Sayfa 1125 / 1204 İlkİlk ... 1256251025107511151123112411251126112711351175 ... SonSon
33,721 ile 33,750 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Hamit'in çok çalışması lazım hazırlık döneminde. Şimdi aslında bakarsak 1-Muslera 2-Telles 3-Chedjou 4-Melo 5-Sneijder bunlar banko oynayacak adamlar ligde Chedjou'yu kesersen anca öyle yabancı forveti oynatırsın bir çözüm yolu üretmek lazım bu tip konularda. Telles'i de zaman zaman kesebiliriz İshak bu yüzden iyi olabilir. İshak Doğan ve Uğur Demirok transferleri bitirilirse bizim için iyi olabilir.
    Iyi hatirlattin bak chedjou da cok iyi performans verecek onu da belirteyim.
    Davinci kehanetlerine döndü ama öyle düşünüyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Chedjou'ya bende güveniyorum işte yani bu doğrultuda yabancı forvet almayabiliriz belki ama yine de alalım be ŞL'de oynar en kötü.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by E.Cartman View Post
    Yok mu şöyle aç susuz yardıra yardıra gidecek bir kanat oyuncusu basıp parayı alalım. Keita'dan sonra bulamadık onun gibisini

Edit;

Forvet alacaksak Mevlüt'ü alalım yeter,Gomis falan hikaye.

Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bruma cılız biraz ayrıca Keita gibi olamayacak Kaç para ulan bi Keita
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Keita neredeyse 30 yaşında geldi.Bruma'yı 25 yaşında gör sen,Hulk yanında Frodo falan kalır (GÖREMEDİ)

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

orda dur

http://www.youtube.com/watch?v=cry6bc1ROII

sakatlanmasaydı çok iyi olucaktı ama sakatlanmasına rağmen üstesinden gelicektir müthiş bi potansiyel umarım bizim ülke yüzünden potansiyelinden çok uzakta kalmaz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post

Edit;

Forvet alacaksak Mevlüt'ü alalım yeter,Gomis falan hikaye.

Kadro tam istediğim gibi, ancak şu ileri 4lü rotasyonuna Deniz Yılmaz veya Aydın Karabulut (zannedersem kontratları bitiyor) ikilisinden birini veya ikisini katsak çok tatlı olur. Kulübemiz güçlü olsun bu sene.

Bence bizde sol bek ve ortasahada derinlik ekskligi var.
    Selcuk ve melonun alternatifi yok. Gundogan var biraz ama riskli bir çocuk. Sol bek de telles I aldik ama daha onun vakti var. Onunla forma mucadelesine girecek bir sol bek almak lazim. Ayrıca semih koray ikilisi asla olmaz elek oluruz yemin ederim. Oranın ideali chedjou balta artik. Cok net belli oldu bu son maclarda.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Müthiş topçu olamayacak demedim gençler Keita gibi olamayacak dedim
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Ayrıca semih koray ikilisi asla olmaz elek oluruz yemin ederim. Oranın ideali chedjou balta artik. Cok net belli oldu bu son maclarda.
    Yemin etmene hiç gerek yok abi,Koray Günter her türlü toparlar o savunmayı,hatta Semih'i keser Chedjou ile beraber oynar ama Chedjou yabancı sınırına takılır yine.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Kadro tam istediğim gibi, ancak şu ileri 4lü rotasyonuna Deniz Yılmaz veya Aydın Karabulut (zannedersem kontratları bitiyor) ikilisinden birini veya ikisini katsak çok tatlı olur. Kulübemiz güçlü olsun bu sene.
    Aydın Bursa'ya gitti. Deniz bence de iyi olur ama Mevlüt'ü düşünüyoruz sanırım.

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Hamit'in çok çalışması lazım hazırlık döneminde. Şimdi aslında bakarsak 1-Muslera 2-Telles 3-Chedjou 4-Melo 5-Sneijder bunlar banko oynayacak adamlar ligde Chedjou'yu kesersen anca öyle yabancı forveti oynatırsın bir çözüm yolu üretmek lazım bu tip konularda. Telles'i de zaman zaman kesebiliriz İshak bu yüzden iyi olabilir. İshak Doğan ve Uğur Demirok transferleri bitirilirse bizim için iyi olabilir.
    Chedjou'yu kesersek kötü olur. Özellikle defans olması ayrı bir sıkıntı. Perfomans'ı git gelli , son maçlarda yavaş yavaş toparlandı sıkıntımız çok büyük çok.
    Iyi hatirlattin bak chedjou da cok iyi performans verecek onu da belirteyim.
    Davinci kehanetlerine döndü ama öyle düşünüyorum.
    Bunu da attım

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

http://www.youtube.com/watch?v=l1xC-DJAQK8

İzlemek müthiş bir zevkti,tekrar izlemeyi sabırsızlıkla bekliyorum,bir gün bizden ayrılırsa her zaman takip edeceğim Bruma'yı,elimden geldiğince kaçırmayacağım maçlarını.Mükemmel bir yetenek,mükemmel bir oyuncu.Seneye düzenli forma giymeye başlarsa folloş edecektir rakipleri.Zaten 18'de ki yeri garanti Çita'nın

Yemin etmene hiç gerek yok abi,Koray Günter her türlü toparlar o savunmayı,hatta Semih'i keser Chedjou ile beraber oynar ama Chedjou yabancı sınırına takılır yine.
    Koray kaliteli bir kumaş ona sozum yok fakat ham kumas daha yikanacak yumusatilacak sardonlanacak rama girecek falan ondan sonra konfeksiyonluk olur

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

http://www.youtube.com/watch?v=l1xC-DJAQK8

İzlemek müthiş bir zevkti,tekrar izlemeyi sabırsızlıkla bekliyorum,bir gün bizden ayrılırsa her zaman takip edeceğim Bruma'yı,elimden geldiğince kaçırmayacağım maçlarını.Mükemmel bir yetenek,mükemmel bir oyuncu.Seneye düzenli forma giymeye başlarsa folloş edecektir rakipleri.Zaten 18'de ki yeri garanti Çita'nın
    Bunları yapmakta ne var la çocuk oyuncağı

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Koray için şuan erken ilk 11 olayı falan. Semih-Chedjou devam edelim riske gerek yok. Uğur ve İshak gelirse güzel olacak.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Unsal123 View Post
    Bunları yapmakta ne var la çocuk oyuncağı
    Bunları yapıyorsan seni de Florya'ya alalım,forumda üyelerin illa ki altyapıdan tanıdıkları vardır,harcanıp gitme paşam,ağam

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aydın Bursa'ya gitti. Deniz bence de iyi olur ama Mevlüt'ü düşünüyoruz sanırım.
    Yahu Burak - Mevlüt denk kalitede oyuncular. Umut gereksizini gönderip tas gibi yedek forvet-kanat Deniz'i almak lazım rakiplere bırakmamak lazım. Aydın'ın Bursaya gidişi yalan oldu diye okudum, onunla anlaşan başkan adayi başkan olamamis, diğeri olmuş başkan.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Deniz'i almak saçmalık olur. Deniz burda söner gider. Deniz'i alcağımıza yedek forvet için Berk'i düşünelim bence daha mantıklı.

Burak ve Umut varken ayrıyeten yabancı bi forvet alınacakken Mevlüt'ü almak da saçma olur. Ha yabancı forvet alınmaz o zaman Mevlüt olabilir.

Bence bi Samed Yeşil'i yoklamalıyız. Liverpool bırakabilir.

Gökhan İnler şart gerçekten. Ancak Napoli'den ayrılır mı o bilinmez.

Takım planlaması gerçekten çok önemli bu sezon. Gomis'i alacaksak yerli bi sağbek lazım. Bence Sabri orayı götürebilir ama onun da sözleşmesi uzatılmadı. O zaman gözler Tarık Çamdal'a yöneliyor. O da olmazsa Şener.

Sürekli aynı oyunculardan bahsediliyor.

Bu arada Gomis bize uymaz. Olmaz Gomis. Ben açıkca söyleyim bize Jardel lazım beyler. Gekas gelsin Gomis gelmesin. Bu kadar diyorum. Bize o ceza sahası çevresinde aldımı kaleye tak diye gol yapan son vuruş ustası lazım. Claudio Pizarro'nun durumu ne acaba. O da çok iyi olur. Gomez dicem ama o a imkansız sanırım.

