1 ile 30 arası toplam 1045 sonuç

Konu: "Toros Kaplanları" Dünyaya hükmetti. (2022-2023)

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Ziya Erdal iyidir. Bursaspor'u çalıştırırken almıştım memnun kalmıştım performansı sürekli ideal ilerliyor sırıtmıyor

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by yakar350 View Post
    1.10 oran verirler adananın +7sine artık

oğuzhan berber, hakan arslan, batuhan işçiler, keremcan akyüz, umut koçin bunlar iş yapar sende

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Ziya Erdal iyidir. Bursaspor'u çalıştırırken almıştım memnun kalmıştım performansı sürekli ideal ilerliyor sırıtmıyor
    Transfer olayını hallettim Teşekkür ederim. Asıl transfer geçmişini transfer sezonu bitince yayınlarım. Ama aldığım oyuncuların profillerini şimdiden yayınlıyorum.

Spoiler: Hakan Arslan 

Spoiler: Şener Özbayraklı 

Spoiler: Gael Kakuta 

Normalde bir sağ bir sol bek alıp transferi bitirmeyi planlıyordum. Gözlemcilerim boşta olduğunu söyleyince bedelsiz imza attırdık. Umarım zararlı çıkmaz yararlanırız.

Birazdan güncelleme gelecek. Eskişehir maçını izlemekten zevk aldım.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Sonunda süper golcümüzde gol orucunu bozdu umarım ilk 10 maçtaki gibi her maç gollerini çakar

Spoiler: İstatistikler 

En son böyle zevkli bir maçı Beşiktaş maçında yaşamıştım. Hedefim 11 puandı. Eskişehir deplasmanında 1 puan alsam yeter diyordum. Ama daha iyisi geldi

Spoiler: İstatistikler-Puan Durumu 

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

@ Juan Diaz; Haklısın ama Eren in özelliklerinden çogu ortalama olarak taşıyor. İçlerinde Karar vermesi 10 diğerleri 10 üstünde. Ben senin rehberi bugün gördüm ona görede oyunculara tercih vermeye başladım. Erenin profilini aşağıya ekliyorum sende bir bakarsın.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

@Juan Diaz; Haklısın. Senin rehberi bugün gördüm ve ona göre tercih vermeye başladım. Erenin ofsayt için bir çok özelliği 10 üstünde bir tek Karar vermesi 10 puanda. Profilini aşağıda paylaşıyorum bir sen bakıp yeterli olup olmadığını söylersen sevinirim.

Not: Değeri bu yıl bu kadar arttı. Geçen sezon sonuna doğru 1 M tl bile değildi.

Mesaj Yetkileri