1 ile 30 arası toplam 1045 sonuç

Konu: "Toros Kaplanları" Dünyaya hükmetti. (2022-2023)

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Tebrikler sezon çok iyi yerde bitmiş transferde ince eleyip sık dokuman gerek ama Avrupa'da iyi işler yapmak istiyorsan

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by yakar350 View Post
    Ligi çok iyi yerde bitirmişiz, elemeleri geçip gruplarada kalırsak büyük iş olacak bizim için. Kupada çok fazla gideceğimizi sanmıyorum ama gruptan çıkarsak çeyrek final görmek olsun hedefimiz
    Teşekkürler. Aynen benimde pek umudum yok. Ama çıkarsak hedef büyütürüz.

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Tebrikler sezon çok iyi yerde bitmiş transferde ince eleyip sık dokuman gerek ama Avrupa'da iyi işler yapmak istiyorsan
    Teşekkürler. Avrupada bu sezon pek umudum yok bir kaç tur gidip itibarımızı artıralım ki iyi oyuncular bize gelsinler. Mesela Şener Özbayraklı yı almak istedim parada vardı. Adam gitti "seni günahım kadar sevmiyorum" dedi. 63 B Tl haftalık maaş istedi 40 B TL önerdim kabul etmedi. Bunun üzerine Karabüke 21 B TL ye imza attı. Onu alabilse sağ beke pek adam aramayacakdım artık seneye yada ara transfere inş.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Partizanla maçımızı yaptık. Elimizden kalecileri sayesinde kurtuldular. Artık 5 Ocak Fatih Terim Statında tur şansımızı kovalayacağız.

Bu arada medyada tahminlerini yayınladılar. Lütfedip geçen sezondan 4 sıra yukarı almışlar Biz yine tahminleri alt üst edeceğimize inanıyoruz.

Mesaj Yetkileri