Sayfa 510 / 578 İlkİlk ... 10410460500508509510511512520560 ... SonSon
15,271 ile 15,300 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu sezon 6 derbi maçında, 5 galibiyet 1 mağlubiyet almışız. Kötü forma rağmen bu alışkanlığı kaybetmemiş olmak güzel, gelecek sezon başında Süper Kupa geleneği de sürer umarım.

Edit: Mancini'ye manasız kağıt göndermesi sorulmuş, ben izlemedim, bilmiyorum, tekrar tebrik ederim demiş. Kimya tutmadı ama, adam harbiden klas, kalite. Galatasaray camiasına yakışıyor. Sahadaki futbolu görünce gitsin diyorum, bu tarz hareketleri de kalmalı dedirtiyor.
    Last edited by uAburak89 : 12.Mayıs.2014 at 01:26

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

2 yıl önce bugün !

İnşallah seneye bugün yeni bir şampiyonluk ile tanışmış olur ve 4. yıldızı takmış oluruz.

Şimdi baktım da o yılki formamız enfesmiş.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

O yılın forması hatta formaları rezaletti yahu. Sarı forma hariç tabii, sarı forma güzeldi. İşin garibi bende o çirkin dediğim 2 formanın da olması ama bu konuya girmeyeceğim Bu sezonun parçalısı muhteşem ve geçen sezonun kırmızısı kombinasyonuyla birlikte hakikaten güzelmiş bu senekini görünce bunu anladım
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by E.Cartman View Post
    O yılın forması hatta formaları rezaletti yahu. Sarı forma hariç tabii, sarı forma güzeldi. İşin garibi bende o çirkin dediğim 2 formanın da olması ama bu konuya girmeyeceğim Bu sezonun parçalısı muhteşem ve geçen sezonun kırmızısı kombinasyonuyla birlikte hakikaten güzelmiş bu senekini görünce bunu anladım
    Mekan ve olay güzel göstermiş o zaman

Şaka bir yana bence güzeldi o forma,sadece biraz fazla boldu Dar olsaydı ne kadar güzel olduğunu görürdün

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ya gelip Sneijder , Galatasaray için iyi bir transfer değil , performansıyla bekleneni veremiyor , Gs'nin elinde patladı , balon transfer tarzı yazıyorlar ya çıldırıyorum abi .Bu adam bu ligde istediğini paşa paşa yapıyor rakipleriyle top diye oynuyor çok net ligin en iyi oyuncusu açık ara yani.

Bu nedir abicim ya bu nedir ???

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Şutu çekerken Sneijder(temsili) ;

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

mancinin son deplasman maciydi gule gule siñor !!!

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Gelecek sezon şampiyonluk için çok kritik hamleler yapmamız lazım. 2. olsak bile TD olayı muamma. Takımda Muslera, Melo, Sneijder, Bruma, Telles muhakkak kalmalı. Yerli olarak da herşeye rağmen Semih, Selçuk Burak.

Burdisso kiralık zaten, Hamit kalır ama ilk 11 oyuncusu olması zor. Gökhan Zan sakatlandı mı dönemiyor. Ceyhun çok yetersiz. Aydın Yılmaz çöp. Drogba gidiyor, haftaya veda edecekmiş. Hajrovic bence fiyasko, o bizim aradığımız kanat oyuncusu olamaz. Kontenjan 5+0+3 olarak kalacakmış veya 5+3 olacakmış direk Rıdvan Dilmen duyum almış. +3'lük kısımda Hajrovic bence gereksiz.

Umut Bulut rotasyon oyuncusu kalır, Olcan'a karşılık takasta kullanacağı da söyleniyor gerçi. Chedjou son maçlarda cidden toparladı ama kronik sakatlığı var deniyor, Dünya Kupası'nda piyasa yapsa da satabilsek keşke, aynı dileklerim Dany için de geçerli. Hakan Balta sol bek ve stoper alternatifi olarak kalır. Eboue gidecek deniyor, gitmeli de zaten.

Koray Günter, üstüne düşmek lazım, Semih'den daha potansiyelli bence. Yekta rotasyon için kalmalı. Emre Çolak, kayboldu gitti ama kalır o da. Oğuzhan Kayar, kiralanmalı. Sabri, reis her türlü kalır. Salih Dursun, aldığımız güne lanet olsun diyorum. Eray + Ufuk + Aykut = Muslera'nın sağ bacağı. Yedek kaleci şart, istikamet Sinan Bolat olmalı muhakkak. Veysel Sarı son maçlarda şüpheye düşürdü, onunla sezon geçecek gibi gözükmüyor. Umut Gündoğan çok övüldü ama şans bulamadı, kapalı kutu. Ontivero, bence kiralasak daha iyi olur.

