Quote Originally Posted by 470emre View Post
.....Benim ise kafamda kazandığımız parayı değerlendirmek var.

geçen gün oyunda kontrat yenileme teklifi gelince aklıma geldi bu düşünce.mevcut takımda aldığınız ücret yükseldikçe başka takımların teklif yapma ihtimali düşüyor gibi geliyor bana.o yüzden ücretimi hep düşük tutuyorum.oyunda antrenörler kursa gidiyor,eğitim alıyor biz hiç birşey yapmıyoruz.büyük takımlarda çalışmak için belge istenmesi lazım bence,biz de kursa gitmeliyiz ve bunun için para faktörü aktifleşmeli.ben türk vatandaşı olarak oyuna başlamışsam Arsenale gitmek için çalışma iznimin çıkması lazım gelmez mi? türk vatandaşı olarak direk ingilterede oyuna başlayabiliyoruz.kazandığımız paranın hiç bir önemi,etkisi yok.halbuki barça yahut real ya da diğer büyük takımlarda yıllık 10 milyon dolar civarı sözleşme imzalanıyor,başarılı oldukça da bi daha ki sözleşmede bu miktar artıyor,elimize geçen parayla 15 yıllık menajerlik kariyerimizden sonra alt liglerden küçük bir takım satın alabilmeli yahut kendi klübümüzü kurabilmeliyiz.

önceki antrenman sisteminde 13 kategoride program hazırlayabiliyor ve bu programlarda oyuncuların mevkisine göre gelişmesi gereken özelliklerine göre ayar yapıyorduk.o sistemde daha çok gelişme görüyordum,yeni sistemde top kontrolü çok iyi olan oyuncuya da top kontrol antrenmanı yaptırıyorum.kalecilik antrenmanı zaten yok.(ya da ben göremedim)

oyun son bir kaç yıldır çok az görsel değişiklikle çıkıyor,transferler ve oyuncu özelliklerinde değişiklik oluyor,daha radikal değişikliklerle oyunu cazip kılmaları gerek.