Fırsat Bulmuşken Devam Edelim.Nerede Kalmıştık ?
Portekiz Kupası Yarı Final Maçları
İkinci maçta istediğimiz galibiyeti aldık ve finalde Benfica'nın rakibi olduk.
Fırsat Bulmuşken Devam Edelim.Nerede Kalmıştık ?
Portekiz Kupası Yarı Final Maçları
İkinci maçta istediğimiz galibiyeti aldık ve finalde Benfica'nın rakibi olduk.
TariboWest
27-28-29-30. Hafta
Puan Durumu
Sezon içinde kendi evimizde aldığımız beraberlikler şampiyonluğu kaçırmamıza engel oldu...
Portekiz Kupası Final
Ligde aldığımız basit beraberlikle şampiyon olmayı haketmedik belki. Fakat final böyle olmamalıydı. Bu sonucu haketmedik. Muhteşem oynadık, Benfica'yı salladık salladık ama bir türlü deviremedik...
Bir sezonu böylece geride bıraktık.
TariboWest
Ohaa 12-11seneye şl paralar gelsin
![]()
İlk seneden 2.lik gayet güzel. Seneye de şampiyon olacağız inşallah![]()
Benfica maçını haketmişiz ama olmamış.Porto ve Benficaya rağmen ligi 2. bitirmek de güzel bir olay.2-3 kaliteli transfer ile ligde şampiyon oluruz.
Seneye Sampiyonlar Liginde oynayacak olmamiz iyi olmus. Guzel takviyelerle ligde yeniden sampiyonluga oynariz. SL'de de umarim iyi bir sezon geciririz.
Finansımız sıkıntılı zaten. Bizi bir hayli rahatlatacak. Ama penaltılarla kaybetmek hoş olmadı.
İnşallah kardeşim.
Bu sezon hem ligi hem de kupayı kazanabilirdik ama elimize geçen fırsatları değerlendiremedik. Eğer finansal olarak düzelme yaşarsak transferde büyük oynayacağız.
Seneye yerel kupaları kazanmayı hedefliyorum. Bir de ŞL'de bir üst tura çıkabilirsek harika olur ama uçmaya gerek yok.![]()
TariboWest
Aslında Son 4 Haftaki Performans Süper Geçmiş Ama Benfica İnsan Üstü Güçle Şampiyonluğu Almış
Benfica'yı Severim Porto Almasında Kim Alırsa Alsın Portekiz Ligini![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Benfica geçen sezon gerçekten çok iyiydi. Tabi bizim yaptığımız saçma puan kayıpları da bunda etkili oldu. Fakat aldığımız puanlar ve sonuçlara baktığımızda şampiyonluğu kaybetmek büyük hayal kırıklığı. Ayrıca şampiyonluğu Porto almasa herzaman biz alsak olmaz mı abi ?![]()
TariboWest
Yönetim yeni sezonda oyuncu satışı yaparak bütçe oluşturabileceğimizi söyledi. Bonservisi elinde olan iki üç oyuncu ile anlaşıp genç takım ve kiradan dönen isimlerle yolumuza devam edeceğiz.
TariboWest
Eh fena değil bütçe haykır yönetime![]()
Yönetim geçen sezonu zarar ile kapattığını ve gelecek sezon daha da düşük bütçe ile karşı karşıya kalabileceğimizi açıkladı.
Mali durumun iyice kötüleşmesi sonucu Rui Patricio ve Fabian Johnson'a gelen iki cazip teklifi değerlendirmek zorunda kaldık.
Rui Patricio - 19 m € - Barcelona
Fabian Johnson - 10 m € - Milan
TariboWest
İyi ücretler almışsın bence
Güzel bir anlayış içersindesin daha doğrusu zorundasın da diyebiliriz , sıkma canını cefa çekmeden sefa sürülmez
Guzel paralara satmisiz oyunculari. Bekliyoruz transferleri![]()
Tom Ince - Bedelsiz
Capel'in ağır sakatlık yaşaması sonucu Tom Ince'yi sol kanat olarak kullanmayı düşünüyorum. Catania'da denediğim Ince'nin ilk 11'in değişilmez isimlerinden olacağına eminim.
Caner Erkin - Bedelsiz
Fabian Johnson'un Milan'a gitmesinden sonra sol bek Caner'e emanet olacak. Daha iyisini bulabilirsem rotasyonda bulamazsam ona alternatif olacak bir transfer daha düşünüyorum.
Manuel Fernandes - Bedelsiz
Sezon başından beri takip ettiğimiz Fernandes'i sözleşmesinin sona ermesi sonucu kadroya katmayı başardık.
Kevin Trapp - Bedelsiz
Frankfurt'un küme düşmesi sonucu serbest kalma maddesi bulunan Trapp'i kadromuza katmayı başardık ve Rui Patricio'nun yerini doldurduk.
Bernardo Carlos
Altyapıdan gelen Bernardo Carlos rotasyonda forma şansı bularak gelişimini sürdürecek.
