''Bak şimdi evladım,yıl 11 Aralık 2013 Şampiyonlar Ligi maçında 6. hafta Juventus ile oynuyoruz, 0-0 devam ediyor,maçta son dakikalar kazanamazsak gruptan çıkamıyoruz adını hatırlamadığım bir oyuncu(Umut) topu ceza sahasına doğru havalandırdı,Didier Drogba(
) gelen topu Wesley Sneijder'ın(
) önüne doğru indirdi,gelen topu düzelten Sneijder,öyle bir dokunuş yaptı ki gerisini hatırlamıyorum.''
Daha Drogba'nın Real'e attığı topuk golünü falan anlatacağız,işimiz çok![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
bak evlat bir keresinde juventus ile eşleşmiştik şampiyonlar liginde. hani şu italyan devi.
grubun son maçı arena'da oynuyoruz juventus'a beraberlik yetiyor ki o zaman da italyanların defansı çok sağlam gol yemeseler yetecek bize de italyan geldiydi o dönem mancini.
neyse maç başladı falan ilk 20 25 dakika ortada geçiyor sonra bir anda karabulutlar kapladı bir dolu yagdı aklın durur tüm sahayı kapladı şimşekler yıldırımlar göz gözü görmüyor hakem tırstı tabi maçı tatil etti. sonra avrupa federasyonunu ne dese şaşırırsın ? ertesi gün gündüz saat 2de devam edilecekmiş maça kaldığı yerden. manyaklık tabi gündüz herkes işinde gücünde ben de o zaman ofisteyim tekstilde çalışıyorum neyse açtım bilgisayardan maçı telefondan da açtım ona kulaklık taktım ses ordan geliyor bilgisayarın ses kartı yok
saha çamur içinde yani topa vuruyorlar gitmiyor. eşek bağlasan durmaz o derece berbat.
tabi top mop oynanmıyor çamur içinde debelenip duruyorlar öyle geçti geldik son dakikalara.
tabi bizim umutlar da yavas yavas sönüyor.
tam o dakikalarda da içerisi müşteri dolu yani normalde gelmezler gelmezler ama o an hepsi beraber anlaşmış gibi gelmişler tabi umrumda değil bekleyin iki dakika diyorum, müşterilerden bir iki galatasaraylı geçmiş başımdan maçı izliyor telefonu da verdim hoparlore ses de oradan geliyor.
neyse o bizim melo vardı pitbul derdik ama köpek gibiydi yemin ederim sahanın her yerinde bu da eskiden juventus'ta oynamış kovulmuş onlara ayrı bir uyuz oluyor yani,
juventuslu bir tane karaoğlan vardı ona bastı aldı topu verdi bizim xavi selcuk'a o da bıraktı kazma umut'a neyse bizim bu kazma şişirdi ileri o zaman bizde drogba var
- oha dede o chelsea'li drogba mı ?
ne sandın ya heralde o bizde oynuyor o dönem.
neyse işte indirdi drogba çapraza doğru sneijder'e
- ne sneijder mi? bu hollandalı hani adını çok duydum.
evet ta kendisi , neyse işte bu çaprazda karşı karşıya kaldı buffon'la
-ooo yani juventus'un kalecisi de buffon şu an real madrid'in teknik direktörü buffon di mi?
aynen... neyse karşı karşıya kaldı işte sneijder köşeden yuvarladı top yuvarlana yuvarlana köşeden gol oldu ama gol ne gol, allaaaaaaaaaaaaaah diye kalktım ayaga müşteri de yanımda o da bagırıyor koçum benim aslanım benim vs. fenerli müdür vardı bizim küfür etti çıktı dışarı
müşteriyi tanımıyorum adamla sarıldık ağlıyoruz bildiğin neyse maçın geri kalanını sarılarak geçirdik zaten maç bitti attım kendimi dışarı bildiğin hoplayıp zıplıyorum . müşteri geldi yanıma sigara verdi italyanları eledikten sonra güzel bir keyif sigarası içmesek olmazdı zaten![]()