1 ile 26 arası toplam 26 sonuç

Konu: Atiba Hutchinson

Hybrid View

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by mertayasava View Post

Benim oyunumdaki Atiba profili,her özelliği 1'er puan düşük sebebi nedir acaba ?

DM 20 MC 20
    olsa da, bu oyuncunun ana mevkisi MC'dir, DM değil. Yani ideal pozisyonu 8 numara. Natural yeşilin üzerindeki sarı çember MC'nin üzerinde olmalı.

"Atiba Hutchinson, "Orta sahanın ortasında oynamayı daha çok isterim ama takımıma yardımcı olmak için her yerde oynarım" diye konuştu."

http://www.radyospor.com/Futbol/1724...k-isterim-ama-

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by ttarlabasi View Post

DM 20 MC 20
    olsa da, bu oyuncunun ana mevkisi MC'dir, DM değil. Yani ideal pozisyonu 8 numara. Natural yeşilin üzerindeki sarı çember MC'nin üzerinde olmalı.

"Atiba Hutchinson, "Orta sahanın ortasında oynamayı daha çok isterim ama takımıma yardımcı olmak için her yerde oynarım" diye konuştu."

http://www.radyospor.com/Futbol/1724...k-isterim-ama-
    Sen de mi?

Bu konu uzerinde bugun yeterince yazistim SI'in arastirma forumlarinda. Cok uzadi.

Kisacasi oyun acisindan:

Takimlar defansif oynarken 42211 (DM DM MR ML AMC)
    Dengeli oynarken 4411 (MR MC MC ML) veya 42DM31 (DM DM AMR AMC AML)
    Hucum oynarken 4231DAN (MC MC AMR AMC AML)

kullanmasi gerekli.

Bu nedenle bir oyuncu zaman zaman MC zaman zaman DM gerektiren dizilislerde oynatiliyorsa, bunlardan ikisini de oynayabilmesi gerekli.

Zaten mucizevi birseyler olmazsa, gelecek sene MC MC AMR AMC AML dizilisini kullanan takim olmayacak ligde. Bu nedenle Atiba'nin DM oynama becerisine ihtiyac var. Bir cok diger oyuncu icin de bu tip bir degisiklik yapacagiz..

Her ne kadar o en cok 8 numara oynamayi sevse de, teknik direktor 6 oynayacaksin derse oynayacak. 2 numara oynayacaksin derse oynayacak. 3 numara derse oynayacak. vs. vs.

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Sen de mi?

Bu konu uzerinde bugun yeterince yazistim SI'in arastirma forumlarinda. Cok uzadi.

Kisacasi oyun acisindan:

Takimlar defansif oynarken 42211 (DM DM MR ML AMC)
    Dengeli oynarken 4411 (MR MC MC ML) veya 42DM31 (DM DM AMR AMC AML)
    Hucum oynarken 4231DAN (MC MC AMR AMC AML)

kullanmasi gerekli.

Bu nedenle bir oyuncu zaman zaman MC zaman zaman DM gerektiren dizilislerde oynatiliyorsa, bunlardan ikisini de oynayabilmesi gerekli.

Zaten mucizevi birseyler olmazsa, gelecek sene MC MC AMR AMC AML dizilisini kullanan takim olmayacak ligde. Bu nedenle Atiba'nin DM oynama becerisine ihtiyac var. Bir cok diger oyuncu icin de bu tip bir degisiklik yapacagiz..

Her ne kadar o en cok 8 numara oynamayi sevse de, teknik direktor 6 oynayacaksin derse oynayacak. 2 numara oynayacaksin derse oynayacak. 3 numara derse oynayacak. vs. vs.
    Tam anlatamadım galiba. DM 20, MC 20'ye itirazım yok. Ama önce MC bu adam. Çemberli naturali MC yani.

Ayrıca konuyu biraz açar mısınız? Ne gibi değişiklikler olacak? Neden 2 MC'li 4-2-3-1 oynayan takım kalmayacak?
    Last edited by ttarlabasi : 10.Mayıs.2014 at 02:02

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by ttarlabasi View Post
    Tam anlatamadım galiba. DM 20, MC 20'ye itirazım yok. Ama önce MC bu adam. Çemberli naturali MC yani.
    O cemberin yerini, istedigin mevkinin ustune tiklayarak, degistirebiliyorsun.

Oradaki cemberin amaci hangi mevkinin secili oldugunu gostermek. Eger DM seciliyse, yardimci antrenor veya gozlemci sana o mevkide hangi rollerin oyuncu icin uygun oldugunu siraliyor. MC seciliyse, bu sefer MC rolleri arasinda oyuncu icin en uygun olanlari siraliyor.

Ayrıca konuyu biraz açar mısınız? Ne gibi değişiklikler olacak? Neden 2 MC'li 4-2-3-1 oynayan takım kalmayacak?
    Tekrar yazmak yerine baska bir konuya yollasam ayip olmaz umarim.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=119553

Saniyorum sorularinin cogunun cevabi o baslik altinda cevaplanmis durumda.

Mesaj Yetkileri