Bu seride yani 2014'te oyun tamamen kontrollü ve kontra sistemlerinde başarı sağlatıyor. Tavsiyem kaliteli ama yaşlı oyuncular aldıysan hızlı bir oyun tercih etme. Yani yüksek tempo direkt toplar ile oynama , yavaş oyuncuların var ise daha topa hakim pas üzerine kurulu düşük tempolu bir oyun oynat takımına. Hem yediğin golde azalma göreceksin topa sahip oldugun için hem de basit hatalar yapmayacaksındır. Taktiğini de kendin yap çünkü oyun artık hazır taktiğe önlem aldı 2014'te. Taktiklerinde illa ki simetri arama. Yani sağ kanat oyuncun hızlı teknik bir adam ama sol kanat oyuncun daha tekniği kısıtlı yavaşsa ikisini de AML- AMR tarzı oynatma mesela. Hızlı oyuncunu içeri kat eden yap , yavaş oyuncunu çalışkan kanat yapıp ML olarak oynat. Bunlar örnek yani hep.

Fm-base sitesinde falan bakıyorum adam bir taktik paylaşıyor ligde 35 maçta 33 galibiyet almış falan. Sonra başka adam denemiş 10 maçta 2 galibiyet zor almış falan. Hazır taktik olayı klasik çubukların taktikten kalkması ile tarihe gömüldü.

Ben Beşiktaşla oynuyorum mesela , içerde Adana demir ile oynuyorsam misal daha baskıllı oynuyorum , Eskişehir deplasmanına gidiyorum ertesi hafta defansif bir dizilişle kontra çıkıyorum. Öne geçsem de maç bitti gözüyle bakmıyorum maç içinde rölantiye dönüyorum zaman geçiriyorum tempoyu düşürüp alan falan daraltıryorum 3 puanı cebime koyuyorum. Artık gerçek menejerlik deneyimi sağlıyor oyun yani.