Gerçekten tebrik ederim. Yükseldiğn sene Alye katılarak çok iyi bir iş çıkarmışın
Gerçekten tebrik ederim. Yükseldiğn sene Alye katılarak çok iyi bir iş çıkarmışın
Yapacak bir şey yok tecrübesizliğimizin sonucu bu oldu. O maçta kadroda 4 kişi 20 yaş altındaki oyunculardı. Diğerlerininde pek bir avrupa tecrübeleri yok. Zaten pek umudumuzda yoktu.
70. dk ya kadar maç 1-1 di. Hatta maçın başında penaltıdan öne geçince epeyi umutlanmıştım. Ama şansımız yokmuş.
evet evimizde kaybetmek kötü oldu.Artık seneye bakacağız.
Teşekkür ederim. Aslında pek umudum yoktu böyle bir başarı göstereceğimi beklemiyordum. Ara transferdeki aldıklarım maksimum verim verdiler. Özellikle Leo ile Fernandes çok iyi maç çıkardılar. Bunlara Eren-Tiago ve Soner de maksimum oynayınca Al ye gidebildik. Bu seneki transferlerle dahada güçlendik. Şu anda 3 maçta 2 galibiyet tek mağlubiyetimiz var.
Ligde 3. maçımıza çıktık. Güzel bir oyun sonucu galibiyeti aldık.57.dk da genç regenimiz aydını oyuna sürdük ki tecrübe kazansın amacıyla ve kötüde oynamadı. Bundan sonra maç garantilenince ufaktan gençleri oyuna süreceğim.
Spoiler: İstatistikler
Kayseri normalde 4-5-1 ile başladı ama ilk golü yeyince 4-4-2 ye geçti. Arından da birden sonucu 3-1 e getirmeyi başardılar. Tabi bunda benim bekler ve kanatların kötü oynamasınında etkisi vardı. Zorda olsa beraberliği yakaladım.
Spoiler: İstatistikler-Puan Durumu
Bir önceki mesajımda da dediğim gibi kadroyu görünce umutlanmıştım. Ama takımımın kötü oynaması herşeyi berbat etti. Takım çok formsuz. Acil çıkışa geçmezsek moraller dibe inecek ve daha da kötüleşecek.
Kırmızı kartta Brunoyu suçlamıyorum. Hatalı pas yapıp topu kaptırdığı için o karta sebeb olan Emre güraldı.Burada özellikle kendisinden bahsetmek istediğim bir oyuncum var. Güney Atılgan, kendisini yaklaşık 1 yıldan fazla süredir oynatmıyordum. Kendi bölgesine Leo Ceara yı almıştım. Ama o buna rağmen ilk maçında iyi oynadı ve golünü de attı.
Spoiler: İstatistikler-Puan Durumu
Şimdi sırada deplasmanda ZTk maçımız var. Bu form durumu ile Trabzondan fark yeyip dönersek şaşırmayın.Bu senede kupada bir şey yapamadık. En azından yönetimin beklentisini karşılayıp 5. Tura çıktık.