Twitter'da @demarkesports'un yazdıklarına göre Fenerbahçe Yönetim Kurulu , Galatasaray Kulübü ve yöneticileri hakkında enteresan kararlar almış.
Twitter'da @demarkesports'un yazdıklarına göre Fenerbahçe Yönetim Kurulu , Galatasaray Kulübü ve yöneticileri hakkında enteresan kararlar almış.
Bence çok güzel kararlar,zaten uyguladıkları şeyleri,sözlü bir şekilde düzenli olarak yapmaya karar vermişler.Tebrik ediyorum.
Edit:
Birde Ekşioğlu şöyle bir şey demiş ;
"Fenerbahçe'ye aleni bir şekilde küfür eden futbolcu ve yöneticilerin tamamı meslek icabı dünyaya gelmiş soysuzlardır."
Bilindiği gibi mevcut başkanın kendi kulübüne ettiği bir küfür var,o da sayılıyor mu Ekşioğlu ?
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Fenerbahçe Yönetim Kurulu'nun aldığı kararlara göre artık Galatasaray'ın yaptığı davetler geri çevrilecek. El sıkma ve selamlaşma da yasak.Galatasaray'ın yanlışları TFF'ye şikayet edilecek. Transferlerde G.Saray'ın istediği oyunculara talip olunacak ve fiyat arttırılacak.Bunlar mı? Ben şaka sanmıştım.Derbilerde kapıda karşılanmayacak ve protokol tribününde yer ayrılmayacak. GS'li yöneticiler el uzatılırsa itilecek ve tavır konulacak.Küsmüşler resmen, transfer konusu çok iyi ama, malumun ilanı olmuş.
Kendilerine küfreden Tümer'i bağırlarına basarken de sıkıntı yoktu.