1 ile 30 arası toplam 1045 sonuç

Konu: "Toros Kaplanları" Dünyaya hükmetti. (2022-2023)

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Stopere Okore , Denswill ben oynatıyorum iyiler türk olarak alabilirsen Aykut demir , veysel sarı
    orta saha , Régis , Weiss , Musa çağıran ,

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Stopere Okore , Denswill ben oynatıyorum iyiler türk olarak alabilirsen Aykut demir , veysel sarı
    orta saha , Régis , Weiss , Musa çağıran ,
    Yarın laptop gelince bakayım onlara.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

İyisi ile kötüsü ile sezonu bitirdik.Başlangıçtaki hedefimiz ilk 8 de yer almaktı. Biz 4. olarak bitirdik. Ve Al'ye gidiyoruz. Güzel bir sezon geçirdik. Ligin sonlarına doğru performansımız düşmese idi şampiyonluk ve ZTK kupasınıda almamız işten bile değildi. Artık bu sezon almaya bakacağız. Geniş bir güncelleme yapamayacağım. Ligin son haftalarını toplu paylaşıp, performansımıza katkıda bulunan oyuncularımızın profillerini paylaşacağım. Hem lig hemde Ztk daki oyuncu verilerimizi paylaşıp güncellemeyi bitireceğim. Yarın akşama transferlerimiz ile sezon öncesi hazırlıklarımızı paylaşacağım.

Eren ofsayt konusunda rakip tanımadı Lig verilerinin görüntüsünü almayı unutmuşum yeni sezon başlangıcı olduğu içinde bir önceki sezonu alamıyorum. Ama hatırladığım kadarı ile orda da 80 ofsayt ı geçmişti diye biliyorum. Ama gol krallığınıda kimseye kaptırmadı.

Sezon boyunca performansları ile bize katkı sağlayan oyuncularımız.

Spoiler: Eren Görür 

Spoiler: Léo Ceará 

Spoiler: Gaël Kakuta 

Spoiler: Fernandes 

Spoiler: Linus Wahlqvist 

Spoiler: Hakan Arslan 

Spoiler: Yusuf Yildirim 

Spoiler: Emre Güral 

Regenlerimizin bir yıldaki gelişimleri

Spoiler: Ümüt GÜL 

8 Maçta 9 gol 3 asist 3 maçın adamı oldu. Bu sezon dönüşümlü kullanıp gelecek sezon direk ilk 11 de devam ettireceğim.7,68 ortalama ile oynadı.
    Spoiler: Aydın Altınel 

11 maçta 2 gol 4 asistlik bir performans sergiledi.6,89 ortalama ile oynadı. Ümüt gibi yapacağım.

Mesaj Yetkileri