Quote Originally Posted by attirson View Post
İşte şöyle yazılar insanları holigan yapıyor sanırım.Şu olaylardan nefret eden biri olarak böyle bir yazı görünce insallah geldiginde Gsliler aynı karsılıgı görürler diye geciriyorum icimden.Hatta senin dedigin gibi 1 fazlasını yapsınlar.Sonra Gs 1 fazlasını yapar kan davası olur gider.Gs yöneticilerinin cok mu agırlıgı var ? Bizim yöneticileri sevmiyorum ama Gslilerin onlardan az kalır yanı yok.Bizimkiler tek basına mı yapıyor o acıklamaları iki taraf karsılıklı sacmalıyor.
Valla yaşını bilmiyorum, o yüzden link veriyorum;

https://eksisozluk.com/mahmut-uslu--262588?p=1

Mahmut Uslu kimdir, ne demiş, ne yapmıştır biraz fikir verebilir. Bugün kendisine yapılan yılların birikimidir, kendisi daha önce pankart açılarak uyarılmıştır. Mahmut Uslu'ya olan nefretim > Aziz Yıldırım'a olan nefretim. Başkası olsa, çok ayıp edilmiş der geçerdim.

Evet kısasa kısas, çünkü çok iyi alıştı Aziz Yıldırım önderliğindeki Fenerbahçe yöneticileri kendilerini ali kıran baş kesen sanmaya. Öyle bir dünya yok. Mahmut Uslu falan boşuna mı geldi tekrar yönetime? Bugün verilen çok ciddi bir mesajdır. Sen kalkıp kongrende defalarca Galatasaray dersen, şampiyon olduğun halde buna kutlamak yerine çıkıp çıkıp Galatasaray dersen, Ünal Aysal dua etsin dersen bir tokat, bir yumruk yediğine kendin dua ederek devre arasında arkana bile bakmadan gidersin.

Necati Demirkol'ün polise talimat verdim açıklaması saçmadır, kendi çapında bir yargıya varıp mantıklı bulmuş olabilir ama onun öyle bir hakkı yok. Zaten ben doğru olduğunu da sanmıyorum çünkü maç başlamadan Aziz Yıldırım kesin olarak gelmiyor deniliyordu zaten. Necati Demirkol piyasa yapmak için yapmış o açıklamayı. Bizim yöneticiler de mükemmel değil elbet, başta Şükrü Ergün olmak üzere hep tenkit ediyoruz zaten.