Sezon sonu çok sıkıntılı olacak gibi, bazı isimleri göndermek öyle kolay olmaz. Keşke ara transferde bu kadar coşmasaydık, büyük hata oldu. Planlama da çok büyük hatalar yaptık, hesapta olmayan şeyler çıktı, Ünal Aysal'ın bunu telafi etmesi lazım.

Başarı, başarı, başarı diyerek seçildi, başarısız da değil zaten ama alışmıştık futbolda şampiyon olmaya, bu sezon hiç yakışmadı. Gelecek sezon da kritik, sonuçta rakipler de güçlenecek. Zımba gibi bir takım istiyorum seneye, son haftaya kadar vereceğimiz mücadele 2.lik için değil, şampiyonluk için olmalı.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

aykut , eray(kiralik) , ufuk yollanmali yerlerine sinan bolat alinmali

defanstan eboue,chedjou,dany, tesekur edinip yollanmali salih(kiralik verelim)

orta sahadan , hayrovic,ontivero(kiralik superlig takimlarina) , ceyhun yollanmali , selcuk kalsin ,

forvet ; drogba zaten gidiyor soyledi bence guzel ugurlamaliyiz bize baya katki sagladi... umuta"da tesekur edinip yollanilmali

oncelikle 4-2-3-1"e donmeliyiz takimi sneijder uzerine kuralim ama 30m euro falan teklif gelirse bence satmaliyiz... yasi 29 olmasi lazim , defansa terry yada citydeki sol ayakli ismi neydi unuttum onu almaliyiz , sol aciga ne olursa olsun brumayi monte etmeliyiz , sag aciga 1 tane cok iyi kanat almaliyiz yerli dusunuyorum ben sahsen oda olcan veya serdar gurler... ortasaha gobege ise hakan calhanoglu veya togayi almaliyiz alternatif olarak , forvete ise elazigdaki deniz yilmazi kacirmamaliyiz , yabanci forvete gerek yok bence birde kasimpasadaki ademi almaliyiz...

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Dostlar ikinizde güzel demişsiniz de bunları yapmak çok büyük bir maliyet. Bence kesinlikle Mancini kalmalı.. Takımdan da dediklerinize katılmakla beraber olmayacağını düşünüp en fazla 3-4 adamın yollanacağına inanıyorum.. Ayrıca seneye Elmander değerlendirilmeli hiç yabancı forvet arayışına girmeye gerek yok..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Lescott mu sol ayaklı dediğin Arif?

Sözleşmesi bitenlerden Alex var stoper, kanat olarak da Jeremy Menez var. Bu sene pek forma şansı bulamamış gerçi ama, sağ kanat öncelikli olmak üzere sol kanat ve forvet de oynayabiliyor.

@MoisHaLe

Evet maliyetli, haklısın ama burası da FM forumu, alışkınız biz takım bozup yeniden kurmaya. Elmander bu saatten sonra zor, sakatlıklar falan derken iyice düştü performansı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MoisHaLe View Post
    Dostlar ikinizde güzel demişsiniz de bunları yapmak çok büyük bir maliyet. Bence kesinlikle Mancini kalmalı.. Takımdan da dediklerinize katılmakla beraber olmayacağını düşünüp en fazla 3-4 adamın yollanacağına inanıyorum.. Ayrıca seneye Elmander değerlendirilmeli hiç yabancı forvet arayışına girmeye gerek yok..
    Elmander'in haziran sonu sözleşmesi bitiyor GS'nin anlaşmak gibi bir niyeti olsaydı zaten Norwich'e göndermezdi.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Benimki bir temenni o kadar para harcayacağımıza bir forvet için Elmander bana göre yeterli olur..

