taraftar olarak ne istediğinizi biliyor musunuz acaba?

takım borç batağında. şimdi istediğiniz senelik 3-4 m€ alan futbolcular şuursuzca, taraftarı coşturmak için alındığından. siz hala onlardan istiyorsunuz. (Diego,Demba Ba,Ronaldinho,Lescott vs.)

bu tip futbolcuların gelmemesi yönetim beceriksizliğinden değil, kulübün borcu olmasından dolayı. aynı futbolculara galatasaray veya fenerbahçe talip olduğunda farklı rakamlar mı isteyecekler? hayır.

önder özen bana göre başarılı ilerliyor. genç ve ilerde başarılı olabilecek bir kadro kuruyor. özellikle genç türk futbolculara dikkat çekiyorum, çünkü 1-2 sene sonra bu ligin tozunu attıracaklar.

yabancı konusuna gelirsek, imkanlar dahilinde bana göre nokta atışı yapıyorlar. (atiba,jones)
eneramo,dany gibi hatalar elbet olacaktır, doğal karşılamak gerekmez mi?

yine tekrarlıyorum, fazla haksızlık ediyorsunuz önder özen,bilic ve yönetime. beşiktaş en fazla 2 sene içinde bu ligi tek başına alıp götürecek.(eğer kontenjan serbest kalmaz ise) sezon başından beri bunları yineliyorum.

elinizde kaliteli,genç ve gelişime açık bir çok türk futbolcu var. şu sistemde inanılmaz bir artı beşiktaş için.

demirören yoluna sapmayacaktır fikret orman ve bu yüzden ne yazık ki sizler hiç bir zaman memnun olmayacaksınız.