1 ile 24 arası toplam 24 sonuç

Konu: lato609 / 4-1-3-1-1 TACTİC

Hybrid View

1. Default

hocam senin taktigini kullanıyorum 2 sezondur bayrampaşa ile fakat başarı saglayamıyorum topla oynama her mac 55 60 ın asagısına düşmüyor pozisyon desen buluyorum fakat cok kacırıyorum rakip defansta bi bosluk buldu mu atıp macı kazanıyor buna bir çözüm söyler misin?

Quote Originally Posted by hayrettinilgin View Post
    hocam senin taktigini kullanıyorum 2 sezondur bayrampaşa ile fakat başarı saglayamıyorum topla oynama her mac 55 60 ın asagısına düşmüyor pozisyon desen buluyorum fakat cok kacırıyorum rakip defansta bi bosluk buldu mu atıp macı kazanıyor buna bir çözüm söyler misin?
    Kardeşim eğer birkaç oyuncunun rolünü değiştirirsen ve maç içerisinde de talimatlarda ufak değişiklikler yaparsan yakaladığın pozisyonları gole çevirmen daha kolay olacaktır..Maç analizi yapmak her zaman için işimizi kolaylaştırır..

3. Default

Quote Originally Posted by 01demirspor View Post
    Kardeşim eğer birkaç oyuncunun rolünü değiştirirsen ve maç içerisinde de talimatlarda ufak değişiklikler yaparsan yakaladığın pozisyonları gole çevirmen daha kolay olacaktır..Maç analizi yapmak her zaman için işimizi kolaylaştırır..
    örnek verir misin biraz ne gibi talimatlar vermeliyim?

Quote Originally Posted by hayrettinilgin View Post
    örnek verir misin biraz ne gibi talimatlar vermeliyim?
    Maç içerisinde ANALİZ sekmesine tıklayarak rakip hakkında pekçok bilgiye ulaşabilir ve talimatlarda bulunabilirsin

Mesaj Yetkileri