Sayfa 514 / 578 İlkİlk ... 14414464504512513514515516524564 ... SonSon
15,391 ile 15,420 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Aslında reklamsız parçalı forma daha güzel olmuş bence.

Ama tabiki formaya reklam bulmak şart, sonuçta bir Barça değiliz hayrına reklam yapalım.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Banega View Post
    Aslında reklamsız parçalı forma daha güzel olmuş bence.

Ama tabiki formaya reklam bulmak şart, sonuçta bir Barça değiliz hayrına reklam yapalım.
    O 11/12 sezonun da ki forma üstelik gelecek sezon parçalı yok

Bence parasına bakmadan Gazprom ile anlaşalım,paradan çok itibar getirir İtibarda para getirir

Problem Solved.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Izet Hajrovic, Four Four Two dergisine konuştu: "Sözleşmemi tek taraflı feshetmedim. Ben Galatasaray'ın futbolcusuyum."

Hajrovic: "Evet alacaklarım için FIFA'ya başvurdum. Galatasaray'da bu sorunu yaşayan sadece ben değilim. Hiçbir futbolcu parasını alamıyor."

Galatasaray'da yolunda gitmeyen bir şeyler var sanki son zamanlarda.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Galatasaray’dan kaçtığın doğru mu?
    Ne kaçması! Bir yere kaçtığım filan yok. Şu an Dünya Kupası’ndan başka bir şey düşünmek istemiyorum ama bu haber hiç hoşuma gitmedi. Ben Galatasaray’ın futbolcusuyum ve Türkiye’de başka bir takımla hiçbir görüşmem olmadı. Fenerbahçe, Beşiktaş, Sivasspor, Trabzonspor... Hiçbiriyle ilgilenmiyorum. Türkiye’de Galatasaray’dan başka takımda oynamam.

Galatasaray’dan paranı alamadığın, bunun FIFA’ya başvuruda bulunduğun yazılıyor...
    Evet, doğru. Galatasaray’da bu sorunu yaşayan sadece ben değilim, hiçbir futbolcu parasını alamıyor ama FIFA’ya başvuru da yapmıyor. Param hâlâ yatmadı.

Gelecek sezonda ne yapmayı düşünüyorsun? Adın Trabzonspor ile birlikte anılıyor...
    Yabancı sınırlamasından sonra ne olacağını göreceğiz. Para filan da sorun değil, ben Galatasaray’da oynamak istiyorum.

Ailenin Türk kökenli olduğu, Türk vatandaşlığı alacağın doğru mu?
    Türk vatandaşı olmak kolay değil. Diğer futbolcular için prosedür neyse benim için de aynı şey geçerli. Bu yüzden bir başvuruda bulunmadım.
    Ben çok büyük bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum,kulübün nakit beklediği yerden gelen para falan gecikmiştir muhtemelen.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Tüm takım para alamıyor ama bir tek Hajrovic başvuruyor, sonra da para sorun değil ben oynamak istiyorum diyor. Sorun para değilse neden başvuru yapıyorsun, sorun para ise neden çark ediyorsun? Sarhoş falandı galiba açıklama yaparken.

FIFA'ya başvuru yapılıp ihtarname çekilince ilgili kulübe 1 ay süre veriliyormuş, bizimkiler ödemezse fesih hakkı doğacak haliyle.

Alamıyorsa başvurmak hakkı kimse kızamaz, hatta fesih ederse de haklı. Kızılacak kişi Ünal Aysal olur. Ama ne olursa olsun bu adam gitmeli, takım bütünlüğü denilen bir şey var. Bu saatten sonra kalması büyük hata olur. Zaten yabancı sınırından dolayı gözden çıkarılma ihtimali var, Dünya Kupası'nda bulacağı şansı iyi değerlendirse de satsak keşke.

