1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Klüp başkanı otoriter olabilir, sakınca yok. Ama devlet başkanı otoriter olamaz. Bu kıyaslama gereksiz bence.

Kendisini taparcasına sevmiyorum ama bu başarılı oldugu gerçeğini değiştirmez. Sevmek zorunda da değiliz zaten. Ben taraftarım, sahadaki oyuna bakarım. Başkan kim olmuş, pek mühim değil. Benim seçimim sorulmuyor sonuçta.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    Klüp başkanı otoriter olabilir, sakınca yok. Ama devlet başkanı otoriter olamaz. Bu kıyaslama gereksiz bence.

Kendisini taparcasına sevmiyorum ama bu başarılı oldugu gerçeğini değiştirmez. Sevmek zorunda da değiliz zaten. Ben taraftarım, sahadaki oyuna bakarım. Başkan kim olmuş, pek mühim değil. Benim seçimim sorulmuyor sonuçta.
    Valla abi al birini vur ötekine. Eğer başarılı ve iyi diyorsan diğeri de iyidir, aksini diyorsan diğeri de öyledir. Ben birbirine tavır, hareket ve koltuk sevdası bakımından bu kadar benzeyen başka bir çift hatırlamıyorum. Tepkiler bile neredeyse aynı.

Paralı Köpekler dediği grubu kendi kurdu. Artık kendi cebinden mi kulübün parasından mı nereden temin ettiyse kendi adına sayısız organizasyon düzenletti. "Paralı köpekleri" yaratan da kendisi. Kime neyi şikayet ediyor?

Eh zatı muhterem de en az onun gibi hırçın ve saldırgan olduğunu geçen gün gösterdi. Bu yüzden aralarında pek fark göremiyorum. Koltuk sevdası başa bela!
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Mesaj Yetkileri