1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Twitter'da @demarkesports'un yazdıklarına göre Fenerbahçe Yönetim Kurulu , Galatasaray Kulübü ve yöneticileri hakkında enteresan kararlar almış.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Twitter'da @demarkesports'un yazdıklarına göre Fenerbahçe Yönetim Kurulu , Galatasaray Kulübü ve yöneticileri hakkında enteresan kararlar almış.
    Bence çok güzel kararlar,zaten uyguladıkları şeyleri,sözlü bir şekilde düzenli olarak yapmaya karar vermişler.Tebrik ediyorum.

Edit:

Birde Ekşioğlu şöyle bir şey demiş ;

"Fenerbahçe'ye aleni bir şekilde küfür eden futbolcu ve yöneticilerin tamamı meslek icabı dünyaya gelmiş soysuzlardır."

Bilindiği gibi mevcut başkanın kendi kulübüne ettiği bir küfür var,o da sayılıyor mu Ekşioğlu ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Fenerbahçe Yönetim Kurulu'nun aldığı kararlara göre artık Galatasaray'ın yaptığı davetler geri çevrilecek. El sıkma ve selamlaşma da yasak.
    Galatasaray'ın yanlışları TFF'ye şikayet edilecek. Transferlerde G.Saray'ın istediği oyunculara talip olunacak ve fiyat arttırılacak.
    Derbilerde kapıda karşılanmayacak ve protokol tribününde yer ayrılmayacak. GS'li yöneticiler el uzatılırsa itilecek ve tavır konulacak.
    Bunlar mı? Ben şaka sanmıştım. Küsmüşler resmen, transfer konusu çok iyi ama, malumun ilanı olmuş.

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Bence çok güzel kararlar,zaten uyguladıkları şeyleri,sözlü bir şekilde düzenli olarak yapmaya karar vermişler.Tebrik ediyorum.

Edit:

Birde Ekşioğlu şöyle bir şey demiş ;

"Fenerbahçe'ye aleni bir şekilde küfür eden futbolcu ve yöneticilerin tamamı meslek icabı dünyaya gelmiş soysuzlardır."

Bilindiği gibi mevcut başkanın kendi kulübüne ettiği bir küfür var,o da sayılıyor mu Ekşioğlu ?
    Kendilerine küfreden Tümer'i bağırlarına basarken de sıkıntı yoktu.

Mesaj Yetkileri