmış bir ayıp. Vaktinde de bizimkiler yapmıştı. Ondan önce de başkası vs. Seneye de yapılacak. Bence bunları konuşmak gereksiz.
    Eger şampiyonluktan çok bu resim paylasılıyorsa bu karalamadır.Kendinde demissin hep yapılan bir olay bir Gsli holiganlar yapar bir Fbli holiganlar yapar her seferinde paylasıp bunlar bunu yaptı acısı cıkmadı bir türlü demenin bir alemi yok.Yoksa ben zaten bunu yapanlardan nefret ediyorum rakibin agzına laf verdikleri icin.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Eger şampiyonluktan çok bu resim paylasılıyorsa bu karalamadır.Kendinde demissin hep yapılan bir olay bir Gsli holiganlar yapar bir Fbli holiganlar yapar her seferinde paylasıp bunlar bunu yaptı acısı cıkmadı bir türlü demenin bir alemi yok.Yoksa ben zaten bunu yapanlardan nefret ediyorum rakibin agzına laf verdikleri icin.
    Bir olaya tepki gösterene tepki göstererek bu karalamaya sen de katkıda bulunuyorsun farkında olmadan. Sen cevap yazmasan 1-2 mesaj sonra unutulup gidilecekti. Veya Lucescu felan konuşulacaktı. Sayende olay daha da akılda kalıcı hale geldi

Ayrıca koskoca Fenerbahçe şampiyonluğunu bir olay mı karalayacak Allah aşkına
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Bir olaya tepki gösterene tepki göstererek bu karalamaya sen de katkıda bulunuyorsun farkında olmadan. Sen cevap yazmasan 1-2 mesaj sonra unutulup gidilecekti. Veya Lucescu felan konuşulacaktı. Sayende olay daha da akılda kalıcı hale geldi

Ayrıca koskoca Fenerbahçe şampiyonluğunu bir olay mı karalayacak Allah aşkına
    Bu patlamaydı artık cünkü bu store hakkında uAburak89 her seferinde bir laf sokma cabası arıyor ve genelleme yaparak yükleniyor.Bunu yapanların Allah belasını versin dese gıkım cıkmaz.Ama genelleme yaparsa cevap vermek zorunda kalıyorum.

Mesaj Yetkileri