Yabancı kontejyanını hesaba katarsak Jimmy iyi oyuncu, gelmesini isterim şahsen.
Yabancı kontejyanını hesaba katarsak Jimmy iyi oyuncu, gelmesini isterim şahsen.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
mancinini izleme komitesindeki scoutlardan biri benim![]()
Defansa psgli alex diyorlar
Cris etkisi yapar ancak,son derece saçma bir transfer olur.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Batshuayi'yi alsak keşke ya. Adam gerçekten çok iyi oyuncu tam bize gider.
Balanta yerine Alex yada Terry'nin gelmesini tercih ederim. Zaten Koray ve Semih gibi iki tane genç stoperimiz var. Bu oyunculara abilik edecek, defansı toparlayacak ve lider vasıfları olan bir stoper almamız lazım.
chedjou kesin gonderiliyor mu? o varken ikinci bir yabanci stoper 5+0+3 sisteminde fazla gibi sanki.
Alex Chedjou tarzında bir oyuncu.Chedjou'da inanılmaz kaliteli bir futbolcu aslında.Fakat Türkiye'nin havasından mıdır nedir, tam Fransa'daki performansını yansıtamadı.Formda ve potansiyelinde bir Chedjou Alex'ten daha iyidir.
Ha Alex gelse iyi olur ona bir şey diyemem ama yabancı kuralı yüzünden gene zorluk çıkar.
Chedjou için bir yıl daha sabretmek lazım bence. Her gelen yabancı oyunu ilk senesinde hemen uyum sağlayamıyor takıma. O yüzden bir yıl daha beklenmeli görüşündeyim.
Alex 2. Cris vakası olur.Chedjoudan ne artısı var ki Alexi getiriyorlar anlamış değilim.
Gelecek sezonun ilk transferi Furkan Özçal olmalıdır,net ''Mancini beni oynat'' diye bağırıyor adam bütün sezondur.
Chedjou, Eboue, Drogba falan yollanmalı.. Telles tarzı adamlar alınmalı.. Geçenlerde Balanta'nın adını duymuştum.. Olursa gerçekten güzel olur..
Alex Milan ile anlaşmış.
http://amkspor.com/2014/05/09/alex-t...elisme-298359/
Chedjou agresif stoper değil Alex agresif stoper Ujfa da öyleydi Türkiye sartlarında agresif stopere ihtiyacınız vardır.Bakınız Bruno Alves Lugano Bülent K. vs vs
Ek olarak agresiflikten kastım cirkin futbol değil rakibi korkutması ona adım attırmamasıdır.Chedjou rakibi ısırmıyor tamam iyi bir stoper olabilir ama bizim ligin sartlarına uymuyor bence
Last edited by E.Cartman : 10.Mayıs.2014 at 12:30 Reason: Flood
http://tr.eurosport.com/futbol/super...40510_23658314
ilk transfer haberimiz
Drogba kalmayacaksa alternatifini buldum.
Spoiler: alternatif forvet
Drogba'dan daha faydalı olacağı kesin..
Olcan adinlada buyuk olcude anlasilmis dun geliyor beyler.![]()
Muslera-Sabri(Veysel)-Chedjou-Semih-Telles-Melo-Selçuk-Bruma-Sneijder-Olcan-Burak
Yabancı sınırı 6+2 olursa bu kadro çok güzel olur.Sneijder var ya rekor kırar istatistik olarak.Hem Olcan hem Bruma kanatları folloş ederler Sneijder'ın deli paslarıyla.
Antonio Valencia diyorum, at fava bekle.
Degisecek o degisecek oyle kural olmaz![]()
Yabancı kısıtlamasının iyice daralması, kalitesiz yerli oyuncuların daha fazla öneminin artmasına neden olacaktır. Hani diyoruz ya, şu oyuncu takıma yakışmıyor, büyük takım oyuncusu değil diye. Aslında büyük takımların kadrolarına baktığımızda mevcut yabancı sınırı olmasa üç büyüklerin kadrolarına giremeyecek birçok oyuncu mevcut. Fakat bu sınırlamanın daralmasıyla birlikte artık büyük takımların kadrolarındaki türk oyuncu kalitesi daha da düşecektir.
Last edited by William Rookwood : 12.Mayıs.2014 at 17:47