Athletico'nun bu kadrosuyla devlerin arasından sıyrılıp buraya kadar gelmesi gerçekten çok büyük bir iş ama dün akşam kupayı kazansalardı pek hakkaniyetli olmazdı bence.Casillas'ın basit hatasından dolayı golü atıp başka pozisyon bulmadan neredeyse kupayı kazanacaklardı,Ramos izin vermedi.Tabii böyle oynamalarında Costa ve Arda'nın yokluğunun etkisi büyük olabilir.

Bale'nin kendisini geliştirmesi gerekiyor.Real Madrid'in 90 dakika boyunca yakaladığı 3 net pozisyonda da finali çok kötü yaptı.Bu seviyeye gelmişsen,ve senin için dünyanın parası ödenmişse o üç pozisyondan en az bir tanesini gole çevireceksin.Neyseki Di Maria'nın pozisyonundan seken pozisyon önünde kaldı da rahat bir gol attı.Onu da kaçırsaydı herhalde maçtan sonra temiz bir sopa yerdi.

O pozisyonda Di Maria iyi aktı ceza sahasına ama sanırım Athletico'lu oyuncuların yorgunluğu ve sağ beklerin hafif sakatlığının da etkisi oldu.Yoksa maçın genelinde pek adım attırmadılar Real'li oyunculara.O pozisyonda kalecinin üstüne vurmuş gibi gözüktü ilk başta ama tekrarı seyrettiğimde orada Courtouis mükemmel bir kurtarış yaptığını gördüm ama şansızlığı seken topun Bale'nin önüne düşmesi oldu.

Son olarak Casillas ile ilgili bir şeyler söylemek istiyorum.İlk golde hatası çok büyüktü.Bu seviyede bir kaleciye yakışmayacak bir hataydı.Kupayı onun yüzünden kaybedeceklerdi neredeyse.Fakat daha ilginci benzer bir hatayı 2-1 olduktan sonra yine yaptı.Orada atıyordu yine Athletico'lu oyuncular.O gol olsa ve kupa kaybedilse herhalde dönüş uçağına almazlardı Casillas'ı.