Sayfa 6 / 11 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 307 sonuç

Konu: Soma'da Maden Kazası

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Manisa'nın Soma ilçesindeki maden ocağında meydana gelen facia, İstanbul Metrosu'nda tartışmaya sebep oldu.

Metro içerisinde yaşananları protesto ettiğini söyleyen kişiye, cevap veren bir başkası "Benim Başbakanım o, sıkıntı yok" ifadesini kullanırken, yaşanan ilginç tartışma metroda bulunanlar tarafından saniye saniye kaydedildi.
    [YOUTUBE="QT8BSfZxswg"]metroda soma kavgası[/YOUTUBE]
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    https://vine.co/v/MX12rz9VK0j

20 korumanın ortasındayken, kendini yuhalıyan halka "hadi benim yanımda yuh çekin" diyen bir dünya lideri var. kusura bakmayın ama bunun sebebi sizlersiniz. milli irade milli irade diye diye adamı neye dönüştürdünüz.

başbakanı suçlamıyorum. böyle birine körü körüne bağlananları suçluyorum.
    Geçen Fenerbahçe sohbet alanında da yazmıştım Aziz Yıldırım ile bu adam aynı diye (: O da kendisine küfür edenlerin üzerine yürüyüp Allah ne verdiyse saydırmıştı. Ancak burada ironik olan "Benim yanımda" olan kısım. Senin yanına gelmeleri için kalabalıktan daha kalabalık olan koruma ordusunu geçmeleri gerek. Yoksa kimsenin Allah'tan başka korkusu yok. Biri bunu ona söylemeli.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Keşke bu resimler, görüntüler bu tür facialardan önce gündeme gelse ama maalesef o zaman da bizler ilgi göstermiyoruz sanırım. Şimdi konuşmak kolay hepimiz için, illa birilerinin ölmesi gerekiyor bir şeylere tepki göstermemiz veya "bu adamlar ne şartlarda çalışıyorlarmış" dememiz için.

Soyunma odaları:

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

İSTANBUL- Avcılar Gezi Dayanışması, Soma'daki katliamı protesto etmek için Marmara Caddesi'nde toplanarak Avcılar Meydanı'na yürüyüş gerçekleştirdi.

Yaklaşık bin kişilik kitle "Kaza, kader, ihmal değil. Hesabını soracağız" pankartı arkasında "Hükümet istifa", Katil devlet hesap verecek" ve "Kader değil katliam" sloganları atarak Avcılar Meydanı'na ulaştı.

Meydanda giderek kalabalıklaşan kitle, AKP Avcılar ilçe binasına yöneldi. "Anaların öfkesi katilleri boğacak", "Polis simit sat onurlu yaşa" ve "İşte katiller burada" sloganlarını atan kitlenin karşısına TOMA ve çevik kuvvet polisi çıktı.

Burada bir süre slogan atan kitle, yeniden Marmara Caddesi'nde yürüdü.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Bütün kulüpler ellerinden geldiğince yardım ediyor,Allah razı olsun hepsinden.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Galatasaray ile Atletico Madrid, Soma'ya yardım için özel bir maç yapacaklar. Ayrıca ne kadar doğru bilmiyorum ama Cardiff City'nin başkanı da Soma'ya yardım da bulunmuş.

Milli Eğitim Vakfı vefat edenlerin eğitim çağındaki çocuklarına burs verecekmiş.

Helal olsun !

