Güçlü duruyor , Türk olmasıda avantaj rotasyonda büyük işini görür.
Güçlü duruyor , Türk olmasıda avantaj rotasyonda büyük işini görür.
Ligde biraz ilerledim arkadaşlar o yüzden toplu paylaşım yapacağım. İstediğiniz bir maç olursa istatistiklerini paylaşırım.
Avrupada iyi başlamıştık amaa geçen seneki gibi şansız bir kura çektik. Rakibimizin karşısında varlık gösteremedik.
Lige aslında defansif hatalar olmasa iyi başlayabilirdik. İlk maçta erenin 3 golü malesef bize yetmedi. Defansımız kötü oynayınca gelen golü yedik. Birde yeni transferlerin uyum sorunu eklenince sıkıntılı başladık. Ama şimdi takım hem uyumda hem taktikte iyi gidiyor gözüküyor. Bakalım bir sonraki maçımız Fenerbahçe ile ne yapacağız göreceğiz.
Birde benim bu kariyer ne ilginç ilerliyor. Geçen sezon şampiyon olan Es-es ilk 6 maçta 1 puan aldı. Şimdi iki maçta galib gelerek toparlandılar gibi. Keza ben Fener Rize hep kötü başladık. Bakalım sonu ne olacak. İki kayseri takımı dolu dizgin gidiyor. Gs yi durdurana aşkolsun. Gelene gidene çakıyorlar.
Hedeflerimizi sordu yönetim bizde
n üst seviyeleri seçtik maksat oyuncular daha iyi performans göstersinler diye ama zaten
şampiyonluk hedefim bu sene yok ama olursada hayır demem.![]()
Transferlerimizi yaptık. Bazı oyuncuları yine sonra para kazanırız umudu ile ücretsiz aldık.
Zaten işimize şuanda yaramıyacakları kiralık göndermeye çalışıyorum.
Aşağıdaki oyuncularda sezon içinde bize çok katkı sağlayacağını düşündüğüm oyuncular var.
Selçuk'u aslında rotasyon amaçlı kiralamıştım ama sonradan farkettimki sağ da oyuncum az onu oynatıyorum.
Performansından memnun kalınca direk almak istedim ama Fenerbahçe 34 m Tl fiyat biçince mecburen vazgeçtim.
Spoiler: Selçuk Serbest
Roman ı temsilciler önerdi özellikleride güzel olunca paraya kıydım aldım.
Spoiler: Roman Kolar
Spoiler: Raul Esnaola
Kendisini defansın sağı için almıştım fakat orda Şener bu sezon iyi performans gösterince yedekte kaldı.
Spoiler: Ozan Tufan
Oğuzhanı aslında rotasyon amaçlı aldım ama sol bekte iyi iş çıkarıyor.
Spoiler: Oğuzhan Berber
Spoiler: Lucas Walbrecq
Geçen sezonun ikinci yarısında kiralık almıştım sözleşmesi bitincede bedelsiz aldım.
Spoiler: Ive Dedic
Spoiler: Fatih Turan
Spoiler: Emyr Huws
Spoiler: Ariel Silva
Oscar benitezi normalde satmak istemiyordum. Özellikle ikinci yarı iyi işler yapmıştı.Ama sözleşme yenileme talebimi ret edince uğraşmadım 10 m Tl gibi bir fiyata sattım. Zaten kendisini bedavaya almıştım. Az paraya gitti ama yapacak bir şey yok.
Spoiler: İstatistikler
Spoiler: İstatistikler-Puan Durumu
Burdan Juan Diaz arkadaşımıza teşekkür etmek istiyorum. Onun Crystal Palace
kariyerindeki savunma korner taktiği ve arada verdiği ipuçları çok işime yaradı hala da yarıyor. 4 maçtır kornerler sıkıntı olmuyor. Birinde olur gibi oldu karambol oldu ama ondada sıkıntı çabuk geçti.Teşekkürler.
Spoiler: İstatistikler
Spoiler: İstatistikler-Puan Durumu