Sayfa 30 / 30 İlkİlk ... 20282930
871 ile 899 arası toplam 899 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi 2013-14 Sezonu |Şampiyon R.Madrid

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

seneye atleticoyu buralarda goremezsin sans 1 kere geldi ayaklarina 1 daha gelmez , at fava.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Neyin selamı Arif 2 dakika daha dayansak şampiyonduk. Arda ve Costa olsaydı çok farklı olurdu emin ol pozisyon geliştirmekte zorlandık yoksa 2'yi de bulup işi bitirebilirdik 2. yarı da. Seneye görüşelim diyorum bu sezon ligi aldık şl final yaptık yeter bize. Maçın adamı bence de Di Maria fazla iyiydi.
    Seneye atletico ligde avrupa ligi vizesi alma mücadelesinde olur.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

şaka mısınız la. görürüz.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Atletico bence de seneye ŞL'de en fazla çeyrek final görür.Ama Avrupa Ligi mücadelesi abartı olmus en kötü 3. bitirirler.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sezona damga vuran takım oldular şüphesiz. Sezon başlarken kimse buralara gelebilecekleri tahmin etmiyordu. İspanya'da müthiş bir şampiyonluk, 2 dakika daha dayansalar 1 şampiyonluk daha alacaklardı. Takımı geliştirmeye yönelik hamleleri ne olacak, onu görmeliyiz. İspanya'da zaman zaman böyle takımlar çıkıyor, sonra dağılmaları da bu hızda oluyor.

Sezonun bence en başarılı takımı ama avrupanın 1. sınıf takımları arasında zirve mücadelesi verebilecek takımlardan birisi değil, oraya çıktılar, kalıcı olmak için neler yapacaklar göreceğiz.

Atletico'yu destekliyordum, finali herhangi bir takımla oynuyor olsa Real'i tutuyor olurdum elbette, o nedenle üzülmedim de bir yandan.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Simeone varken bir kaç yıl daha Atletico'nun sırtı yere gelmez.

Adamsın Simeone !
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Atletico'nun gelecek sezon ligi 3. tamamlamasından başka ihtimal görmüyorum açıkçası. Aksi bir durum olursa benim için sürpriz olur. Ama ŞLde nereye kadar gelirler orası muamma. Atletico'nun başarısının en yakın örneği Dortmund ama Dortmund'da da Lewandowski , Götze gibi önemli yıldızlar vardı. Atletico'nun ise belki de tek yıldızı bu sezonki performansıyla o kategoriye çıkabilmiş Diego Costa. Costa da muhtemelen satılacaktır. Dortmund'un yaptığı gibi Costa'nın parasıyla iyi oyuncular alabilirlerse varlıklarını sürdürebilirler ama aksi olursa 3.lük mücadelesi yaparlar. İşleri gerçekten çok zor. Uzun lafın kısası bu transfer dönemi Atletico'nun geleceği için çok önemli.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Simeone zaten reisimiz, buradan ayrılınca hangi takıma giderse, biz de o takıma desteğe başlarız.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Ne Ronaldo ne Bale. Tek gerçek Di Maria. Konu tartışmaya kapalı. Çok net !

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Ancelotti'nin Isco ve Marcelo'yu oyuna alması Real'e kupayı kazandırdı. Ancelotti ne kadar yerinde değişiklikler yaptıysa aksine Simeone'de o kadar gereksiz değişikliklerle kupayı Real'e hediye etti.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

atleticonun simeone ile sirti yere gelmez, beklentileri dusurmeyin. bu basarisi transferle gelmedi, yapilacak transferler de cok muhim degil bence. adam geldiginden beri avrupada 3 final gordu. hem de transfersiz. david villa haric, ki o da oyle aman aman katki vermedi.

dunku finali de 2 dakkayla kaybetti. gole kadar oyle caresizdi ki real, dun finali verdi diye yermek haksizlik olur. golu de duran toptan buldular. bu adamlar bu sene 4 gol ortalamasiyla oynadilar SLde.

edit: gecen sene finali yoktu sanirim. 2 de olabilir final sayisi.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Simeone çok kaliteli hoca ama bu maçta Ancelottiye taktiksel olarak kaybetti. Real son 20 dakika kilitledi Atleticoyu sahasına. Ben uzatmalarda zaten Real'in alacağını yazdım. Çünkü Atletico bitap düştü yorgunluktan. Simeone takımı ileri çıkarmalıydı. Realli oyuncuları önde karşılayıp takımı uzun oynamaya mecbur bırakmalıydı, nitekim Atletico kapandı ve kalesinde bir çok pozisyon verdi. Kimse kusura bakmasın son 15-20 dakikadaki futbolu ve Ancelottinin son andaki değişiklikleri ile kupa geldi. Eğer simeone biraz daha akıllı olsaydı bu maçta Atletico 1 golle kalmazdı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Dün Sosa değişikliği çok olumsuz etkiledi Atleticoyu, çok top ezdi Sosa ayrıca Simeone'nin şu ana kadar yaptığı iyi transfer yok belki bu sezon çok iyi olmasa da David Villa olabilir ama onun dışında yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

daha maçın başında diego costa bi' arkadaşa bakıp çıktı. saçmalıktan başka birşey değildi. üstüne golden sonra kapanmak gibi bir hata yaptı atletico. çok yordular kendilerini.

sosa değişikliğine anlam veremedim? diego daha mantıklı hamle olmaz mıydı? filipe, alderwied değişikliği de bence hatalıydı.

real madrid istediği ortamı yarattı gol yedikten sonra. rakibi gömdü atak üstüne atak yaptı sonunda da golü buldu.

hatalar zincirini ancelotti çok iyi değerlendirdi ve kupayı aldı.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

https://vine.co/v/MwXZaYqipvM varane ile simone tartismasi bence bisi yok simone bos yere yaygara cikartmis

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Athletico'nun bu kadrosuyla devlerin arasından sıyrılıp buraya kadar gelmesi gerçekten çok büyük bir iş ama dün akşam kupayı kazansalardı pek hakkaniyetli olmazdı bence.Casillas'ın basit hatasından dolayı golü atıp başka pozisyon bulmadan neredeyse kupayı kazanacaklardı,Ramos izin vermedi.Tabii böyle oynamalarında Costa ve Arda'nın yokluğunun etkisi büyük olabilir.

Bale'nin kendisini geliştirmesi gerekiyor.Real Madrid'in 90 dakika boyunca yakaladığı 3 net pozisyonda da finali çok kötü yaptı.Bu seviyeye gelmişsen,ve senin için dünyanın parası ödenmişse o üç pozisyondan en az bir tanesini gole çevireceksin.Neyseki Di Maria'nın pozisyonundan seken pozisyon önünde kaldı da rahat bir gol attı.Onu da kaçırsaydı herhalde maçtan sonra temiz bir sopa yerdi.

O pozisyonda Di Maria iyi aktı ceza sahasına ama sanırım Athletico'lu oyuncuların yorgunluğu ve sağ beklerin hafif sakatlığının da etkisi oldu.Yoksa maçın genelinde pek adım attırmadılar Real'li oyunculara.O pozisyonda kalecinin üstüne vurmuş gibi gözüktü ilk başta ama tekrarı seyrettiğimde orada Courtouis mükemmel bir kurtarış yaptığını gördüm ama şansızlığı seken topun Bale'nin önüne düşmesi oldu.