Ayrıca Fenerbahçe'de 100 çocuğa burs verecekmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Galatasaray baya bi duyarlı davrandı, karabuk ile bjk da öncü oldular. Fb ise burs havuzu diye bir oluşumla 5 yıl boyunca muhtac cocukların egitimini ustlenecekmiş. Ayrıca feneriumda soma ile ilgili tshirt basılıp geliri bagıslanacakmış. Bunun dışında yapılacak ilk hazırlık maçının geliride bagıslanacakmış. Spor kulübü degil hayat kulübü bizdekiler. Allah hepsinden razı olsun

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by ReaList View Post
    Geçen Fenerbahçe sohbet alanında da yazmıştım Aziz Yıldırım ile bu adam aynı diye (: O da kendisine küfür edenlerin üzerine yürüyüp Allah ne verdiyse saydırmıştı. Ancak burada ironik olan "Benim yanımda" olan kısım. Senin yanına gelmeleri için kalabalıktan daha kalabalık olan koruma ordusunu geçmeleri gerek. Yoksa kimsenin Allah'tan başka korkusu yok. Biri bunu ona söylemeli.
    Ben bu benzerliği aylardır belki de yıllardır kuruyordum. Galatasaray yönetiminin dediği 'kontrolünü tamamen yitirmiş zat' sıfatını başkasına da söyleyebiliriz artık. Vatandaşa yumruk ne demek yahu, biraz edep. Bu adamın ilk yıllarını da hatırlıyoruz; bu kadar bağıran, çağıran bir adam değildi ya da ben öyle hatırlıyorum diyeceğim ama Uğur Dündar gibi bir adam(hükümetten pek hoşlanmıyor bildiğim kadarıyla) bile 'iktidarın ilk yıllarında yolsuzluk yapan bir adamı başbakana şikayet ettik, hemen görevinden aldı' demişti. Bunu söylerken de yine yolsuzluğa atıfta bulunmuştu, şimdiki duruma bak diye. Hakikaten bir de şimdiki geldiğimiz duruma bak! Yapılan açıklamalar, davranışlar; sadece yazık diyorum. Güç sanırım insanı bu hale getiriyor.

İstifa konusuna gelirsek o iş yaş. İstifa edilme söz konusu olsaydı o istifanın yolsuzluklar sonrası olması gerekirdi. Açıkçası bu olayın(kaza diyemiyorum) bağıra bağıra geldiğini herkes görebilir. Yıllardır böyle bu durum, AKP'den önce de denetimden yoksun bir ülkeydik AKP zamanında da muhtemelen AKP'den sonra da öyle olacak. Sadece madencilik alanında da değil, işçi kazalarında/kayıplarında dünyada liderliğe oynuyoruz. Bunları azaltmak için önlemler almadıkça bu iş böyle devam edecek. Acı olan ise ateş düştüğü yeri yakacak, biz maksimum 1 ay sonra her şeyi unutacağız, işçi kayıpları olmaya devam edecek. Böyle büyük bir olay olduğunda da işçilerimizi tekrar hatırlayacağız.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Başbakandan yumruk yiyen kişi:
    "Sayın başbakanımızdan şikayetçi olmayacağım. Kendisini severim. İsteyerek yapmadı."

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Biri bana hala yangının nasıl söndürülemediğini açıklasın. Oradan 8 saat sonra canlı insanlar çıktı. Bu olay olduktan sonra orada nasıl bu insanlar 8 saat bekletilir, bir devlet nasıl hala yangını bunca zamanda söndüremez. aklım almıyor gerçekten. Bakanın her açıklaması; yangın devam ediyor diye başlıyor. Rezillik bu başka bir şey değil.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Şu enerji bakanı olacak adam daha ne yüzle orada takım elbiseyle dikilipte sürekli ölü sayısı şu kadar yükseldi diye açıklama yapma yüzsüzlüğünde bulunabiliyor hayret. Çalışma ve sosyal g. bakanı ile enerji bakanının ilk gün istifa etmeleri gerekirdi. Orada dikilme işini başka bakanlarda yapabilirler....

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    İSTANBUL- Avcılar Gezi Dayanışması, Soma'daki katliamı protesto etmek için Marmara Caddesi'nde toplanarak Avcılar Meydanı'na yürüyüş gerçekleştirdi.

