Sayfa 6 / 35 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 1045 sonuç

Konu: "Toros Kaplanları" Dünyaya hükmetti. (2022-2023)

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Ziya Erdal iyidir. Bursaspor'u çalıştırırken almıştım memnun kalmıştım performansı sürekli ideal ilerliyor sırıtmıyor

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by yakar350 View Post
    1.10 oran verirler adananın +7sine artık

oğuzhan berber, hakan arslan, batuhan işçiler, keremcan akyüz, umut koçin bunlar iş yapar sende

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Ziya Erdal iyidir. Bursaspor'u çalıştırırken almıştım memnun kalmıştım performansı sürekli ideal ilerliyor sırıtmıyor
    Transfer olayını hallettim Teşekkür ederim. Asıl transfer geçmişini transfer sezonu bitince yayınlarım. Ama aldığım oyuncuların profillerini şimdiden yayınlıyorum.

Spoiler: Hakan Arslan 

Spoiler: Şener Özbayraklı 

Spoiler: Gael Kakuta 

Normalde bir sağ bir sol bek alıp transferi bitirmeyi planlıyordum. Gözlemcilerim boşta olduğunu söyleyince bedelsiz imza attırdık. Umarım zararlı çıkmaz yararlanırız.

Birazdan güncelleme gelecek. Eskişehir maçını izlemekten zevk aldım.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Transferler çok iyi hocam

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Sonunda süper golcümüzde gol orucunu bozdu umarım ilk 10 maçtaki gibi her maç gollerini çakar

Spoiler: İstatistikler 

En son böyle zevkli bir maçı Beşiktaş maçında yaşamıştım. Hedefim 11 puandı. Eskişehir deplasmanında 1 puan alsam yeter diyordum. Ama daha iyisi geldi

Spoiler: İstatistikler-Puan Durumu 

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Transferler çok iyi hocam
    Şeneri zaten sezon başında çok uğraşmıştım ama alamamıştım. Hatta basına açıklama bile yapmıştım. Bana cevap olarak beni günahı kadar sevmediğini o yüzden gelmiyeceğini söyledi. Klubü ile anlaştım ama kendisi haftalık 63 B Tl isteyince karabüke gitmişti. Orda mutsuz olunca şansımı tekrar denedim geldi

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Kakuta ve Şener harika hocam , başarılar

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

Güzel takviyeler. Kakuta nasıl gelmiş ya 2010da favorimdi benim uçardı kanatlarda ne günlerdi be

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by davidalaba27 View Post
    Kakuta ve Şener harika hocam , başarılar
    Teşekkürler.

Güzel takviyeler. Kakuta nasıl gelmiş ya 2010da favorimdi benim uçardı kanatlarda ne günlerdi be
    Teşekkürler. Bende anlamadım nasıl geldiğini. Bir baktım gözlemcim önerdi. Daha önce aynı bedelsiz bir şekilde Galatasaray kariyerime almıştım. Pek oynayamadan ben kovulmuştum. Şimdi yine aldım. İlk maçında süper oynadı. Bu arada oranlarımız giderk düşebilir arkadaşlar. Galatasaray dan gol yemeden bitirdim.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Fergusonun dediği gibi istatistik mini etek gibidir esas istenileni göstermez. Sen maç içinde pozisyonlara bak rakip ceza sahasına kaç oyuncu sokuyorsun pozisynlarda ? ne kadar net fırsat buluyorsun ? rakip ne kadar buluyor ? topla oynama yüzdesi şutlar pek önemi yok zaman zaman kapanıp topu rakibe verip yarı alanında beklersin rakip %70le oynar 20+ şut atar 10 + korner atar ama net şansı 0 olur senin 3 şutun olur 3 net sansın olur gibi gibi

