Ziya Erdal iyidir. Bursaspor'u çalıştırırken almıştım memnun kalmıştım performansı sürekli ideal ilerliyor sırıtmıyor
Ziya Erdal iyidir. Bursaspor'u çalıştırırken almıştım memnun kalmıştım performansı sürekli ideal ilerliyor sırıtmıyor
Transfer olayını hallettim Teşekkür ederim. Asıl transfer geçmişini transfer sezonu bitince yayınlarım. Ama aldığım oyuncuların profillerini şimdiden yayınlıyorum.
Spoiler: Hakan Arslan
Spoiler: Şener Özbayraklı
Spoiler: Gael Kakuta
Normalde bir sağ bir sol bek alıp transferi bitirmeyi planlıyordum. Gözlemcilerim boşta olduğunu söyleyince bedelsiz imza attırdık. Umarım zararlı çıkmaz yararlanırız.
Birazdan güncelleme gelecek. Eskişehir maçını izlemekten zevk aldım.
Sonunda süper golcümüzde gol orucunu bozdu umarım ilk 10 maçtaki gibi her maç gollerini çakar
Spoiler: İstatistikler
En son böyle zevkli bir maçı Beşiktaş maçında yaşamıştım.Hedefim 11 puandı. Eskişehir deplasmanında 1 puan alsam yeter diyordum. Ama daha iyisi geldi
Spoiler: İstatistikler-Puan Durumu
@ Juan Diaz; Haklısın ama Eren in özelliklerinden çogu ortalama olarak taşıyor. İçlerinde Karar vermesi 10 diğerleri 10 üstünde. Ben senin rehberi bugün gördüm ona görede oyunculara tercih vermeye başladım. Erenin profilini aşağıya ekliyorum sende bir bakarsın.
@Juan Diaz; Haklısın. Senin rehberi bugün gördüm ve ona göre tercih vermeye başladım. Erenin ofsayt için bir çok özelliği 10 üstünde bir tek Karar vermesi 10 puanda. Profilini aşağıda paylaşıyorum bir sen bakıp yeterli olup olmadığını söylersen sevinirim.
Not: Değeri bu yıl bu kadar arttı. Geçen sezon sonuna doğru 1 M tl bile değildi.