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

elmander devri kapanali cok oldu. drogba, sneijder gibi isimlere ulasilmisken cok sonuk kaliyor. tatmin etmez taraftari.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ulu Johan'ı çok severim hatta wallpaperım onun efsaneleşen sözüdür ancak gerçekçi olmalıyız ki Elmander'in dönemi bitti. Yarar sağlama olasılığı çok az.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Arif abi mancini gitmeyecek. Bu kadar iddalı olma

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

mancini gidicek duyumlar saglam

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Elmander'i sakatlıklar bitirdi maalesef. Şuan kupa hariç ligde 1 golü var diye hatırlıyorum. Zaten gol ortalaması 5 ile 10 arasında olan bir oyuncu.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by byariff View Post
    mancini gidicek duyumlar saglam
    Bende gitmemesi taraftarıyım ama burada Arif abiye katılıyorum,duyumlar çok sağlam Mancini gidici gözüküyor.

Hajrovic gönderilmemeli ben inanıyorum ona,sıkıntısı hızı ve son kararları,seneye çok daha iyi olacaktır,Burak abiyi utandıracaktır.Bu kadar kolay vazgeçilmez bir topçudan,örnek Sabri Reis,reis 30'undan sonra coştu

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Uçaktan inerken ki şu bakış olacakları göstermiş adeta İnşallah daha da güzel şeyler olur

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Bu adamı gerçekten çok seviyorum ilk geldiğinden beri.

Ne nöbet tutmuştuk be öyle

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kiralık
    Bonservisiyle
    Takımda kalması gerekenler
    Yeni Oyuncular

Yabancılar;

Muslera,Sneijder,Melo,Telles,Bruma,Chedjou,Drogba,Elmander,Dany,Amrabat,Burdisso(zaten kiralık),Eboue,Hajrovic,Ontivero

Yerliler;

Semih,Koray,Selçuk,Sabri,Yekta,Umut,Burak,Veysel,H akan,Hamit,Emre Çolak,Aydın,Furkan,Umut Gündoğan,Yiğit,Gökhan Zan,Engin,Sercan,Aykut,Ufuk,Salih,Emre Can Coşkun,İbrahim Coşkun,Berk Ünsal,Eray,Oğuzhan,Adili Endoğan

21 tane oyuncu kalıyor benim düşünceme göre,ek olarak 5-6 oyuncu transferi ile güzel bir sezon geçirebiliriz.

Öncelikle 1 tane stoper ve 1 tane forvet olmak üzere 2 tane yabancı alırız.2 tane yerli kanat alırız,1 tane yerli orta saha ve 1 Sinan Bolat ile bitiririz transferi.

Tabi bunların içinde sürpriz ayrılıklar olabilir,gideceği düşünülen isimler gitmeyebilir.Kısacası son bir yorum için Haziran'ın ortasını beklemek gerekir diye düşünüyorum.

Edit:

Ceyhun'u yazmadım onun yeri kesin zaten

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hadi hayırlı olsun lisansı kapmışız.Seneye hayırlısıyla Şampiyonlar Ligi'nde oluruz inşallah,ligde ki son maçı da kazanarak.

http://www.galatasaray.org/futbol/fu...aber/20194.php

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

FFP Lisansı için esas beklenen UEFA'nın yapacağı açıklama olacak. Bugün açıklayacaklardı güya, yarına kaldığı söyleniyor şimdi.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

supriz bir sportif direktor geliyormus galatasaraya kim acaba? afrikada bi hoca vardi o olmasin ?

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Quote Originally Posted by byariff View Post
    supriz bir sportif direktor geliyormus galatasaraya kim acaba? afrikada bi hoca vardi o olmasin ?
    Şu an takım yönetmiyor Afrika'da.En son Ajax CapeTown'daydı.Geçenlerde Türkiye'ye geldi,TRTSpor'da programa da çıkmıştı, bence o.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ujfa gitmiyor demi Futbol İdari Koordinatörü ile Sportif Direktör aynı değil demi ? Ujfa ile sözleşme uzatılıyor demi ?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sezon sonu kesin gidiyor Parçalı Fil...

Teşekkürler Didier Drogba !

Last edited by europeanconquer : 12.Mayıs.2014 at 22:32

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mancini gitmez.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Şuana kadar bizim yönetimi biraz olsun tanıdıysam Mancini'yi göndermez. En az 1 yıl daha takımın başında kalır ki, her ne kadar istemesem de bende kalmasından yanayım. 6. haftadan bu yana takımla çok zaman geçirdi ve ligi tanımış oldu. İstediği oyuncuları transfer edip iyi bir takım hazırlayabilir gelecek sezon için.
    Last edited by William Rookwood : 12.Mayıs.2014 at 23:15
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Mesaj Yetkileri