Gurur duyduk yemin ediyorum
Simeone reis geldiğinden beri bi CL alamadı bi de La Liga ikisi de geliyor resmen artık şurda 4 maçı kaldı takımın 2 kupayı alması için.Madrid derbisini başından beri istiyordum harika olacak harika.
Mourinho için üzüldüm ama Arda için sevindim. İlk defa Türkiye'den yetişmiş bir oyuncu Şampiyonlar Ligi'nde final oynayacak. Üstelik Galatasaray'dan yetişen bir isim. Duble gurur. Bir röportajında finalde kazanırsak Galatasaray bayrağı ile dolaşırım demişti, umarım gerçek olur.![]()
ŞL yarı finalinde hiç gol atan başka Türk var mı?
Courtois fena kurtardı yine 10 numara kaleci herif ya şu adamın bonservisini almaları lazım ..
Cüneyt Tanman atmıştı daha önce Arda da 2. olmuş oldu.![]()
...
Adam bizden gideli 3 sezon bitiyor. UEFA Kupası'nı kaldırdı, Süper Kupa'yı kaldırdı, muhtemel ligi de bu saatten sonra bırakmazlar, ŞL'de finale çıktı; kim bilir belki kupayı alacaklar. Gittiğinde kızmıştım ama adam da haklı bakınca. Burada kalsa Türkiye Kupası için uğraşıyor olurdu.
Cüneyt Tanman'ın Şampiyon Kulüpler Kupası Yarı Finali'nde Steaua'ya attığı gol var beyler Şampiyonlar Ligi'nde olmasa bile ŞL sayılır.![]()
Finali gören Türkler : Arda, Nuri, Hamit, Yıldıray
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Atletico hayallininde ötesinde bir sezon geçiriyor.Ligi ve ŞL'yi alarak bu sezonu taçlandırırlar umarım.
Kesinlikle öyle , en az 2 tane mutlak golü kurtardı adam bu maçta sadece, şu takımın bu kadar az gol yemesinde payı çok çok büyük .
Bu sene ŞL'de final ve Ligde de şampiyon olacaklar çok büyük ihtimal iyi para girişi olmuştur kulübe , mutlaka almaları lazım bu adamı uzun yıllar kale sağlam kalır .
Emre Can'da var sanırım.
Bi de Hikmet Karaman var ama o tribünde görmüştü![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Müthiş bir Madrid derbisi izleyeceğiz finalde. Atletico Madrid'in finali kazanmasını istiyorum.
Arda'ya da tebrikler. Bu seviyelerde gol atmak çok özel bir şey.
Beter ol Mourinho! Hiç böyle bir beklentim yoktu ama Atletico başardı. Arda da Türkiye'den gittiğinden beri elde etmediği başarı kalmadı nerdeyse. Diğer Türk gençlere duyurulur.
Tek isteğim Atletico'nun kazanması.Hadi gençler alın şu kupayı yakalım bu şehri![]()
Atletico kupayı kazanırsa Arda Galatasaray bayrağı açacak. Sırf bu yüzden istiyorum A.Madrid'in kazanmasını![]()