Valentin Viola
Geçen sezon Racing Club'de kiralık oynayan Viola 13 gol 2 asistlik performans sergiledi. Bu sezon alternatif olarak kullanacağım isimlerden olacak.
Şimdilik bu kadar. Transferler devam edecek. Biraz araştırma yapıp yeni transferleri yarın gerçekleştirmeyi ve paylaşmayı düşünüyorum. Herkese iyi geceler...
TariboWest
3 oyuncuyu daha kadromuza kattık ve transferi noktaladık.
Steven Defour - Kira - Porto
Ruben - 2 m € - Porto
Eduardo - Bedelsiz
Joao Mario - Sporting CP B
B takımdaki oyuncumuz Joao Mario'yu A takıma aldık.
Transfer Özeti
TariboWest
transferler güzel bakalım gelenler gidenleri aratacakmı
Transferler çok iyi, iyi de kâr yapmışız.
Transferler güzelmiş.
Bİrde portekizdeki iki lig kupasından biri tam bir teneke kupa hi. bir avantajı yok haberin olsun. Ordan AL ye falan gidemezsin hangisi ise ondan erken havlu atmaya bak istersen.
Sezonu 2.bitirmen şahane olmuş transferler de çok iyi fakat Slimani'yi niye serbest bıraktın ki ?
İnşallah aratmazlar.
Mali durumu düzeltmek için yaptığımız birkaç hamle oldu. Umarım önümüzdeki sezon bunun meyvelerini alacağız.
Yönetim iki kupa için de aynı şeyi düşünüyor. Lig ve ŞL'de beklentileri var sadece.
Sezon ortasında Diego Rubio kiradan gelecek. Açıkçası ya Fredy Montero gidecekti ya da Slimani. Fakat Montero'yu -neden bilmiyorum FM'de tanımama rağmen bu adama bir hayranlığım var- gönderemezdim. Tercihim bu yönde oldu.
TariboWest
Portekiz Süper Kupası
Geçen sezonun acısıyla şuursuz bir şekilde hücum ederek maça başladık. İlk 2 golü yedikten sonra biraz geri çekildik. Maç bir anda 4-1 olunca yeniden hücuma döndük ve maçı 4-3 e getirmeyi başardık. Fakat Rojo atılınca bekleri kanata çekip topluca yüklenmeye başladık ve o anlarda defans olmadığı için 4 gol pozisyonu verdik. Direkler, kurtarışlar vs derken Cardozo golü attı ve skoru belirledi.
Gol Rekoru Kırıldı !
TariboWest
1. Hafta
Nacional Da Madeira 2-4 Sporting CP
Spoiler: Maç Verileri
2. Hafta
Sporting CP 1-0 Gil Vicente
3. Hafta
Benfica 1-2 Sporting CP
Süper Kupadaki hatayı tekrarlamadık. Oyunu geride kabul ettik, kontralarla gol aradık ve sonuca ulaştık.
4. Hafta
Porto 0-1 Sporting CP
Benfica karşısında tutan kontra futbolumuzu Porto karşısında da denedik ve olumlu sonuç aldık. Rakibimizi deplasmanda mağlup ederek avantaj sağladık.
5. Hafta
Sporting CP 0-0 Braga
6. Hafta
Sporting CP 1-0 Arouca
7. Hafta
Guimaraes 2-1 Sporting CP
8. Hafta
Sporting CP 4-0 Chaves
Puan Durumu
Portekiz Kupası 3. Tur
Pacos Ferreira 0-2 Sporting CP
UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 1. Maç
Man. City 4-0 Sporting CP
Resmen ezildik, büküldük, parçalandık. İçerdeki maçı beklemeye koyulduk.
UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 2. Maç
Sporting CP 1-0 Barcelona
Aynı felsefeye sahip iki takımın mücadelesinde gülen taraf olduk. Fernandes'in frikik golü 3 puanı getirdi.
UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 3. Maç
Sporting CP 3-0 Wolfsburg
Barcelona'dan sonra Wolfsurg'u da yenmeyi başardık. Deplasmandaki maçı da alabilirsek gruptan çıkma şansımızı konuşmaya başlayabiliriz.
UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu Puan Durumu
TariboWest
Hem lige hemde Şl ye iyi başlamışsın. Evinde Manuyuda yeneceğini düşünüyorum.
Yenilmez Armada !
Puan Durumu
UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu Puan Durumu
Sporting CP Yola Devam Ediyor !
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Tur Eşleşmeleri
Portekiz Lig Kupası Gruplar
İlk resmi görüşme teklfimizi aldık. Fakat Lisbon'da yapacak çok işimiz olduğunu söyleyerek görüşmeyi kabul etmedik.
Böylece ilk yarıyı tamamladık. Bütün kulvarlarda yolumuza devam ediyoruz. Şu anlık sadece Süper Kupa'yı Benfica'ya kaptırdık. Sezon sonunda 4 kupadan 3'ünü almak tek hedef...
TariboWest