Sayfa 446 / 480 İlkİlk ... 346396436444445446447448456 ... SonSon
13,351 ile 13,380 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Diego ile çok büyük oranda anlaşılmış.Bu sefer haberler çok ciddi yanlız.Diego baştan 5 M Euro istiyormuş yıllık, Beşiktaş 3.5'ta diretmiş, anlaşmışlar, küçük pürüzler kalmış.NTV Spor muhabiri, ''önümüzdeki 2-3 gün içinde imzalar atılırsa sürpriz olmaz'' dedi.

Diego çok teknik ve çok iyi bir futbolcu bence de.Gelirse çok iyi olur ama 29 yaşındaki bir adamın neden bonservisi elinde diye de insan soramadan edemiyor.

Şayet Beşiktaş'a gelipte Porto ve Werder Bremen zamanlarındaki futbolunu oynarsa Beşiktaş'ı uçurur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eee ozaman Arron Hunt olayı yalan oldu öyleyse...
    FM Gazetesi

Nesil
    2013
    Yer
    Budapeste

Quote Originally Posted by Ralph View Post
    Eee ozaman Arron Hunt olayı yalan oldu öyleyse...
    Hunt gecenlerde BJK'ye gitmeyecegim diye aciklama yapmisti sanirim.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

aynen , karisi istemiyormus turkiyede yasamayi bide turk karisi..

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Büyük ihtimalle Şampiyonlar ligi şartı vardır görüşmelerde. Takım 2. olursa anlaşırlar, 3. olursa transfer yatar gibi geliyor bana.

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Quote Originally Posted by byariff View Post
    aynen , karisi istemiyormus turkiyede yasamayi bide turk karisi..
    Face'de geçen gün bir resim görmüştüm, Beşiktaş'lı bir taraftar İnstagram'dan Hunt'un karısıyla konuşmuş.''Siz gelmek istemiyor musunuz?Türk basını böyle yazıyor'' demiş.
    Kadın ''Yok öyle şey olur mu hahahaha'' gibisinden bir şey yazmıştı.Taraftar da ''O zaman kocanızı seneye Beşiktaş'a bekliyoruz'' diyince kadın da, ''Hayırlısı İnşallah'' demişti.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Banega View Post
    Face'de geçen gün bir resim görmüştüm, Beşiktaş'lı bir taraftar İnstagram'dan Hunt'un karısıyla konuşmuş.''Siz gelmek istemiyor musunuz?Türk basını böyle yazıyor'' demiş.
    Kadın ''Yok öyle şey olur mu hahahaha'' gibisinden bir şey yazmıştı.Taraftar da ''O zaman kocanızı seneye Beşiktaş'a bekliyoruz'' diyince kadın da, ''Hayırlısı İnşallah'' demişti.
    Aynen bunu yazacaktım ben de.Hunt'un açıklaması Beşiktaş'a gitmeyeceğim şeklinde değil,oraya gitmem kesin değil tarzındaydı diye hatırlıyorum ayrıca.

Diego transfer haberlerine gelince,Fikret Orman yönetiminin daha önce bu tarz büyük isimleri transfer etme girişiminde yaşanılanları düşününce bekleyelim görelim diyorum.Ben geleceğini pek sanmıyorum şahsen.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Diego transferi olursa cok sevinmeyeceğim maalesef son dönemde takım oyunu oynatmak isteyen bilic için çok ters düşen bir adam.Diegoyu amc ye koysa Oguzhan nerde oynucak.Oguzhan bu sefer kaybolacak ben transferin olma taraftarı değilim açıkcası.Onun yerine düzgün bir stoper, sağ bek ve sağlam bir siyahi forvet çok daha yararlı olacaktır.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Sezerle Toraman'ı kimse konuşmamış. Diego ve stoper transferleri olmazsa Fikret Orman, 'Sezerle Toraman'ı affettik, bu seneki transferlerimiz onlar olacak, kendilerine inanıyoruz.' tarzı açıklamalarla gelebilir karşımıza. Alışkınız ne de olsa bu tarz şeylere. Ben böyle bir şey beklediğim için tepkim de büyük olmaz. Ne demişler: 0 beklenti, sonsuz mutluluk!