Yaklaşık bin kişilik kitle "Kaza, kader, ihmal değil. Hesabını soracağız" pankartı arkasında "Hükümet istifa", Katil devlet hesap verecek" ve "Kader değil katliam" sloganları atarak Avcılar Meydanı'na ulaştı.

Meydanda giderek kalabalıklaşan kitle, AKP Avcılar ilçe binasına yöneldi. "Anaların öfkesi katilleri boğacak", "Polis simit sat onurlu yaşa" ve "İşte katiller burada" sloganlarını atan kitlenin karşısına TOMA ve çevik kuvvet polisi çıktı.

Burada bir süre slogan atan kitle, yeniden Marmara Caddesi'nde yürüdü.
    Polisin ne alakası var SOMA olayı ile

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    "Sayın başbakanımızdan şikayetçi olmayacağım. Kendisini severim. İsteyerek yapmadı."
    Ne kadar verdiler acaba? Ya da ne vadettiler?
    FM Gazetesi

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Şu enerji bakanı olacak adam daha ne yüzle orada takım elbiseyle dikilipte sürekli ölü sayısı şu kadar yükseldi diye açıklama yapma yüzsüzlüğünde bulunabiliyor hayret. Çalışma ve sosyal g. bakanı ile enerji bakanının ilk gün istifa etmeleri gerekirdi. Orada dikilme işini başka bakanlarda yapabilirler....
    Aynen öyle...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

http://sozcu.com.tr/2014/gundem/erdo...-dovdu-510209/

Başbakanımız. Ona aşığız. Ona saygı duyuyoruz. O bizim üstadımız, yol gösterenimiz. Saygımız sonsuz. Allah onun yar ve yardımcısı olsun.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralph View Post
    Ne kadar verdiler acaba? Ya da ne vadettiler?
    Hiçbir şey vermediler ya da vaat etmediler davacı olmamasının nedeni direk olarak korku, saf korku. İşimi kaybederim, iş bulamam, biterim korkusu. Hiçbir vaade gerek yok bu korku imparatorluğunda haklardan feragat etmek için.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

İsteyerek yapmadıysa sen bu adamı yumruk atacak kadar ne söyledin de sinirlendirdin ? Başbakanım seni çok seviyorum dedin de yumruk mu attı adam ?

Gözünü fena korkutmuşlar işte,yapacak bir şey yok.

@Ralph

O video kadar iğrenç bir şey yok,19 saniye de ülkemizin durumunu anlatıyor.Güçlü,mazluma vuruyor,güvenliği sağlayanlar mazlumu dövüyor ve arkada duyulan çingen bir bayanın 'çekmeyeceksin' çığlıkları da basınımızı anlatıyor.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Abi komik olmayın, kimi kime şikayet edeceksiniz. O adam şikayet etse, bırak dava kazanmayı tazminata mahkum olur. Adamı zekice kararından dolayı tebrik ediyorum... Başbakanı cezalandıracak yargı ve yargı mensubu bu ülkede faal değil...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnsan hakları namına hiç bir şey kalmamış ülkede vay be. Başbakan veya akpli bir bakan rahatça birine tekme tokat girebilir demek ki. Biz niye "neden istifa etmiyor bu herifler" diyoruz ki? Cevap belli; neden etsin ki? Adam Türkiye'nin bugunu bulmuş
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by CocukMenajer View Post
    Polisin ne alakası var SOMA olayı ile
    Protesto eden insanlara dayak attıkları dolayı.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ya valla diyecek bir şey bulamıyorum,çok büyük,çok acı bir olay,can kaybının yanında bir çok insan belki yıllar boyu psikolojik olarak etkisinden çıkamayacak.Kim öldü,kim kaldı çoğunun haberi yok 283 kişinin vefatını öğrenmelerine rağmen,demek ki içeride bir o kadar insan daha var,inşallah kurtulurlar ki daha fazla can yanmaz.