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Eskişehir daha çok net fırsat bulmuş. Benim daha çok dışardan vuruşlar olmuş. Onda da bir ara kaleyi gördüğünde vur talimatı vermiştim. Ondan olabilir. Benim bir çok pozisyon ofsayt ile kesilmiş. Eren e ofsayt taktiğini aşma oyun içi tercihi kazandırmama rağmen hala çok ofsayt a düşüyor.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

hücum oynuyosan tempon yüksek olur rakip kapanıyorsa sende ısrasrla gol peşinde koşuıyosan tempo yüksek e içeride sokulamıyor tez elden gol bulma adına sen uzaktan sut cekme desen dahi uzaktan şut cekerler hele ki mental özellikleri düşükse sogukkanlılık karar verme gibi. Erene ofsayt tuzagı calisritiyosun da eren bunun icn yeterli mi ? yine mental olarka iyi olması lazım her tercih her oyuncuya gitmiyor bunun icin bi rehber var forumda oyun için tercihleri adında. Yani erenin karar vermesi topsuz alanı falan kötüyse yine düşer yada hızlanması zayıfsa falan konsatrasyon da gerektirir yani Eren bunların yarısından fazlasını sağlaması lazım ve ofsayt tuzagı icin rakibin defansı önde kurması lazım yoksa fuzuli bi tercih olur harcadıgı zamana yazık olur Eren'in

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Kupada final oynarsak 3 büyüklerden biriyle tamamdır işimiz

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Transferler güzel Eren de iyi iş yapıyor sende dikkatimi çekti tavsiye eder misin ?

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Kardeşim Eren Görür'ün profilini rica edebilirmiyim ?

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

@ Juan Diaz; Haklısın ama Eren in özelliklerinden çogu ortalama olarak taşıyor. İçlerinde Karar vermesi 10 diğerleri 10 üstünde. Ben senin rehberi bugün gördüm ona görede oyunculara tercih vermeye başladım. Erenin profilini aşağıya ekliyorum sende bir bakarsın.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

@Juan Diaz; Haklısın. Senin rehberi bugün gördüm ve ona göre tercih vermeye başladım. Erenin ofsayt için bir çok özelliği 10 üstünde bir tek Karar vermesi 10 puanda. Profilini aşağıda paylaşıyorum bir sen bakıp yeterli olup olmadığını söylersen sevinirim.

Not: Değeri bu yıl bu kadar arttı. Geçen sezon sonuna doğru 1 M tl bile değildi.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Transferler güzel Eren de iyi iş yapıyor sende dikkatimi çekti tavsiye eder misin ?
    Tabiki tavsiye ederim. Ben ilk yılın sezon ortasında bedelsiz almıştım. Profilini yukarda paylaştım. Military arkadaşımızın kariyerinde de geçmiş verilerini paylaşmıştım. Orayada bakabilirsin. 2. sayfasında olması lazım.

Quote Originally Posted by davidalaba27 View Post
    Kardeşim Eren Görür'ün profilini rica edebilirmiyim ?
    Profilini yukarda paylaştım. Military arkadaşımızın kariyerinde de geçmiş verilerini paylaşmıştım. Orayada bakabilirsin. 2. sayfasında olması lazım.

Kupada final oynarsak 3 büyüklerden biriyle tamamdır işimiz
    Kupada şuanda 3 büyükler yok bir Fenerbahçe bir Galatasaray var. Ki şuanda Galatasaray benim grubumda kendisine 5 puan fark attım. Kupada bir başka oynuyorlar. Resim alamadığım için paylaşamıyorum yönetim hedefleri değiştirme önerisi sunduğunda Al yi seçtim. Ondan da olabilir.

Yarın güncelleme gelecek. Bugün geç oldu yatacağım. Yarın akşam müsait olduğumda paylaşacağım.

Bahsettiğin Eren bu sanırım bi alamadık şu adamı şimdi alabilirim umarım bizde süper lig tayfasındanız artık

Başarılar bu arada iyi gidiyorsun gibi

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by Military View Post
    Bahsettiğin Eren bu sanırım bi alamadık şu adamı şimdi alabilirim umarım bizde süper lig tayfasındanız artık

Başarılar bu arada iyi gidiyorsun gibi
    Aynen bahsettiğim eren bu Şimdi bunun yanında sağ kanatta bir canavar var ikisi beni sırtlıyor. Onu da ikinci sezon 6,5 M Tl verdim de aldım. isteyen olursa onuda paylaşırım.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Sat gitsin yaşı geçiyor

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Sat gitsin yaşı geçiyor
    Zaten niyetim var. Arkasından 16 lık bir canavar geliyor. Zaten son zamanlarda formsuz olduğundan birde lig sonuncusunun evine gideceğimden( İbbsk) rahat galibiyet geleceğini düşündüğümden kadroya almadım. 16 lık canavarı aldım. Abisini aratmadı. Bu sene sık sık onu oynatayımda tercübe kazansın seneyede banko oynatırım.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Ztk daki peri masalımız devam ediyor.

İlk maçtaki intikamımızı aldık.
    Spoiler: İstatistikler[IMG 

Arkadaşlar daha maç yaptım ama bugün işyerinde yoğundum yoruldum. Kalan maçları yarın paylaşırım.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Yok yaa ağlatmışsın devleri , GS'yi eze eze hemde

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Yok yaa ağlatmışsın devleri , GS'yi eze eze hemde
    İkinci maçtada pek farkı olmadı Şuanda ZTK da Fenerbahça-Gençlerbirliği-Şanlıurfa ve Kaplanlar var. Galatasarayı kupa dışına ittik

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Almışık kupayı o zaman

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

ZTK da çok iyiyiz final de FB ile karşılaşacağız sanırım ama çok dikkatli olmak lazım.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Eren mental olarak ofsaytı aşabilir ama karar vermesi zayıf oldugundan yine zaman zaman hatalar yapacaktır. Hızı daha iyi olsaydı keşke. Hızı 15 16 olması lazım demiyorum zira ofsayt tuzağını aşması için rakip defans daha da doğrusu rakip stoperler belirleyici yani rakip stoperlerden hızlı oldugu zaman iş görür bir oyun içi tercihi. Türkiyede iş görür diyeceksin ama maalesf durum öyle değil anadolu takımları genelde kontra yada defnasif anlayışa hakim yani defas çizgsi oldukça geride yani ofsayt tuzagı kurmuyorlar ki aşılsın (: iyi takımların stoperleri de hızlıca olur en azından bir tanesi. Bu durumda da yavaş olan ödne basar ofsaytı en arkadaki cover oyuncusu ayarlayacaktır e oda erenden hızlı olacaktır cizgi önde olsa da rakip stoperleri hızıyla ekarte edemez Eren

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

Gs'yide Fb'yide ağlatmışız bu ne hız adanalı çok iyi gidiyoruz umarım bozulmaz bu seri kupada da favoriyiz bana göre

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Almışık kupayı o zaman
    Daha 3 maç var almamıza

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    ZTK da çok iyiyiz final de FB ile karşılaşacağız sanırım ama çok dikkatli olmak lazım.
    Yok yarı finalde karşılaşıyoruz. Fenerbahçe evinde Gençlerbirliğine yenilip ikinci oldu. Ben lider çıktığımdan yarı finalde karşılaşacağız. Fİnalde karşılaşmak isterdim.

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Eren mental olarak ofsaytı aşabilir ama karar vermesi zayıf oldugundan yine zaman zaman hatalar yapacaktır. Hızı daha iyi olsaydı keşke. Hızı 15 16 olması lazım demiyorum zira ofsayt tuzağını aşması için rakip defans daha da doğrusu rakip stoperler belirleyici yani rakip stoperlerden hızlı oldugu zaman iş görür bir oyun içi tercihi. Türkiyede iş görür diyeceksin ama maalesf durum öyle değil anadolu takımları genelde kontra yada defnasif anlayışa hakim yani defas çizgsi oldukça geride yani ofsayt tuzagı kurmuyorlar ki aşılsın (: iyi takımların stoperleri de hızlıca olur en azından bir tanesi. Bu durumda da yavaş olan ödne basar ofsaytı en arkadaki cover oyuncusu ayarlayacaktır e oda erenden hızlı olacaktır cizgi önde olsa da rakip stoperleri hızıyla ekarte edemez Eren
    Aynen dediğin gibi oluyor. Çok ofsayta düşüyor diye çalıştırdım. Bari az düşsün yakaladıklarını atsın diye ama yinede düşüyor.Şuanda ZTK da açık ara ile lider oluyor. 22 ofsayt ile eren en önde en yakını Bievennu 16 ofsayt ile ama Eskişehir elendiği için kesin o alanda eren lider olacak.

Gs'yide Fb'yide ağlatmışız bu ne hız adanalı çok iyi gidiyoruz umarım bozulmaz bu seri kupada da favoriyiz bana göre
    Valla bende anlamadım.Kötü giden bir form varken birden iyi oynamaya başladılar. Güncelleme birazdan gelecek.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Son sıradaki takım olduğundan tecrübe kazansınlar diye gençlerden çıkardım. Onlarda yüzümü kara çıkarmadılar.

Yarın transfer geçmişi ve kalan maçları güncelleyeceğim.

Sayfa 6 / 35 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon

Mesaj Yetkileri