Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
İçerdeki Sağlam Duyumlara Göre Bastian Schweinsteiger ile İlgileniliyormuş.

Keşke Alsak Adam Tam Bir Profesyonel ve Müthiş Bir Alman Zekasına Sahip Matthaus Etkisi Yaratabilir Takıma
Buranın duyumcusu da sen misin abi? Ne yapak, inanak mı?

O değil de, twitterdeki duyumcularda asıl mevzu. Biri Robinho %95 tamam, iş başkanın imzasına kaldı diyor, diğeri Robinho Brezilya'da kalacak, ne Robinho'su diyor. Yine bir tanesi M.Unitedli Anderson %5 ihtimal, çok çok zor diyor; diğeri 5,5 milyon euro isteniyor, teklif 3 şu ana kadar diye tweet atıyor. Bir de birbirlerine laf atmalar... Bildiğin şenlik var.

Benim yorumum ise Demba Ba kiralık getirilsin, Olcan ya da G.Töre'den en az birini alalım, hatta oluyorsa ikisi birden alınsın, olmuyorsa alternatif olarak Sefa Yılmaz olabilir, Jimmy durmaz olabilir, Yasin Öztekin bile olabilir. Stopere Pedro gibi sağlam, güven veren; ama biraz daha hızlı birini getirsinler, sağ beke de Bursa'dan Şener'i alalım derim. 2 milyon euroya serbest kalma maddesi var diye biliyorum ben. Verilmeyecek bir para değil. Son olarak Motta'nın da bonservisini alıp transferi kapatsınlar.

Görüldüğü üzere çok büyük beklentiler ya da dünya yıldızı peşinde değilim.

Tolga

Şener - Yabancı Stoper - Pedro - Motta

Veli - Atiba

G.Töre - Oğuzhan - Olcan Adın

Demba Ba

Şu kadro kurulmayacak bir kadro değil bence. 10 milyon euroluk bütçeye de uygun.