Hükümet ve adamları hariç elinde imkan olan herkes her şeyi yapıyor,ben bir şey yapamıyorum dua etmekten başka,Allah hepsinden razı olsun.

Hükümet ve adamları ise kendilerini aklamaya çalışmaktan bir şey yapmıyorlar.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

İşte bu , ülkedeki caresizligi gösteriyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Soma olayında kimseyi veya hiçbir kesimi direkt suçlamıyorum. Zihniyeti suçluyorum, bu ülkedeki zihniyeti. Her alanda geçerli bu, sadece bu olay için de değil. Bazı kesimlere tepkim olay sonrası tavırlarına, saldırganlaşmalarına ve canların değil başka şeylerin derdine düşmelerine. Yoksa bu tür -kaza demeye dilim varmıyor- cinayetler bu hükümet öncesi dönemlerde de vardı şimdi de var. Önerge reddedilmiş, falanca şirket açıklama yapmış falan hiçbiri umurumda değil, 300'e yakın can gitmiş orada. Şu an söylenecek, yapılacak hiçbir şey onları geri getirmeyecek. Biz birbirimizi yiyip duracağız bir süre, sonra unutulup gidecek gene...

Benim içimi acıtan, kızgınlığımı arttıran, olay sonrası belli bir kesimin gene savunma pardon saldırı durumuna geçmesi hemen. Gölcük depremi sonrası 7.4 yetmedi mi pankartı açan zihniyetten hiçbir farkı yok. Aynı kesim, aynı zihniyet.

Kaçış Odası denilen bir şey var bazı ülkelerde madenlerde zorunlu olarak kullanılan. İşçilerin bu tür bir olay anında içine saklanıp 1 ay rahatlıkla yaşayabilecekleri. En pahalısı 250 bin dolar civarıymış. Bizimle birlikte Afganistan ve Pakistan gibi gelişmiş ülkeler gereksiz görmüşler ve yerli üretimi de yokmuş talep olmadığı için. Şili'deki maden kazasında yanlış hatırlamıyorsam 42 işçi bu odalar sayesinde kurtulmuş. 60 küsür gün orada yaşamışlar.

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/26420764.asp
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Bunun maddiyatla hiçbir alakası yok. Tamamen vatandaşların hayatlarını güvence altına alınmasının istenmemesi ve değer verilmemesinden kaynaklanıyor. Bu her yerde böyledir. Sonrasında kader, Allah'ın takdiri, ömrü o kadarmış, vadesi dolmuş gibi laflara bir şekilde avutulmaya çalışılır. Yakınını ihmal sonucu kaybedenler bilir o duyguyu.

Güney Afrika'da bile birinci sınıf koruma kabini varken bizde olmamasına diyecek söz yok. Sözde gelişmiş ülkeyiz, yol yapıldı o yapıldı bu yapıldı deyip milleti kandırıyorlar. Çıkında şu reklamda madenlere kabin yaptık, işçilerin hayatını güvence altına aldık, doğal afetlere karşı şu tür önlemler aldık deyin. En basitinden fazla yağış aldığından dolayı sel basan yerlerde bile kaç kişi ölüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yeni görüntüler çok iyi ya , böyle koltuğunun altına alıp vuruyor falan. Sanırsın UFC dövüşçüsü.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

İşçi sağlığı ve iş güvenliği yönüyle örnek bir şirketMİŞ. Bak sen şu işe!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    İşçi sağlığı ve iş güvenliği yönüyle örnek bir şirketMİŞ. Bak sen şu işe!

Şunu görünce aklıma geldi yazmak. Düşünün bu maden ülkenin en iyisi, diğerlerinin vehametini siz düşünün artık.

Nesil
    2013
    Yer
    Budapeste

Bir basbakan düsünün "niye kaciyosun hani istifa et diyodun" diyerek vatandasi yumruklayan. Daha neler görecegiz kimbilir.

Sayfa 6 / 11 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri