1 ile 30 arası toplam 307 sonuç

Konu: Soma'da Maden Kazası

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Asıl katiller teröristlerle kolkola ülkeyi karıştırmak isteyenlerdir ideolojiniz gözünüzü kör etmiş ama kimseye kızmıyorum acıyorum sadece

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Asıl katiller teröristlerle kolkola ülkeyi karıştırmak isteyenlerdir ideolojiniz gözünüzü kör etmiş ama kimseye kızmıyorum acıyorum sadece

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

yorumsuz

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Bizim gözümüzü ideolojimizin kör ettiğinden çok cahillik bir kesimin gözünü kör etmiş. Siz acımaya devam edin, bizim nefretimiz o kadar büyüdü ki... Evlatlarımıza abilerimize acımayanlara biz de acımayacağız.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

gösteriden anladığınız polise molotof ve el yapımı bombayla müdahaleyse
    ve siz bu teröristleri savunuyorsanız ne yazarsanız yazın hainsiniz bu kadar basit
    başbakana leke süreceğinizi düşündüğünüz her şeye atlıyorsunuz sağolun siz atladıkça millet daha çok sahip çıkıyor başbakanına bunu göremiyorsunuz da millete cahil diyorsunuz güzel kafa

gezide bir sürü yalanınızı ortaya koydum utanmadınız
    17 aralık sürecinde berkin olayında bir sürü yalanınız ortaya çıktı utanmadınız
    bu saatten sonra da utanmayacaksınız biliyorum herkes işini yapıyor

nefret söylemi yapan bazı arkadaşlar var elinizden geleni ardınıza komayın sözünüze söz eyleminize eylem bulacaksınız eski pısırık sağ kesim yok artık zaten hazmedemediğiniz de bu

Quote Originally Posted by davidvilla View Post

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

@yolcu

Daha çok sahip çıkan kim ? Önceden de sahip çıkan akepeliler değil mi ? Ben hiç bunlar her şeye atlıyor bunlar hain diyip CHPli birinin AKPli olduğunu görmedim mesela , tabi akit gibi zeka yaşı 15 civarında gazeteleriniz ve okuyucularınız olunca herkesin daha çok sahip çıktığını düşünmeniz normal.

İkincisi sen diktatör pkk yanlısı bir hırsızı savunuyorken utanmıyorsan biz de hiç bir şeyden utanmayız. Gezide de Berkinde de hiç bir yalan çıkmadı birkaç şahsa ait yalanlar dışında ama sen kendi kendine gelin güvey olmuşsun anlaşılan.

Üçüncüsü uzlaşmacı kesimi pısırık olarak nitelendirmen bile nasıl bir bakış açın olduğunu gösteriyor. Ayrıca sağ kesim yerine AKP kullansan daha iyi olurdu. Bir MHPli olarak rahatsız oldum , sizinki gibi bir partiyle aynı kesime koyma benim partimi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by omersal View Post
    @yolcu

Daha çok sahip çıkan kim ? Önceden de sahip çıkan akepeliler değil mi ? Ben hiç bunlar her şeye atlıyor bunlar hain diyip CHPli birinin AKPli olduğunu görmedim mesela , tabi akit gibi zeka yaşı 15 civarında gazeteleriniz ve okuyucularınız olunca herkesin daha çok sahip çıktığını düşünmeniz normal.

İkincisi sen diktatör pkk yanlısı bir hırsızı savunuyorken utanmıyorsan biz de hiç bir şeyden utanmayız. Gezide de Berkinde de hiç bir yalan çıkmadı birkaç şahsa ait yalanlar dışında ama sen kendi kendine gelin güvey olmuşsun anlaşılan.

Üçüncüsü uzlaşmacı kesimi pısırık olarak nitelendirmen bile nasıl bir bakış açın olduğunu gösteriyor. Ayrıca sağ kesim yerine AKP kullansan daha iyi olurdu. Bir MHPli olarak rahatsız oldum , sizinki gibi bir partiyle aynı kesime koyma benim partimi
    1 şahsen bu olaylar sürecinde akit vakit falan okumadım
    akit babamın gazetesi değil ama sözcü solcular için neyse akit de sağcılar için o
    ikisi de ideolojilerince haber yapıyor ya da senin deyiminle zeka yaşı 15

2 pkk yanlısı demek ve dikdatör demek tamamen senin hezeyanların cevap vermeye değmez çünkü ne desem fikrin değişmeyecek
    gezide berkinde çıkmadı mı güldürme beni bir sürü hatta gezi konusunda liste bile yapmıştım arayıp bulabilirsin

3 MHPli birçok kesim gezicilerle aynı fikirde değil olayları desteklemiyorlar ama destekleyenler de var bu yüzden bir beis görmüyorum

Quote Originally Posted by E.Cartman View Post
    Sadece bu kısmı muhattap alıyorum çünkü dediğin eylemleri desteklemiyorum o kısımla ilgili bir sorunum yok. Ancak bu kısım çok garip. O ortaya yalan diye çıkardıklarının gerçek, gerçek diye çıkardıklarının yalan olduğunu da biz defalarca kanıtladık ama sende de tık yok.

