1 ile 30 arası toplam 53 sonuç

Konu: [Beşiktaş JK] - Vodafone Arena'ya Geçiş Tarihi

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    İzmir/KARŞIYAKA

Muhtemelen dışarıdan direk yaparlar. Stat konusunda ben gecikme olacağını zannetmiyorum ama başkanın dediği gibi çatı yetişmeyebilir. Çim konusunun sorun olacağını zannetmiyorum. Dışarıdan getirir sererler. Bir dönem kadiköye nerdeyse her hafta çim geliyordu.

3 ay kaldı ağustosa doğru. Ancak şöyle bir gerçek var. Bu adamlar bu kadar iş varken halen stat yetişecek diyorsa vardır bir bildikleri.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by medievil View Post
    Muhtemelen dışarıdan direk yaparlar. Stat konusunda ben gecikme olacağını zannetmiyorum ama başkanın dediği gibi çatı yetişmeyebilir. Çim konusunun sorun olacağını zannetmiyorum. Dışarıdan getirir sererler. Bir dönem kadiköye nerdeyse her hafta çim geliyordu.

3 ay kaldı ağustosa doğru. Ancak şöyle bir gerçek var. Bu adamlar bu kadar iş varken halen stat yetişecek diyorsa vardır bir bildikleri.
    Çim konusu o kadar basit değil. Dışardan getirilip lap diye mükemmel çim elde edilemiyor ne yazık ki. Arena'nın çimleri dışarıdan geldi. Mesele çimin kök salıp sağlamlaşması. Çim getir serle bitseydi keşke.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2003
    Yer
    İzmir/KARŞIYAKA

Quote Originally Posted by E.Cartman View Post
    Çim konusu o kadar basit değil. Dışardan getirilip lap diye mükemmel çim elde edilemiyor ne yazık ki. Arena'nın çimleri dışarıdan geldi. Mesele çimin kök salıp sağlamlaşması. Çim getir serle bitseydi keşke.

O stattan milyonlar kazanacak adam en kötü ihtimal suni çim serebilirler. Önemli olan maç oynanacak duruma gelmesi. Çim bir şekilde halledilir diye düşünüyorum.

Nesil
    2003
    Yer
    İzmir/KARŞIYAKA

Son bilgiler

“Vodafone Arena Yenileme Projesi Küfeki Taşı ile Mekanik Dış Cephe Kaplama İşleri’nin ihalesi 02.04.2014 tarihinde yapılmıştır. 4 firma tarafından verilen teklif dosyaları BJK Beşiktaş İnşaat ve Ticaret A.Ş. İhale Komisyonu tarafından açılarak yeterlilik kriterleri incelenmiş ve teklif ettikleri fiyatlar değerlendirilmiştir. İhale komisyonu tarafından tekliflerin değerlendirilmesinden sonra en uygun fiyatı teklif eden 2 firma ile karşılıklı görüşmeler ve yapılan pazarlık sonucunda alınan son teklifleri BJK Beşiktaş İnşaat ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı’na sunulmuştur.”

“Vodafone Arena Yenileme Projesi Küfeki Taşı ile Mekanik Dış Cephe Kaplama İşleri’nin Barshan Yapı ve Restorasyon San. Tic. Ltd. Şti.’ne taşeron olarak ihale edilmesi, %10 oranında kesin teminat alınarak sözleşme imzalanması uygun bulunmuştur. Firma ile 21.04.2014 tarihinde sözleşme imzalanmış, örnek olarak bir kolonun taş kaplaması yapılmıştır.”

+++

Stadın en kötü ihtimal 45.000 kişilik kapasiteyle açılacağı konuşuluyor... Ne derece doğru bilemem.

+++

Beşiktaşlıların hayallerini süsleyen ve bir an bitmesi için dört gözle beklenen Vodafone Arena’nın kaba inşaatının yüzde 48’i bitti.

BEŞİKTAŞ’ın yeni stadı Vodafone Arena’da kaba inşaat yapım oranı yüzde 48’e ulaştı. Kapalı tribünün 16 Mayıs’ta bitmesi planlanırken, eski ve yeni açıkta da büyük ilerleme sağlandı. İlk harcın 29 Aralık 2013’te konulduğu ve 165 çalışanla başlanan stat inşaatında bugün 450 kişi çalışıyor. İnşaat ilerleme hızı planlandğı seyirde devam ediyor. İnşaat sürerken, diğer yandan önümüzdeki günlerde ince işçilik çalışması da başlayacak. Stadın 30 Ağustos’ta bitirilmesi hedefleniyor.

Mesaj Yetkileri