Emenike de 13 etmez , ederi ile verilen ücreti karıştırmamak lazım. Eriksen gibi bir futbolcu da 13 gibi bi paraya gitmişti (yanlış hatırlamıyorsam) ona bakarsak , Villa 5 MNa gitti30-35 veren çıkar tabi ki ama ben tek senelik bir başarı söz konusu olduğu için ederinin bu olduğunu düşünüyorum. Alan kişi bir nevi kumar oynamış olacak. Gideceği takımda kesin başarılı olur denebilecek bir futbolcu değil bence (ki Chelsea nin aradığı forvet olduğunu pek düşünmüyorum)

Emenike bile 13 mn ediyor ne 20si Allah aşkına.Hatta Benteke icin bile 20-25 istemislerdi adamın daha net bir basarısı yok.Ama Diego Costa şuan dünyayı sallıyor bu seneki performansıyla.Barca ve Real hegemonyasını kıracak takımın en golcü ismi ne 20sinden bahsediyorsunuz.
30-35 veren çıkar tabi ki ama ben tek senelik bir başarı söz konusu olduğu için ederinin bu olduğunu düşünüyorum. Alan kişi bir nevi kumar oynamış olacak. Gideceği takımda kesin başarılı olur denebilecek bir futbolcu değil bence (ki Chelsea nin aradığı forvet olduğunu pek düşünmüyorum)
Alıntılı Yanıtla