Takımcak çıkmazdayız beyler. Adam gibi bi tane kanat oyuncumuz yok. Türk oyuncularımız sınırlı. Parayı türklere vermek gerek. Durumlar kötü.

Ben açıkcası bu transfer sezonunda takımın halini harap görüyorum.

Keşke Şöyle olsak;

-----------Muslera-----------------
    Sabri--Semih---Serdar t.--Telles

Hamit--- Melo ---Selçuk

------------ Sneijder-----------

-------Pizzaro------------Burak----
    Last edited by mpaker66 : 27.Mayıs.2014 at 03:38

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Deniz'i almak saçmalık olur. Deniz burda söner gider. Deniz'i alcağımıza yedek forvet için Berk'i düşünelim bence daha mantıklı.

Burak ve Umut varken ayrıyeten yabancı bi forvet alınacakken Mevlüt'ü almak da saçma olur. Ha yabancı forvet alınmaz o zaman Mevlüt olabilir.

Bence bi Samed Yeşil'i yoklamalıyız. Liverpool bırakabilir.

Gökhan İnler şart gerçekten. Ancak Napoli'den ayrılır mı o bilinmez.

Takım planlaması gerçekten çok önemli bu sezon. Gomis'i alacaksak yerli bi sağbek lazım. Bence Sabri orayı götürebilir ama onun da sözleşmesi uzatılmadı. O zaman gözler Tarık Çamdal'a yöneliyor. O da olmazsa Şener.

Sürekli aynı oyunculardan bahsediliyor.

Bu arada Gomis bize uymaz. Olmaz Gomis. Ben açıkca söyleyim bize Jardel lazım beyler. Gekas gelsin Gomis gelmesin. Bu kadar diyorum. Bize o ceza sahası çevresinde aldımı kaleye tak diye gol yapan son vuruş ustası lazım. Claudio Pizarro'nun durumu ne acaba. O da çok iyi olur. Gomez dicem ama o a imkansız sanırım.

Takımcak çıkmazdayız beyler. Adam gibi bi tane kanat oyuncumuz yok. Türk oyuncularımız sınırlı. Parayı türklere vermek gerek. Durumlar kötü.

Ben açıkcası bu transfer sezonunda takımın halini harap görüyorum.

Keşke Şöyle olsak;

-----------Muslera-----------------
    Sabri--Semih---Serdar t.--Telles

Hamit--- Melo ---Selçuk

------------ Sneijder-----------

-------Pizzaro------------Burak----
    Yazının bir kısmı benim aklımda bulunan ve ne zamandır dile getirmek istediğim sorunu açıkca belirtiyor.

Takımda 3 tane sağ bek var. Salih, Veysel, Sabri ve bu adamlardan 2 tanesi devre arası geldi.

Bek sorunu bu ülkenin çok açık sorunlarından birisi ama böyle her parlayan adamı direk alıp yedeğe koyarsak bu sorun çözülmez.

Veysel bence şans verdiğinde Sabri'yi de çok rahat geçer orada. Ben ne zaman izlesem Veysel bir şeyler yapacak potansiyel de oyunlar sergiledi.

Tarık ve Şener de alınıp yedek kulübesine gönderilirse gerçekten çok yazık olur.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Yazının bir kısmı benim aklımda bulunan ve ne zamandır dile getirmek istediğim sorunu açıkca belirtiyor.

Takımda 3 tane sağ bek var. Salih, Veysel, Sabri ve bu adamlardan 2 tanesi devre arası geldi.

Bek sorunu bu ülkenin çok açık sorunlarından birisi ama böyle her parlayan adamı direk alıp yedeğe koyarsak bu sorun çözülmez.

Veysel bence şans verdiğinde Sabri'yi de çok rahat geçer orada. Ben ne zaman izlesem Veysel bir şeyler yapacak potansiyel de oyunlar sergiledi.

Tarık ve Şener de alınıp yedek kulübesine gönderilirse gerçekten çok yazık olur.
    Ben açıkcası Veysel'i beğenmiyorum. O yüzden Veysel'den bahsetmedim.

Evet haklısın her aldığımız türk oyuncuyu yedeğe atıyoruz sonra sönüp gidiyor. Deniz Yılmaz için de aynı şeyi söyledim.

Veysel'e dönersek. Ben Veysel'in şişirilme bi oyuncu olduğunu düşünüyorum. