1 ile 30 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Hangi birini kadro dışı bırakacaksın diye bir şey olamaz bence.
    Tamam o zaman, senin hoş gönlün olsun diye kulübe mail çekelim de, son maçta o gece orada olan herkesi kadro dışı bıraksınlar. A2 takımıyla çıkalım G.Birliği karşısına.

Dinime söven müslüman olsa diyeceğim de, Şemsi sizden de örnek vermiş zaten. Benim söylememe lüzum kalmamış.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Tamam o zaman, senin hoş gönlün olsun diye kulübe mail çekelim de, son maçta o gece orada olan herkesi kadro dışı bıraksınlar. A2 takımıyla çıkalım G.Birliği karşısına.

Dinime söven müslüman olsa diyeceğim de, Şemsi sizden de örnek vermiş zaten. Benim söylememe lüzum kalmamış.
    Bence biraz sakin olmalısın.
    Ben Melo-Riera kavgasında ikisin de kadro dışı kalması taraftarıydım. Ancak sonuç olarak olay güzel yönetilmiş sorun olmadı.
    Neyse siz devam edin sanki küfür ettim bu ne tepki yahu.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Bence biraz sakin olmalısın.
    Ben Melo-Riera kavgasında ikisin de kadro dışı kalması taraftarıydım. Ancak sonuç olarak olay güzel yönetilmiş sorun olmadı.
    Neyse siz devam edin sanki küfür ettim bu ne tepki yahu.
    Ben gayet sakinim, bana kalırsa da sen bu kadar taraflı yorum yapmamalısın. Melo-Riera olayı güzel yönetildi diyorsun, bu olay da güzel yönetildi ki demek, kadro dışı bırakılmaya gerek kalınmadı ve para cezasıyla halledildi konu. Tepkimde aşırı bir durum olduğunu da düşünmüyorum. Sana öyle gelmiş.

İyi forumlar!

Mesaj Yetkileri