Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 39 sonuç

Konu: Kurtlar Geliyor | Wolverhampton Wanderers [WOLVES]

Default Kurtlar Geliyor | Wolverhampton Wanderers [WOLVES]

Logomuz

Kulüp Tarihçesi

Wolverhampton Wanderers, İngiltere'de West Midlands bölgesi Wolverhampton şehrini temsil eden ve İngiltere Birinci Ligi'nde mücadele eden bir futbol kulübüdür. Genellikle Wolves (Kurtlar) lakabıyla bilinen kulüp 1877'de kuruldu ve maçlarını 1889 yılına kadar Molineux Stadında oynadı. Geçmişe bakıldığında Wolves oldukça köklü bir kulüp olarak Premier Lig'in kurucu üyelerinden birisi olmasının yanında Avrupa Kupaları'nın oluşturulmasında da etkin rol
    oynamıştır.
    Kulüp Genel Durumu

Başarılarımız

Kadromuz

Stadımız Molineux

Evet arkadaşlar ilk kariyerimle karşınızdayım. Aslında ilk sezon bitmek üzere fakat hiç bir şey kaçırmadan sizlere genel bir özet olarak gelecek paylaşımda sunmak istiyorum.Takımımız Kurtlar/Wolves lakaplı Wolverhampton Wanderers. İlk sezon hedefimiz tabiki Championship Lig'e çıkmak. Kadromuz ligin çok üstünde bir kadro. Amacımız ligi açık ara lider bitirmek. Yorumlar için şimdiden teşekkür ederim..

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Onaylandı, başarılar.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Başarılar

Başarılar

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Onaylandı, başarılar.
    Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Başarılar
    Quote Originally Posted by BMAais28 View Post
    Başarılar
    Teşekkürler Arkadaşlar.

Yönetim kurulumuz bizi kırmadı ve hem antrenman hem de alt yapı tesislerimizi geliştirmeye karar verdik.

Ve işte Transferlerimiz

Taktiğimizde AMC düşünmedik zaten kadromuzda da yoktu. Fakat Defansiz Orta Sahada oynayabilecek hiç bir oyuncumuz yoktu biz de Basham'ı kiraladık ve Semedo'yu ise sadece 200B euro vererek aldık. Forvet oyuncularımız kaliteliydi fakat Vellios'un kiralık olarak bize önerilmesiyle O'nu da kadromuza kattık. Kendisinin gol kralı olmasını bekliyoruz. Yeni transferlerimizin profilleri aşağıdadır. İstek olursa kadrodaki tüm oyuncuların profillerini atabilirim. Düşük bir lig oldığı için oyuncular bilinmiyor çünkü.

Spoiler: Yeni Transferlerimiz 

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Başarılar.

Transferler güzel gibi.Başarılar takipteyim

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Başarılar (:

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Başarılar.
    Quote Originally Posted by emirby View Post
    Transferler güzel gibi.Başarılar takipteyim
    Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Başarılar (:
    Teşekkürler arkadaşlar güncelleme yarın gelecek.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Başarılar dilerim.

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Başarılar.

Ben de Wolves ile devam ediyorum, zaten kadro league 1'in çok üzerinde, 101 puanla championship'e çıktık. Çok zevkli gidiyor onu söyliyim.

Dip not: ilk sezon başında bir transfer için 200K euro'ya ihtiyacım vardı, yönetimden ekstra transfer bütçesi istedim, 20 milyon euro verdiler, aklında olsun

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Başarılar.

Quote Originally Posted by egelikartal_ View Post
    Ben de Wolves ile devam ediyorum, zaten kadro league 1'in çok üzerinde, 101 puanla championship'e çıktık. Çok zevkli gidiyor onu söyliyim.

Dip not: ilk sezon başında bir transfer için 200K euro'ya ihtiyacım vardı, yönetimden ekstra transfer bütçesi istedim, 20 milyon euro verdiler, aklında olsun
    Ben de transfer bütçesi yaratabilmek için Anthoy Forde'yi 1.1 MN Euro'ya saatım. Ama pişmanım geleceğil olan bir oyuncuydu. Bu arada bana da ben istemeden 20 MN Euro verdiler

Quote Originally Posted by Hsyn53Yvz View Post
    Başarılar.
    Quote Originally Posted by Banega View Post
    Başarılar.
    Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Başarılar dilerim.
    Teşekkür Ederim Arkadaşlar. Güncelleme birazdan geliyor.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Ne ballisiniz ben istesem maaşımdan para keserler heralde yeni menejer olunca hiç bisi istemiyorum tirsiyorum ipler gerilmesin (:

Ligimizin sonuna geldiğini ilk mesajımda belirtmiştim. Şimdi oynadığımız tüm maçları sonuç olarak paylaşalım ve değerlendirmelerimizi yapalım.. İlk olarak lig öncesi hazırlık maçlarımız:

Açıkçası berbat bir hazırlık dönemi geçirdik. Sadece 21 yaş altı takımımızı mağlup etmeyi başardık. Bu sonuçlardan sonra ligin de böyle başlayacağından korktuk fakat hiç bir şey düşündüğümüz gibi olmadı. İşte tüm maç sonuçları:

12 maçlık üst üste galibiyet ve 16 maçlık namağlup serilerimiz oldu. Mükemmel bir lig geçirdik.Alt spoilerdeki resimde olduğu gibi 11. haftada devraldığımız liderliği bir daha kimseye bırakmadık. QPR'nin 1960'lı yıllardaki 111 gollü şampiyonluğunu egale ettik. Ligin en az gol yiyen 2. takımı olduk. +70 averaj ve 109 puanla en yakım rakibimizin 19 puan önünde lider olarak kapattık.
    Spoiler: Lig Çizelgesi 

Ve şimdi de Lig istatistiklerine bakalım. Lig başında Everton'dan kiraladığımız forvet oyuncusu Apostolos Vellios attığı 31 golle ligin gol kralı oldu. Asist krallığında ise ilk 5'e iki kişiyi soktuk. Yıldız kanat oyuncumuz James Henry 17, gol kralımız Vellios da 15 asistle 2 ve 3. sırada yer aldılar. Ortalama Puan bölümüne ise 3 futbolcumuzu sokmayı başardık.
    Spoiler: Oyuncu İstatistikleri 

Ve işte lig tablosu.. ŞAMPİYON WOLVES!!

Şimdi de oynadığımız diğer turnuvalar FA Cup, Capital One Kupası ve Johnstone's Paint Kupası maçlarımıza bakalım:

FA Cup maçlarında 3. turda Everton'un gelmesi tamamen şanssızlıktı deplasmanda oynadığımız maçta bozguna uğradık ve erken elendik.

Capital One kupası ise gayet iyiydi bizim için. Premier lig ekibi Hull'u 5-4 yenmeyi başardık. Fakat Championship Lig ekibi Wigan'a 1-0 öne geçmemize rağmen 2-1 yenilmekten kurtulamadık.

Johnstone's Paint Kupası maçları bizim için çok rahat geçti adeta yürüyerek şampiyon olduk ve sezonu 2 kupayla kapattık...

Ve şimdi de oynadığımız bazı maçlardan istatistikler:
    Spoiler: Bazı maçlar 

Bir sonraki güncellemede şampiyonlukta pay sahibi olan oyuncuların profilleri olacak..

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Tebrikler şampiyon olman güzel olmuş.

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

Şampiyonluk gelmiş tebrilkler.. Seneyeda başarılarımız devam eder umarım

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Tebrikler şampiyon olman güzel olmuş.
    Quote Originally Posted by yakar350 View Post
    Şampiyonluk gelmiş tebrilkler.. Seneyeda başarılarımız devam eder umarım
    Asıl WOLVES şimdiden sonra başlayacak zaten hedefimiz en zından play-off'a kalıp ilk sezondan Premier Lig'e çıkmak.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Şampiyonluk için tebrik ederim

Şampiyon Olan oyuncu kadromuz

Spoiler: Kaleciler 

Spoiler: Bekler 

Spoiler: Stoperler 

Spoiler: DOS'lar 

Spoiler: OS'lar 

Spoiler: Kanatlar 

Spoiler: Forvetler 

Bir Sonraki güncellemede yeni transferler ve hazırlık maçları olacak

Wolves ile en son 2010 serisinde oynamıştım Premier Lig'deydi o kadar lanet bir takım ki ne yapsam fayda etmiyordu zaten ondan sonra yokuş aşağı düşüşe geçmiş sen oyunda yukarı çekmesen daha giderdi bu takım.

Şampiyonluk içinde tebrikler.

Başarılar

Quote Originally Posted by Military View Post
    Wolves ile en son 2010 serisinde oynamıştım Premier Lig'deydi o kadar lanet bir takım ki ne yapsam fayda etmiyordu zaten ondan sonra yokuş aşağı düşüşe geçmiş sen oyunda yukarı çekmesen daha giderdi bu takım.

Şampiyonluk içinde tebrikler.

Başarılar
    Reelde de şampiyon oldular ama

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

İlk sezon iyi geçmiş tebrikler

Temayı öğrenebilirmiyim acaba

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    İlk sezon iyi geçmiş tebrikler

Temayı öğrenebilirmiyim acaba
    bergkamp14 transparent v5

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Şampiyon olmuşsun tebrikler hocam .

Yeni sezon transferlerimizi yaptık. Kiralık sözleşmesi biten Vellios'un yerine Perezi aldık. Tarsiyi genç yıldız olarak kadromuza kattık. Kiralık oynayan Basham'ın ise bonservisini aldık.

Spoiler: Yeni Transferlerimiz 

Hazırlık maçlarımızı çok başarılı bir şekilde atlattık. Lige de böyle başlamayı umuyoruz.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Leandro Perez'in bonservisine 2 kulüp mü sahipti ?
    Daha transfer yapmayacak mısın ?

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Leandro Perez'in bonservisine 2 kulüp mü sahipti ?
    Daha transfer yapmayacak mısın ?
    aynen hocam co-ownership miydi neydi italyadaki sistemden. Daha transfere gerek yok zaten kadro Championship lig kalitesindeydi. Premier lige çıkınca değişimler olur sanırım.

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

bütçeyi bitirdik sanırım, kadro durumunu sen daha iyi bilirsin ama bir kaç sağlam takviye daha yapmak gerekirdi diye düşünüyorum

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri