Yaşlı be kankaama forma satışın iyi olur itibar yükselir tahminimce çok para ister bir de booşver
![]()
Yaşlı be kankaama forma satışın iyi olur itibar yükselir tahminimce çok para ister bir de booşver
![]()
Hazırlık Dönemi Sona Erdi. Hazırlık maçlarımızda genç oyuncularımızı denememiz için iyi bir fırsat oldu. Atakan ve Barbaros'un yetenekleri güzel düzeyde . 1 kaç sene sonra iyi oyuncular olucaklar.
Spoiler: Takım Dizilişleri
Spoiler: Maç İstatisliği
Last edited by Serzenish : 09.Mayıs.2014 at 17:54
Salih'in güç ve vucud zindeliği üzerinde durmak lazım sen ne dersin?
Guangzhou takımının formasını giyen Elkeson için kulübüyle €2.1M'ya anlaşılmıştır. Oyuncuya senelik €3.9M ücret ödenecektir.
Milan takımının formasını giyen Montolivo için kulübüyle aylık 88B€ karşılığında sezon sonuna kadar kiralanmıştır.
Kayserispor takımının formasını giyen Okan için kulübüyle €1.1M anlaşılmıştır. Oyuncuya senelik €400B ücret ödenecektir.
Transferler güzel ama o bütçeye de daha iyileri alınabilirdi.Lige çok iyi başlamışız![]()
Grup zor 3.lük garanti zorlarsak Gruptan Bayern ile birlikte çıkarız
ŞL ye harika başlamışız![]()
deplasmanda 5 gollü galibiyet güzel olmuş 3.lük garanti bayern maçları zor milana deplasmanda puan kaybetmzsen rahat çıkarız
Milan'ı geçip 2.oluruz transferlerini beğendim ama şu yonden biraz uyarıda eleştiride bulunmak istiyorum kanka güçlü oyuncular almıyorsun kolay teslim olabilirsin bazı maçlarda ligte evet ama Avrupada sorunlar yapabilirsin düşüş yaşamaları büyük olasılık onune bir kota koy o güçte futbolcu almanı tavsiye ederim ,Canerde iyi fiyata okutmuşsun
İlk 2 sene bana göre fazla iyi değildi ama bu sene muhteşem gidiyorsun![]()
Fenerbahçe kalitesine görehem fazla iyi değil dedim
![]()
Süper ilerliyoruz grupta Bayern'in arkasından 2. olarak çıkarız.Ama canımı sıkan şey şu oldu aldığımız Elkeson denen elemana yıllık 3.9 Milyon € çok değil mi![]()