1 ile 30 arası toplam 30 sonuç

Konu: Medievil test etti onayladı. En iyisi!

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    İzmir/KARŞIYAKA

https://portal.superdepo.net/Shares/...b-c3ddd4e70dfa

yukarıdaki taktikten daha iyisi beyler isteyen indirebilir.

7 sezonda toplam 30 kupa kaldırdım bu taktikle.

2. Default

Medievil hocam; taktik gayet başarılı uzun süredir denemediğim taktik kalmamıştı. Sayende çare bulduk.

Fakat bazı sorularım olacak;
    - İlk golü yediğinde çevirmek gerçekten zor bu taktikle ve sanki oyuncular taktiğe maç içerisinde alışıyorlar gibi geliyor. Örneğin ilk 15 - 20 dakika rakip kim olursa olsun maç benim kalemde geçiyor, ilk yarı bitene kadar dengeleniyor. İkinci yarıda tek kale oynayan ben oluyorum ama ilk 15-20 dakikada 2-0 olunca çeviremiyor hatta kontralarla 3 ve 4. golleri de kalende görebiliyorsun. Bu duruma nasıl alternetifler üretilebilir?
    - Duran top savunmalarında herhangi bir değişiklik yapmadım fakat diğer taktiklere göre ufak bir oranla daha fazla gol görüyorum kalemde, savunma duran top antrenmanı dışında neler yapılabilir?
    - Maç esnasında antrenör önerilerini aşırı şekilde kaale almalımıyız? Çünkü bu taktike geçişimden beri aynı şeyleri söylüyor. Özellikle gizli forvetin yaptığı adam adama markaj ile alakalı.
    - Son olarak ön libero ve defansif oyuncu kuruculardan istatistiksel anlamda verim almanın yolu varmı?

Şimdiden Teşekkürler.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by medievil View Post
    https://portal.superdepo.net/Shares/...b-c3ddd4e70dfa

yukarıdaki taktikten daha iyisi beyler isteyen indirebilir.

7 sezonda toplam 30 kupa kaldırdım bu taktikle.
    Danilo taktiği bence oyunda şuana kadar yapılmış en iyi taktik. Kimz etkisi yarattı bende

Mesaj Yetkileri