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Böyle bir haber çıkarmışlar. Bir Dany gidiyor, bir Danny geliyor.

http://www.3puan.com/gallery?id=81

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post

dany niye gitsin ya iyi bence

danny e gelirsek fernandes in daha ofansifi çok daha iyisi bence ama gelir mi zenit satar mı bilmiyorum en önemli oyuncularındandı zenitin bi ara gözden çıkardılarsa olabilir

Dany+3 milyon verelim geri donmesin

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Dany+3 milyon verelim geri donmesin
    Adamın yüzünden şampiyonluk yarışından koptuk,ikincilik yarışında da dezavantaja sahip taraf biziz.Maddi zararı çok fazla yani.3 milyon kurtarmaz.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Gomis Beşiktaş için İstanbul'a geldi.İlk görüşmeden anlaşma çıkmadı.
    http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...a-geldi-ama---

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

İmza parası yıllık ücretinden fazla, bu nedir ya? Bu kadar para verilmez bence Gomis'e, gelmesini istesem de.

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Gomise o kadar para verileceğine Almeida ile sözleşme yenilensin daha mantıklı.Bonservis ücreti gibi para istemiş adam

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Kryptonite View Post
    Gomise o kadar para verileceğine Almeida ile sözleşme yenilensin daha mantıklı.Bonservis ücreti gibi para istemiş adam
    Valla kim gelir bilmem ama Almeida'nın kesinlikle gitmesi gerekiyor.Çünkü artık bıktırdı.Hem gol atma konusunda becereksiz hem de her zaman elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışmıyor.Almeida'dan daha iyisini almak için de paraya kıymak gerekiyor da Gomis o paranın hakkını verir mi açıkası pek emin değilim.Fransa liginde gol kralı olmuş Sow mesela 15 gol barajını aşamadı bizim ligde.(gerçi onun kendi pozisyonunda oynatılmasıyla ilgili problemleri oldu hep) Gomis kendi liginde 15 gol barajını aşamamış hiç.Almeida da atamıyor falan ama bi 10-12 sallıyor yine de.Demek istediğim bu parayı vereceğimiz adamın gelip burada farkını hissettirmesi gerekir.Öyle birisini bizim yönetim getirebilir mi o konuda da pek ümitli değilim doğrusu.İnşallah sonra Almeida'nın gitmesine bile pişman olmayız.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Hamburg'un Hollandalı yıldızı Rafael van der Vaart'ın menajeri Mustafa Demir, futbolcunun gönlünün Beşiktaş'tan yana olduğunu, ancak şu anki tek düşüncesinin kaptanı olduğu takımın ligde kalması olduğunu söyledi.
    http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...nlu-besiktasta

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

3puan yazdiysa yalan olma olasiligi %5 dir bence... diego ribas besiktastaymis

http://www.3puan.com/content?id=1909

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

NTV Spor altyazı geçmeden hiçbir habere inanmam

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Artık Ntvspor'da eski güveniirliğini yitirdi.Hatırlıyorum Forlan Reyes Ujfalusi transferlerinide altyazı geçmişlerdi.Artık sağlam kaynak bulmak çok zor.İmzalar atılmadan kesin dememek lazım.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

3puan haluk yurekliye ait diye biliyorum , %95 dogru cikiyor onun haberleri...

ertem senere gorede fikret orman ingiltereye gidicekmis demba ba transferi icin sozlesme fesh bedeli 3m euroymus

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by byariff View Post
    3puan haluk yurekliye ait diye biliyorum , %95 dogru cikiyor onun haberleri...

ertem senere gorede fikret orman ingiltereye gidicekmis demba ba transferi icin sozlesme fesh bedeli 3m euroymus
    Demba Ba 3 milyon euroysa bir dakika bile beklemesinler. Diego, onun önünde Demba Ba... Baba gibi hücum hattına sahip oluruz be!

Bu arada, dün Şansal Büyüka da Beşiktaş'ın Diego, Rusya'dan bir orta saha ve Ukrayna'dan bir stoper ile anlaştığını belirtti. Ukrayna'daki stoper için Chygrynskiy diyenler var. Rusya'daki orta sahanın da Zenit'teki Danny olduğunu düşünüyorum. Şu saydığımız adamların hepsini almak başkan Fikret Orman olduğu sürece çok ütopik duruyor; ama yeni stadın ve başarısızlığa tahammülü kalmayan bir camianın da böyle isimlere ihtiyacı var muhakkak. Sadece Chygrynskiy için çekimserim. Sakatlıklarla dolu sezon geçirdi son 2 senede.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Demba Ba 3 milyon euroysa bir dakika bile beklemesinler. Diego, onun önünde Demba Ba... Baba gibi hücum hattına sahip oluruz be!

