Sayfa 10 / 12 İlkİlk ... 89101112 SonSon
271 ile 300 arası toplam 333 sonuç

Konu: Fulham | Kulübeden Kupalara Geçiş - 2019

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Bu sezon da ligde liderlik için yarışamayacaksın gibi duruyor umarım yanılırım
    Sana inat o üstten düşmeyecek bu takım

Quote Originally Posted by walcott07 View Post
    İlk 11'inin bir fotoğrafını gönderebilir misin kadronun tamamı ile birlikte
    Tabii buyur ;

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Kadroyu çok beğendim.Standart 11'in değil sanırım Rodriguez ve Sakho yedek çünkü
    Ayrıca Regis ve Koval(orta saha olan) profillerini atar mısın

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Kadro tek kelime ile bomba , başarılar diyeceğim ama bu kadroyla gerek yok

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

Bakalım bu kadro neler yapacak leonidass

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by walcott07 View Post
    Kadroyu çok beğendim.Standart 11'in değil sanırım Rodriguez ve Sakho yedek çünkü
    Ayrıca Regis ve Koval(orta saha olan) profillerini atar mısın
    Rodriguez'i bu sıralar yedek başlatıyorum Koval daha çok iş yapar oldu.

Spoiler: Régis 

Spoiler: Olexandr Koval 

Quote Originally Posted by davidalaba27 View Post
    Kadro tek kelime ile bomba , başarılar diyeceğim ama bu kadroyla gerek yok
    Dile dile belli olmaz

Quote Originally Posted by yakar350 View Post
    Bakalım bu kadro neler yapacak leonidass
    Ağlatıcazzz

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

okore'yi çok beğeniyorum genç ve yetenekli bir oyuncu

Denswill harika biri. Kadro çok iyi zaten

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Bir kaç oynama derken ne gibi oynamalardan söz ediyorsun hocam , ben genelde hızlı kontra atak tercihinden yana kullanıyorum seçimimi büyük küçük takım farketmiyor direk topu kanatlara attırıyorum forvetler beleş atıyor o yüzden bence kanatlarımın formu onlardan biraz daha önemli
    Kontra oynuyorsan problem yok her maç kontra ile birkaç pozisyon bulup sonuçlandırıyorsan normal gibi ama atak oynayıp hatta elfsborg macında 0 net şans yakaladığını belirterek her zaman böyle goller bulamayabilrisin yani her maç. Zira net şans bulamıyor takım o yüzden dedim hücumcular çok formda diye. Forvetler değil hücumcular (: birkaç oynamayı ise tamamen maçı izleyip analiz ederek yapabilrsn yani pozisayonlarda kaç oyuncu içeri giriyor şutların nerelerden neden şans bulamıyor takım gibi gibi bakarak rol görevlerde oynama yapabilrsin yada takım felsefesinde. Lakin gidişat güzel ve oyundan memunsan tabi değiştirme dışardan bakarak yorum yapyıorum zira

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Kontra oynuyorsan problem yok her maç kontra ile birkaç pozisyon bulup sonuçlandırıyorsan normal gibi ama atak oynayıp hatta elfsborg macında 0 net şans yakaladığını belirterek her zaman böyle goller bulamayabilrisin yani her maç. Zira net şans bulamıyor takım o yüzden dedim hücumcular çok formda diye. Forvetler değil hücumcular (: birkaç oynamayı ise tamamen maçı izleyip analiz ederek yapabilrsn yani pozisayonlarda kaç oyuncu içeri giriyor şutların nerelerden neden şans bulamıyor takım gibi gibi bakarak rol görevlerde oynama yapabilrsin yada takım felsefesinde. Lakin gidişat güzel ve oyundan memunsan tabi değiştirme dışardan bakarak yorum yapyıorum zira
    Ben durumu yanlış anlamışım affedersin hocam , hücum demişsin ben forvet anlamışım , bu aralar ufak sıkıntılar başladı senin dediğin gibi değişiklik yapacağım çünkü büyük maçlarda etkisiz kalıyoruz teşekkür ediyorum tavsiyelerin adına gözümü daha çok açmama sebep oldun

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Serzenish View Post
    okore'yi çok beğeniyorum genç ve yetenekli bir oyuncu
    Hiç sırıtmıyor performansı son derece iyi tek sorun yanındaki arkadaşı problem yaratıyor ama onuda son dönemde Denswill ile aşmış durumdayız.