Eski pısırık sağ kesim de oldukça garip oldu aşırı sağcıların pısırık olduğu bir dönem bilmiyorum ben, maşallahları var her cinayette parmakları var. Asıl mazbut sağ kesimin de hiçbir zaman sesi çıkmadı bundan sonra da çıkmayacak çünkü ideolojinin karakteri ve yıllardır yapılanlar doğrultusunda ortada çok güzel bir biat kültürü var hitabeti iyi bilenin, her Allah peygamber diyenin peşinden gidiyorlar zaten.

Sizler sol kesime sabaha kadar nefretle saldırsanız da hakkınızı arayan, sizin yerinize isyan eden, biat etmeyen, özgürlüğü savunan yine bu kesim olacak. %50 evde tutulmaya devam etsin gazı, jopu biz yeriz, göz göre göre de ölüme gideriz. Sizler de hakkınızı aramadıkça onlarca defa ihmaller, usulsüzlükler sonucu yitip giden canlara ağlarsınız sesinizi çıkaramadan.
    kanıtlar da yalan olunca tık olmaz tabi

bu üülkede kaç dönem biilyorsun ki neyse konuşmaya bile gerek yok
    Allah peygamber diyeni destekleyecekler tabi bu ülkede sırf cuma namazında sonra dua ettikleri için gece 3 te evlerinden alınıp işkenceye çarptırılan bi dönem yaşandı kimseyi bu konuda suçlayamam bu arada CHP de son seçimde Allah peygamber dedi ama millet yemedi demekki mesele o değilmiş

son paragraf da komedi cevap vermeye değmez

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

gezide bir sürü yalanınızı ortaya koydum utanmadınız
    17 aralık sürecinde berkin olayında bir sürü yalanınız ortaya çıktı utanmadınız
    bu saatten sonra da utanmayacaksınız biliyorum herkes işini yapıyor

nefret söylemi yapan bazı arkadaşlar var elinizden geleni ardınıza komayın sözünüze söz eyleminize eylem bulacaksınız eski pısırık sağ kesim yok artık zaten hazmedemediğiniz de bu
    Sadece bu kısmı muhattap alıyorum çünkü dediğin eylemleri desteklemiyorum o kısımla ilgili bir sorunum yok. Ancak bu kısım çok garip. O ortaya yalan diye çıkardıklarının gerçek, gerçek diye çıkardıklarının yalan olduğunu da biz defalarca kanıtladık ama sende de tık yok.

Eski pısırık sağ kesim de oldukça garip oldu aşırı sağcıların pısırık olduğu bir dönem bilmiyorum ben, maşallahları var her cinayette parmakları var. Asıl mazbut sağ kesimin de hiçbir zaman sesi çıkmadı bundan sonra da çıkmayacak çünkü ideolojinin karakteri ve yıllardır yapılanlar doğrultusunda ortada çok güzel bir biat kültürü var hitabeti iyi bilenin, her Allah peygamber diyenin peşinden gidiyorlar zaten.

Sizler sol kesime sabaha kadar nefretle saldırsanız da hakkınızı arayan, sizin yerinize isyan eden, biat etmeyen, özgürlüğü savunan yine bu kesim olacak. %50 evde tutulmaya devam etsin gazı, jopu biz yeriz, göz göre göre de ölüme gideriz. Sizler de hakkınızı aramadıkça onlarca defa ihmaller, usulsüzlükler sonucu yitip giden canlara ağlarsınız sesinizi çıkaramadan.

@nannar

Hasan hocam dediğim gibi aşırı seviyesiz bir siyaset yürüyor bir yandan da. Karikatürlerinin çizilmesine, taklitlerinin yapılmasına bile sorun çıkarıyorlar. Halbuki eskiden sırf siyasetçilerin taklitleri üzerinden yürüyen bir mizah bile mevcuttu, Demirel'in, Özal'ın, Erdal İnönü'nün falan taklitleri meşhurdur, ben bile biliyorum yahu bazılarının döneminde yaşamasam bile
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Elinizden geleni ardınıza koymayın siz

Mesaj Yetkileri