Kadroyu çok beğendim.Standart 11'in değil sanırımRodriguez ve Sakho yedek çünkü
![]()
Ayrıca Regis ve Koval(orta saha olan) profillerini atar mısın![]()
Kadro tek kelime ile bomba , başarılar diyeceğim ama bu kadroyla gerek yok![]()
Bakalım bu kadro neler yapacak leonidass
okore'yi çok beğeniyorum genç ve yetenekli bir oyuncu
Denswill harika biri. Kadro çok iyi zaten
Kontra oynuyorsan problem yok her maç kontra ile birkaç pozisyon bulup sonuçlandırıyorsan normal gibi ama atak oynayıp hatta elfsborg macında 0 net şans yakaladığını belirterek her zaman böyle goller bulamayabilrisin yani her maç. Zira net şans bulamıyor takım o yüzden dedim hücumcular çok formda diye. Forvetler değil hücumcular (: birkaç oynamayı ise tamamen maçı izleyip analiz ederek yapabilrsn yani pozisayonlarda kaç oyuncu içeri giriyor şutların nerelerden neden şans bulamıyor takım gibi gibi bakarak rol görevlerde oynama yapabilrsin yada takım felsefesinde. Lakin gidişat güzel ve oyundan memunsan tabi değiştirme dışardan bakarak yorum yapyıorum zira
Bir kaç oynama derken ne gibi oynamalardan söz ediyorsun hocam , ben genelde hızlı kontra atak tercihinden yana kullanıyorum seçimimi büyük küçük takım farketmiyor direk topu kanatlara attırıyorum forvetler beleş atıyoro yüzden bence kanatlarımın formu onlardan biraz daha önemli
Ben durumu yanlış anlamışım affedersin hocam , hücum demişsin ben forvet anlamışım , bu aralar ufak sıkıntılar başladı senin dediğin gibi değişiklik yapacağım çünkü büyük maçlarda etkisiz kalıyoruz teşekkür ediyorum tavsiyelerin adına gözümü daha çok açmama sebep oldun
Bu aralar tüm sevdiğim klüplerin kariyerleri var burada ne hikmetse gerçekte düşüyorlar bir bir maalesef Fulhamda gitti![]()
Denswili almak istedim ama dediğim gibi maaş bütçesi yetmedi. Cimri başkanda maaş bütçesi vermedi. Verse idi kapacakdım. Genç regenimide kiraya yollayacakdım.
Spoiler: Arsenal Maçı İstatistikleri
Spoiler: Manchester United Maçı İstatistikleri
Spoiler: İnter Maçı İstatistikleri
Spoiler: Chelsea Maçı İstatistikleri
Spoiler: Elfsborg Maçı İstatistikleri
Büyük maçları oynamama huyumuz devam ediyor ve bu her geçen gün sinirlerimi bozuyor. Bu yüzden de artık yeni bir taktik anlayışına bürüneceğiz tek forvet bol orta saha sistemini tanıyacağım belki forvetlerimiz oynayamadığı için sorunlar çıkabilir fakat onun da bir gün çaresine bakarız artık.
Şampiyonlar Liginde İnter karşısında hafif yedek ağırlıklı çıktık mağlup olduk , ilk ŞL mağlubiyetimizi de almış olduk böylece ama Elfsborg maçında oyunumuza hayran kaldım rakip her ne kadar bizden güçsüz de olsa top oynatmadığımız için mutlu oldum yeni oyun planımız bu maçla birlikte başlamış olduk.
Last edited by Leonadias : 07.Mayıs.2014 at 04:05 Reason: Fotoğraf değişimi
@Military , Bende çok üzüldüm Fulham 11 yıl sonra lige veda etti ve en kötüsü Avrupada bir kaç yıl içinde önemli işler yapan takımlar düşüyor Villareal Şl katıldı düştü Fulham 3 sene öncesinde finalde mağlup oldu onlarda düştü garip bir durum
@pusathan01 , 2018 yılını beklersen serbest kalıyor![]()
Last edited by Leonadias : 08.Mayıs.2014 at 00:44
Gidenlerin yerini doldurmussun, ozelikle Sampson. Sana fayda saglamaya basladigi zaman bu sezon ilk 3'te olursun gibime geliyor.
Chelsea maçı hariç ezmişiz adamları resmen ama galip gelememişiz neden böyle oluyor hoca hesap ver bakalım !
Üst üste büyük takımlarla maç yapmışsın United a yenilmen normal dediğerlerini kazanabilirdin.
Yarın olmazsa öbür gün güncelleme yapacağım ozaman geleceklerinde profilin paylaşacağım. Nasıl beni tercih ediyorlar anlamadım. Bir Om den biri juventusdan. İnş. sözleşmeleri kabul ederler![]()
Spoiler: Avrupa Ligi Puan Drumu
Spoiler: Dünya Kulüpler Şampiyonası Eşleşmeler ve Rakipler
Dünya Kulüpler Şampiyonasına ilk kez katılıyoruz ve bu kupayı çok istiyoruz rakiplerimizin arasında Ulsan diye tanımadığım bir Kore'nin temsilcisi var diğer rakiplerimizden America'yı takip etmişliğim var , Fluminense'yi tanımayan yok ve rakiplerimizin arasında en güçlü gördüğüm takım. America'yı geçersem eğer Brezilya temsilcisi ile karşılaşacağımı umuyorum.
İlk kez katıldığımız için kulüp tarihinde bu kupanında müzemizde olmasını istiyorum, geç olmasını istemiyorum ne kadar erken kaldırırsak kupayı üstüne silik bir çizik atarız.
Ulsan'a biraz göz attım pek fazla bu turnuvada başarılı olmamışlar ilk turlarda elenmişler genelde buralara ilk kez çıkmışlar, kapalı kutu olarak seyir edecek bakalım neler izleyeceğiz..
Bak hala karıştırıyorum AL grubumu ŞL grubumusende AL yazmışsın.
Al ye katıldında bizi Şl diyemi yiyorsun![]()
Spoiler: America Maçı İstatistikleri
KUPA FLUMİNENSE'NİN
Spoiler: Fluminense Maçı İstatistikleri
Dünya Kulüpler Şampiyonası İncelemesi
Turnuvayı kaybettik ve oynadığımız iki maçtan da hiç memnun değilim. America maçında 2 kez mağlup duruma düştük son dakikalara gelinirken öne geçtik ama her saniye korku içerisinde geçti , takımda bir isteksizlik vardı. Bunun finalede yansıyacağı korkusunu taşıyordum ve beklenen de oldu.Hakem düdüğü çaldı maç başladı ve golü direk yedik ama oynanacak 89 dakika daha olduğunu unutmak istemedim kendimi sürekli motive ettim durdum bende onlar gibi düşersem yardımcı olamazdım , ve ilk maçta başlayan o isteksizlik takımda devam ediyordu ve gittikçe sinirlerimi bozuyordu. Nitekim 2.yarıda Benzia'nın yerine Volland'ı aldım ama elemanımız sen git 5 dakika içerisinde kendini oyundan attır sert bir müdahalede bulunarak , geriden maçı takip ederken şimdide 10 kişi devam etmek zorunda kaldık.
Maç sonunda ise verdiğimiz maaş kesintisine şikayet edip şaşkınlığını dile getiriyordu , ağzının payını verdikten sonra odayı terkediyor hatasını kabul ediyordu.
Ocak ayında köklü değişikler yapabilirim.