1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Bu arada Mancini'ye desteğimi hala sürdürüyorum.

Kesinlikle başarılı olacağına inanıyorum uzun sürede,yok diyeceksiniz 4. yıldız falan filan,4. yıldız şahsen umurumda değil şu durumda,önemli olan Mancini'ye destek çıkıp arkasında durmaktır,şu an çoğu kişinin istediği Lucescu'da bir zamanlar istifaya davet edilmişti,istifaya davet ettiysen şimdi niye istiyorsun ? Başarının %30'u taktik bilgi,oyuncu kadrosu,takımın uyumu falansa kalanı kesinlikle istikrardır,Avrupa'da bu istikrar sadece İngiltere'de olduğu için,diğer üst düzey liglerde bile en başarılı adam 2-3 kötü sonuçta yollandığı için Türkiye gibi berbat bir futbol ülkesinde Mancini en fazla 1 sene daha barındırılır.

Her şeyinin yanında kesinlikle ''sporcu'' gibi duruyor.Şimdi ki hocalara bakıyorsun,hepsi popoyu göbeği salmışlar,dersin ki ''Bu adam kim ? Bunu kahveden mi alıp getirmişler ? ''

Ama Mancini öyle mi ? Tam bir sporcu,tam bir beyefendi,tam bir İtalyan erkeği,Türk hocalardan 1 şeyi eksik;her şeyden fazlasıyla var bu adamda,tek eksiği ''Haydi goçlarım,haydi aslanlarım,ahey ahey ahey'' diyememesi

Her zaman ki gibi bir özlü sözle bitireceğim ;

"Başarı çoğunlukla, ötekiler pes ettikten sonra da ipe asılıyor olmaktadır."

Arkandayım Sinyor ! Sonuna kadar.
    O zaman siz bi çay için Mancini ile. Şaka bi yana Lucescu'yu kim istifaya davet etti? Fatih Terim için feda etmediniz mi adamı? Ben mi yanlış hatırlıyorum? Lucescu'nun gelme ihtimali varsa ben çok sevmeme rağmen Bilic'i bile gözden çıkartırdım.
    So what?
    Saike

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    O zaman siz bi çay için Mancini ile. Şaka bi yana Lucescu'yu kim istifaya davet etti? Fatih Terim için feda etmediniz mi adamı? Ben mi yanlış hatırlıyorum? Lucescu'nun gelme ihtimali varsa ben çok sevmeme rağmen Bilic'i bile gözden çıkartırdım.
    İçeriz,kahve içeriz,pizza yeriz,pasta yeriz(şair burada makarnadan bahsediyor ),tenis falan oynarız Lucescu ilk geldiği sezon istifa etmesini istemiş büyük Galatasaray taraftarı,ondan bahsediyorum Fatih Terim için çoğu şeyi feda ettik ama kendisi ne olduğunu gösterdi,neyse adını anmayalım rica ediyorum.Zaten ben Lucescu'ya karşı değilim,gelirse taklalar atarak kutlarım ancak Mancini'ye güveniyorum,sonuna kadar da destekliyorum.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Mancini'ye bu kadar destek olması beni çok şaşırtıyor. Bu adamın takıma oynattığı bir oyun yok ve göz göre göre halen destek alıyor.

Hani deseniz ki takım şunu iyi yapıyor ya da takıma şunu getirdi, bende derim ki; tamam eyvallah.

Bu adamın her maç farklı kadro ve format denemekten başka yaptığı bir şey yok. Şuan resmen oyuncular kendi kendini yönetiyor.

Mancini ışık olacak bir hoca kesinlikle değil diye düşünüyorum. Lucescu'nun gelme durumu var ise kaçırmamalı sonra kafayı çok yerlere vurursunuz ama iş işten geçmiş olur.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Mesaj Yetkileri