Bu arada bu transferle ilgili çok ilginç bir iddia var, Hajrovic'i alan bizzat Ünal Aysal'mış, yakın bir dostu çok iyi futbolcu, Türk kökeni de var kaçırma diyor, başkan da atlıyor. Mancini'nin öncelikle istediği bir oyuncu değilmiş, scout ekibi de izlememiş doğru dürüst. Emre Utkucan'a çok eleştiri yapılmıştı bir maçtan sonra Hajrovic ile ilgili, her futbolcu bizim onay ve tavsiyemiz ile transfer edilmiyor diye cevap vermişti. Bu iddialar doğruysa, büyük rezillik demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

haber dogruymus , en az 15 oyuncunun alacagi varmis odenmemis hic biri...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

bu hajrovic i nerden bulduk ben anlamadım zaten dribling yapamayan kanat oyuncusu mu olur ya ? şutları iyi diyolardı onlarda fos sadece sert vuruyo dümdüz gidiyo toplar sanki burunla vurmuş gibi

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Yollasınlar şu herifi madem.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Çok çabuk vazgeçiyorsunuz bir oyuncudan.Valla sizin gibi birisi yönetimde olsaydı herhalde Sneijder'ı yollamışlardı geçen sezon sonunda.

Maaş mevzusu bence büyütülecek,çözülemeyecek bir şey değil,adamın hakkı parasını istemek.Takım bütünlüğünü bozuyor denmesini de kabul etmiyorum adam ''sadece benim değil,bir çok oyuncunun da parası ödenmiyor'' diyerek kulübü zor durumda bırakmış olabilir ancak onun açıklamasıyla o arkadaşlarının da parası belki kısa sürede ödenecek.Bir oyuncuyu kaybetmek çok kolay,kazanmak zordur.Fatih Terim'in öğrettiği en önemli şey bu herhalde.

Neyse zaten bizim yorumlarımızın bir değeri yok,yönetim ne karar verirse o olur.Zaten Mancini takımda düşünmüyorsa tartışmamızın da gereği yok,her türlü gider

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

That's what he said.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ceyhun da evlenmiş. Anlaştı heralde bunlar
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aydın Karabulut'un Bursaya transferi yatmışken hazır şu adamı alalım yahu bedavaya.

Muslera (Ufuk)
    Sabri, Chedjou, Semih, Telles (veysel, koray, gökhan, balta, ishak veya transfer)
    Selçuk, Melo (hamit, yekta, ceyhun)
    Olcan, Sneijder, Bruma (hajro, emre çolak, aydın karabulut, turgut doğan)
    Burak Yılmaz (mevlüt, umut, berk)

Şu kadrodan başkasını istemiyorum ya çok mu zor? Ligin tozunu attırır. Hem rotasyonumuz ve yedek kulubemiz çok kuvvetli olur.
    Aydın ve Turgut bedava zaten.
    Mevlüt desen 5-6 ve Olcan da o fiyatlara gelir taş çatlasa. Sol bek yedeği de ucuz olur, hem olmasa da olur Sabri gayet iyi sol bekte. Yani maksimum 10 M Euroyla şu takım ihya olur.

Eboue muhtemelen bedavaya gider, dany 2 m gibi bir paraya gitse amrabat da 3-4e gitse, drogbanın zaten maaş bütçesinden açtığı boşluk yeter. Sırf ŞLde gruplara kalarak bile transfer konusunda karla kapatırız sezonu. Ontivero, Oğuzhan Kayar gibi topçuları da kiralarız. Gerekirse Umut Gündoğan, Salih Dursun'u falan da kiralarız. Aydın Yılmaz gereksiz ama takımda kalacağından maalesef eminim. 4 kaleci de fazla fakat en zayıf halka eray kalede, o da karın tokluğuna oynuyor zaten. Aykut ve Ufuk ise yeterince iyi. Eray kiralanabilir belki.

Nolur yönetim duy sesimi şu kadroyu kur

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

umut - olcan takasi olsa keske. umutu istemiyorum sahsen...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    umut - olcan takasi olsa keske. umutu istemiyorum sahsen...
    Umut + 2.5 m euro muhabbeti dönüyor da inşallah öyle olur daha iyi zaten yedeğin yedeği. Umut'un yerine de Deniz Yılmaz'ı alabiliriz hani. Hayvani kadro olsun, millete yerli oyuncu kalmasın

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

http://i.imgur.com/n0HorvL.jpg

Alın beyler müthiş bir kare

bu muhteşem ya. bu maç zaten çoluğa çocuğa toruna anlatılacaktır bu fotolarla videolarla beraber

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Umut + 2.5 m euro muhabbeti dönüyor da inşallah öyle olur daha iyi zaten yedeğin yedeği. Umut'un yerine de Deniz Yılmaz'ı alabiliriz hani. Hayvani kadro olsun, millete yerli oyuncu kalmasın
    bu muhtemel zaten olabilir.

deniz yılmaz keşke alsak bence de son derece iyi bir oyuncu bir de sağ kanada bak yine söylüyorum onur ayık var elazığ'lı nasıl kimse görmüyor anlamadım yahu. adam otobana ceviriyor resmen serdar gürler yanında mustafa sarp gibi kalıyor

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    bu muhteşem ya. bu maç zaten çoluğa çocuğa toruna anlatılacaktır bu fotolarla videolarla beraber
    ''Bak şimdi evladım,yıl 11 Aralık 2013 Şampiyonlar Ligi maçında 6. hafta Juventus ile oynuyoruz, 0-0 devam ediyor,maçta son dakikalar kazanamazsak gruptan çıkamıyoruz adını hatırlamadığım bir oyuncu(Umut ) topu ceza sahasına doğru havalandırdı,Didier Drogba() gelen topu Wesley Sneijder'ın() önüne doğru indirdi,gelen topu düzelten Sneijder,öyle bir dokunuş yaptı ki gerisini hatırlamıyorum.''

Daha Drogba'nın Real'e attığı topuk golünü falan anlatacağız,işimiz çok

''Bak şimdi evladım,yıl 11 Aralık 2013 Şampiyonlar Ligi maçında 6. hafta Juventus ile oynuyoruz, 0-0 devam ediyor,maçta son dakikalar kazanamazsak gruptan çıkamıyoruz adını hatırlamadığım bir oyuncu(Umut ) topu ceza sahasına doğru havalandırdı,Didier Drogba() gelen topu Wesley Sneijder'ın() önüne doğru indirdi,gelen topu düzelten Sneijder,öyle bir dokunuş yaptı ki gerisini hatırlamıyorum.''

Daha Drogba'nın Real'e attığı topuk golünü falan anlatacağız,işimiz çok
    bak evlat bir keresinde juventus ile eşleşmiştik şampiyonlar liginde. hani şu italyan devi.
    grubun son maçı arena'da oynuyoruz juventus'a beraberlik yetiyor ki o zaman da italyanların defansı çok sağlam gol yemeseler yetecek bize de italyan geldiydi o dönem mancini.
    neyse maç başladı falan ilk 20 25 dakika ortada geçiyor sonra bir anda karabulutlar kapladı bir dolu yagdı aklın durur tüm sahayı kapladı şimşekler yıldırımlar göz gözü görmüyor hakem tırstı tabi maçı tatil etti. sonra avrupa federasyonunu ne dese şaşırırsın ? ertesi gün gündüz saat 2de devam edilecekmiş maça kaldığı yerden. manyaklık tabi gündüz herkes işinde gücünde ben de o zaman ofisteyim tekstilde çalışıyorum neyse açtım bilgisayardan maçı telefondan da açtım ona kulaklık taktım ses ordan geliyor bilgisayarın ses kartı yok
    saha çamur içinde yani topa vuruyorlar gitmiyor. eşek bağlasan durmaz o derece berbat.
    tabi top mop oynanmıyor çamur içinde debelenip duruyorlar öyle geçti geldik son dakikalara.
    tabi bizim umutlar da yavas yavas sönüyor.
    tam o dakikalarda da içerisi müşteri dolu yani normalde gelmezler gelmezler ama o an hepsi beraber anlaşmış gibi gelmişler tabi umrumda değil bekleyin iki dakika diyorum, müşterilerden bir iki galatasaraylı geçmiş başımdan maçı izliyor telefonu da verdim hoparlore ses de oradan geliyor.

neyse o bizim melo vardı pitbul derdik ama köpek gibiydi yemin ederim sahanın her yerinde bu da eskiden juventus'ta oynamış kovulmuş onlara ayrı bir uyuz oluyor yani,
    juventuslu bir tane karaoğlan vardı ona bastı aldı topu verdi bizim xavi selcuk'a o da bıraktı kazma umut'a neyse bizim bu kazma şişirdi ileri o zaman bizde drogba var
    - oha dede o chelsea'li drogba mı ?
    ne sandın ya heralde o bizde oynuyor o dönem.
    neyse işte indirdi drogba çapraza doğru sneijder'e
    - ne sneijder mi? bu hollandalı hani adını çok duydum.
    evet ta kendisi , neyse işte bu çaprazda karşı karşıya kaldı buffon'la
    -ooo yani juventus'un kalecisi de buffon şu an real madrid'in teknik direktörü buffon di mi?
    aynen... neyse karşı karşıya kaldı işte sneijder köşeden yuvarladı top yuvarlana yuvarlana köşeden gol oldu ama gol ne gol, allaaaaaaaaaaaaaah diye kalktım ayaga müşteri de yanımda o da bagırıyor koçum benim aslanım benim vs. fenerli müdür vardı bizim küfür etti çıktı dışarı
    müşteriyi tanımıyorum adamla sarıldık ağlıyoruz bildiğin neyse maçın geri kalanını sarılarak geçirdik zaten maç bitti attım kendimi dışarı bildiğin hoplayıp zıplıyorum . müşteri geldi yanıma sigara verdi italyanları eledikten sonra güzel bir keyif sigarası içmesek olmazdı zaten

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Dede nedir abi ya oğluna anlat bir önce Tabi oğlun olursa veya var mı bilmiyorum

Güzel hikayeymiş benimkinin yanında daha canlı duruyor

şimdilik bu kadar abartabildim o günlere gelince eminim çok daha fazla abartacağım
    sonra torun diyecek dede başka maç var mı anlat ?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sonra bir Kasımpaşa maçı var,4 gol yemişiz fena

Sonra bir Kasımpaşa maçı var,4 gol yemişiz fena
    ahahah onu anlatmayız heralde canım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

http://instagram.com/p/ol0UT5PgNZ/

Endoğan Adili'den yeni sezona hazırlık.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    http://instagram.com/p/ol0UT5PgNZ/

Endoğan Adili'den yeni sezona hazırlık.
    Sağlam vücut geliştirmiş. Emre Çolak'a örnek olması dileğiyle.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Telefon arkaplanı yaptım. Sağol canısı.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Montaj beyler inanmayın

Görünüşe göre bu fizikle bizim ligi çok rahat kaldırır bu adam,20 yaşındasın arkadaş az Emre Çolak'a özen O kadar kas çalışmanın ne gereği var ?

İş ahlakı denen şey bu adamlarda işte,kötü oynar veya iyi oynar o ayrı bir şey ama bizim Türk oyuncularda(Türkiye'de yetişen) doğru çalışmayı yapabilseler keşke.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Dursun bi köşede şu Gözlerim doldu anasını satıyım

http://s14.directupload.net/images/140222/4z557vzh.swf
    Screw you guys, I'm goin' home

Mesaj Yetkileri