Bu arada, dün Şansal Büyüka da Beşiktaş'ın Diego, Rusya'dan bir orta saha ve Ukrayna'dan bir stoper ile anlaştığını belirtti. Ukrayna'daki stoper için Chygrynskiy diyenler var. Rusya'daki orta sahanın da Zenit'teki Danny olduğunu düşünüyorum. Şu saydığımız adamların hepsini almak başkan Fikret Orman olduğu sürece çok ütopik duruyor; ama yeni stadın ve başarısızlığa tahammülü kalmayan bir camianın da böyle isimlere ihtiyacı var muhakkak. Sadece Chygrynskiy için çekimserim. Sakatlıklarla dolu sezon geçirdi son 2 senede.
    Rusya'daki ortasaha için Noboa,Ukrayna'daki stoper için Moledo isimleri de geçiyor.Medyanın güvenirliği konusunda ise,medyadan önce ben bizim yönetime güvenemiyorum.Daha önce iş bitiricilik konusunda bir çok kez bizi hayal kırıklığına uğrattılar.Umarım bu transfer sezonunda böyle olmaz.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Moledo, Önder Özen'in de düşündüğü bir isimdi bildiğim kadarıyla. Noboa da iyi bir transfer olur alınırsa. Yönetime ben de güvenmiyorum; ama elleri mahkum artık iyi transferler yapmaya.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Beşiktaş'ta 25 golden aşağı atarsam para almam. Ara transferde Beşiktaş'a gelsem ligi gol kralı olarak tamamlardım.

Edinho

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Neden böyle bir şey demiş ki onu anlamadım
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Ralph View Post
    Neden böyle bir şey demiş ki onu anlamadım
    Bence sorulması gereken soru, 'Neden Beşiktaş, niye F.Bahçe ya da G.Saray değil de, Beşiktaş?' Eneramo, Edinho, seneye de Akhisar'dan Bruno Mezenga çıkıp konuşur artık.

Bonservisi olmayan Gomis'i, Hunt'u, Alex'i şu ana kadar bitirmiş olmalıydık bence; ancak başkanımız Fikret Orman, yönetimimiz de Erdal Torunoğulları, Ahmet Kavalcı, Deniz Atalay gibi isimler olunca Edinho çıkıp konuşuyor işte, yol yapıyor bize gelmek için.
    Bilic ya da Önder Özen'den birisi giderse şaşırmam. Zaten biri gittiğinde, diğeri de durmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Kaka transferinde Beşiktaş'ın eli güçlendi!

Milan’da sözleşmesini feshetme opsiyonu doğan sambacı için kesenin ağzı açıldı.

İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi’nin Türk menajerine yıllık 5 milyon euro garanti ücret önerdiği Kaka’da Beşiktaş’ın elini güçlendiren bir gerçek ortaya çıktı. Milan ile bir yıl daha kontratı bulunan sambacının sözleşmesinde, ‘Kulüp Avrupa kupalarına katılamazsa serbest kalma hakkı doğar’ maddesi olduğu öğrenildi. Kabus gibi bir sezon yaşayan Milan, Avrupa kupalarına katılma hakkı alamamıştı.

BONSERVİS DEĞİL İMZA PARASI
    Kara Kartal’ın amacı, bu maddeden yararlanıp bonservise harcayacağı rakamı imza parası olarak Kaka’ya vermek ve böylece 32 yaşındaki yıldız oyuncuyu Süper Lig’e gelmeye ikna etmek. Şampiyonlar Ligi ön elemesini geçmek için çok güçlü bir kadro kurmak isteyen yönetim, aynı zamanda Kaka gibi bir yıldızla Vodafone Arena kombinelerini patlatmayı planlıyor. Türk menajer, Kaka’nn yetkili temsilcileriyle masaya oturduktan sonra kesin kararı önümüzdeki hafta Beşiktaş’a iletecek.

MILAN PANİKTE

Kaka’nın sözleşmesindeki fesih maddesi, Milan’ın da 1 numaralı gündemi. Kulübün ikinci başkanı Adriano Galliani, sözleşmedeki bu maddeyi doğrularken, “Kaka’nın bizimle kalacağına inanıyoruz” dedi. Yıldız futbolcu nisan ayında geleceğine sezon sonu karar vereceğini açıklamıştı.

(Amk)

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ölüsü bile çağ atlatacak bir adam. Keşke gelse. Dünyanın kapristen en uzak yıldızı olabilir. En parlak dönemlerinde bile öyleydi. O açıdan da baş ağrıtacak bir transfer olmaz.

Mesaj Yetkileri