Son olarak Casillas ile ilgili bir şeyler söylemek istiyorum.İlk golde hatası çok büyüktü.Bu seviyede bir kaleciye yakışmayacak bir hataydı.Kupayı onun yüzünden kaybedeceklerdi neredeyse.Fakat daha ilginci benzer bir hatayı 2-1 olduktan sonra yine yaptı.Orada atıyordu yine Athletico'lu oyuncular.O gol olsa ve kupa kaybedilse herhalde dönüş uçağına almazlardı Casillas'ı.
    So what?
    Saike

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by byariff View Post
    https://vine.co/v/MwXZaYqipvM varane ile simone tartismasi bence bisi yok simone bos yere yaygara cikartmis
    Nasıl bişi yok adama top atmış işte ya o yaptığının farkında sen rahat ol amigo. Simeone reis iyi yaptı ben olsam bende yapardım büyük saygısızlık. Zaten maçtan sonra da demiş Varane çok genç ve önü açık bir arkadaşımız bir daha böyle şeyler yapmaz umarım diye. Bu arada Atletico 3 sezondur önemli işler başarıyor giderek bu başarıların devam edeceğini düşünüyorum ben. Costa gitsin başkası gelir Atletico'da forvet bitmez. Bu başarı yıldızlarla da gelmedi ayrıca takım olarak geldi Costa olmadan da Arda olmadan da şampiyon oldu bu takım yine oluyordu sadece 2 dakika kalmıştı. Kısacası Simeone'nin olduğu yerde başarı devam edecektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

olum bilerek uzerine vurmamis ki topu kenara atmis , simone ise bilerek vareneye atiyor topu sert sekilde

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Olum topu oraya nişanlaması yeter skor olmuş 4-1 zaten ne gerek var atma adam zaten üzgün ona doğru nişanlama en azından bi futbolcu topu nereye atacağını iyi bilir Arif.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by byariff View Post
    olum bilerek uzerine vurmamis ki topu kenara atmis , simone ise bilerek vareneye atiyor topu sert sekilde
    Yeme bizi abi yeme
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Arif'e Katılıyorum Simone Yeni İşe Başlayan Biri Gibi Ne Yaptığını Bilmeyen (Kendisi Bildiğini Sanan) Heyecanlı ve İşinin Kurdu Olanların Yanında Agresif Davranıp Kendini Ön Planda Bilgili Göstermesi Çabasından Başka Bir Şey Değil. Yeteneksiz mi Hayır Ama Çok Çaylak Daha Karşısında Yılların Kurdu Ancelotti Var Kolay Değil

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Arif'e Katılıyorum Simone Yeni İşe Başlayan Biri Gibi Ne Yaptığını Bilmeyen (Kendisi Bildiğini Sanan) Heyecanlı ve İşinin Kurdu Olanların Yanında Agresif Davranıp Kendini Ön Planda Bilgili Göstermesi Çabasından Başka Bir Şey Değil. Yeteneksiz mi Hayır Ama Çok Çaylak Daha Karşısında Yılların Kurdu Ancelotti Var Kolay Değil
    Hayatımda böyle bir tanımlama görmedim.

Daha Çok Şey Göreceksin Orçun

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Yanlış tespit. Yılların kurdu ancelotti
    Real niye ancelottiyi getirdi hâlâ anlamış değilim zaten

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    Yanlış tespit. Yılların kurdu ancelotti
    Real niye ancelottiyi getirdi hâlâ anlamış değilim zaten
    Çünkü piyasada hoca kalmadı, tükettiler
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Face'de falan gördünüz mü? ''Tarih'' geyikleri paylaşılıyor.

1966:
    Eurovision- Avusturya (Tamam)
    La Liga-Atletico Madrid (Tamam)
    Şampiyonlar Ligi- Real Madrid (Tamam)
    Dünya Kupası- İngiltere (?)

Bi 5 lira atalım nolur nolmaz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İngiltere çeyrek finali geçerse şampiyon sayılsın
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

İngiltere işi bozuyor hakkaten gerçi Avusturya nasıl Eurovision şampiyonu olmuş yahu. İngiltere o gruptan çıkarsa şampiyon sayılsın direk çünkü Uruguay ve İtalya çıkar o gruptan %90.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

[YOUTUBE="S_kNvmGne_Y"]sdasadasdd[/YOUTUBE] Ailecek Real'liler

Sayfa 30 / 30 İlkİlk ... 20282930

Mesaj Yetkileri