Quote Originally Posted by Ramoscu View Post
    Denswill harika biri. Kadro çok iyi zaten
    Denswill iyi denk geldi

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Ben durumu yanlış anlamışım affedersin hocam , hücum demişsin ben forvet anlamışım , bu aralar ufak sıkıntılar başladı senin dediğin gibi değişiklik yapacağım çünkü büyük maçlarda etkisiz kalıyoruz teşekkür ediyorum tavsiyelerin adına gözümü daha çok açmama sebep oldun
    nema poblema faydalı oluyorsa ne mutlu (:

Bu aralar tüm sevdiğim klüplerin kariyerleri var burada ne hikmetse gerçekte düşüyorlar bir bir maalesef Fulhamda gitti

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Denswili almak istedim ama dediğim gibi maaş bütçesi yetmedi. Cimri başkanda maaş bütçesi vermedi. Verse idi kapacakdım. Genç regenimide kiraya yollayacakdım.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Spoiler: Arsenal Maçı İstatistikleri 

Spoiler: Manchester United Maçı İstatistikleri 

Spoiler: İnter Maçı İstatistikleri 

Spoiler: Chelsea Maçı İstatistikleri 

Spoiler: Elfsborg Maçı İstatistikleri 

Büyük maçları oynamama huyumuz devam ediyor ve bu her geçen gün sinirlerimi bozuyor. Bu yüzden de artık yeni bir taktik anlayışına bürüneceğiz tek forvet bol orta saha sistemini tanıyacağım belki forvetlerimiz oynayamadığı için sorunlar çıkabilir fakat onun da bir gün çaresine bakarız artık.
    Şampiyonlar Liginde İnter karşısında hafif yedek ağırlıklı çıktık mağlup olduk , ilk ŞL mağlubiyetimizi de almış olduk böylece ama Elfsborg maçında oyunumuza hayran kaldım rakip her ne kadar bizden güçsüz de olsa top oynatmadığımız için mutlu oldum yeni oyun planımız bu maçla birlikte başlamış olduk.

Last edited by Leonadias : 07.Mayıs.2014 at 04:05 Reason: Fotoğraf değişimi

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

@Military , Bende çok üzüldüm Fulham 11 yıl sonra lige veda etti ve en kötüsü Avrupada bir kaç yıl içinde önemli işler yapan takımlar düşüyor Villareal Şl katıldı düştü Fulham 3 sene öncesinde finalde mağlup oldu onlarda düştü garip bir durum

@pusathan01 , 2018 yılını beklersen serbest kalıyor
    Last edited by Leonadias : 08.Mayıs.2014 at 00:44

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Gidenlerin yerini doldurmussun, ozelikle Sampson. Sana fayda saglamaya basladigi zaman bu sezon ilk 3'te olursun gibime geliyor.

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

Chelsea maçı hariç ezmişiz adamları resmen ama galip gelememişiz neden böyle oluyor hoca hesap ver bakalım !

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Üst üste büyük takımlarla maç yapmışsın United a yenilmen normal de diğerlerini kazanabilirdin.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Gidenlerin yerini doldurmussun, ozelikle Sampson. Sana fayda saglamaya basladigi zaman bu sezon ilk 3'te olursun gibime geliyor.
    İnşallah hedefimz o yönde

Quote Originally Posted by yakar350 View Post
    Chelsea maçı hariç ezmişiz adamları resmen ama galip gelememişiz neden böyle oluyor hoca hesap ver bakalım !
    Futbolcular gibi taraftarlarda homurdanmaya başladı , FULHAM yakın zamanda eski performansına geri dönecek !!!

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Üst üste büyük takımlarla maç yapmışsın United a yenilmen normal de diğerlerini kazanabilirdin.
    Hahaha sen yok musun , United'ı evinde dağıtıcam unutma bunu

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

@Military , Bende çok üzüldüm Fulham 11 yıl sonra lige veda etti ve en kötüsü Avrupada bir kaç yıl içinde önemli işler yapan takımlar düşüyor Villareal Şl katıldı düştü Fulham 3 sene öncesinde finalde mağlup oldu onlarda düştü garip bir durum

@pusathan01 , 2018 yılını beklersen serbest kalıyor
    Zaten bende sezon sonu sözleşmesi bitiyordu. Maaş bütçem yetse beleşe alıyordum. Beleşi severim. Şimdi sezon sonunda biten bir kaç 19 yaş civarı oyuncu geliyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Zaten bende sezon sonu sözleşmesi bitiyordu. Maaş bütçem yetse beleşe alıyordum. Beleşi severim. Şimdi sezon sonunda biten bir kaç 19 yaş civarı oyuncu geliyor.
    O zaman bir kaçını kaparız inşallah

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Yarın olmazsa öbür gün güncelleme yapacağım ozaman geleceklerinde profilin paylaşacağım. Nasıl beni tercih ediyorlar anlamadım. Bir Om den biri juventusdan. İnş. sözleşmeleri kabul ederler

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Yarın olmazsa öbür gün güncelleme yapacağım ozaman geleceklerinde profilin paylaşacağım. Nasıl beni tercih ediyorlar anlamadım. Bir Om den biri juventusdan. İnş. sözleşmeleri kabul ederler
    İtibar yükseltiyorsun normal kardeşim küçümseme kendini bu kadar

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Spoiler: Avrupa Ligi Puan Drumu 

Spoiler: Dünya Kulüpler Şampiyonası Eşleşmeler ve Rakipler 

Dünya Kulüpler Şampiyonasına ilk kez katılıyoruz ve bu kupayı çok istiyoruz rakiplerimizin arasında Ulsan diye tanımadığım bir Kore'nin temsilcisi var diğer rakiplerimizden America'yı takip etmişliğim var , Fluminense'yi tanımayan yok ve rakiplerimizin arasında en güçlü gördüğüm takım. America'yı geçersem eğer Brezilya temsilcisi ile karşılaşacağımı umuyorum.

İlk kez katıldığımız için kulüp tarihinde bu kupanında müzemizde olmasını istiyorum, geç olmasını istemiyorum ne kadar erken kaldırırsak kupayı üstüne silik bir çizik atarız.

Ulsan'a biraz göz attım pek fazla bu turnuvada başarılı olmamışlar ilk turlarda elenmişler genelde buralara ilk kez çıkmışlar, kapalı kutu olarak seyir edecek bakalım neler izleyeceğiz..

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Bak hala karıştırıyorum AL grubumu ŞL grubumu sende AL yazmışsın.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Bak hala karıştırıyorum AL grubumu ŞL grubumu sende AL yazmışsın.
    Hahahahaha harbi öyle yazmışım

Edit : Bırakayım öyle kalsın millet ne demesin

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Al ye katıldında bizi Şl diyemi yiyorsun

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Hahahahaha harbi öyle yazmışım

Edit : Bırakayım öyle kalsın millet ne demesin
    Eyvallah bıraktığın iyi olmuş sonra arkadaşlar bana neyin kafasını yaşıyon rexpo felan der

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Al ye katıldında bizi Şl diyemi yiyorsun
    Ben öyle bir insan mıyım

Eyvallah bıraktığın iyi olmuş sonra arkadaşlar bana neyin kafasını yaşıyon rexpo felan der
    Estağfurullah

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Spoiler: America Maçı İstatistikleri 

KUPA FLUMİNENSE'NİN

Spoiler: Fluminense Maçı İstatistikleri 

Dünya Kulüpler Şampiyonası İncelemesi

Turnuvayı kaybettik ve oynadığımız iki maçtan da hiç memnun değilim. America maçında 2 kez mağlup duruma düştük son dakikalara gelinirken öne geçtik ama her saniye korku içerisinde geçti , takımda bir isteksizlik vardı. Bunun finalede yansıyacağı korkusunu taşıyordum ve beklenen de oldu.Hakem düdüğü çaldı maç başladı ve golü direk yedik ama oynanacak 89 dakika daha olduğunu unutmak istemedim kendimi sürekli motive ettim durdum bende onlar gibi düşersem yardımcı olamazdım , ve ilk maçta başlayan o isteksizlik takımda devam ediyordu ve gittikçe sinirlerimi bozuyordu. Nitekim 2.yarıda Benzia'nın yerine Volland'ı aldım ama elemanımız sen git 5 dakika içerisinde kendini oyundan attır sert bir müdahalede bulunarak , geriden maçı takip ederken şimdide 10 kişi devam etmek zorunda kaldık.

Maç sonunda ise verdiğimiz maaş kesintisine şikayet edip şaşkınlığını dile getiriyordu , ağzının payını verdikten sonra odayı terkediyor hatasını kabul ediyordu.

Ocak ayında köklü değişikler yapabilirim.

Sayfa 10 / 12 İlkİlk ... 89101112 SonSon

Mesaj Yetkileri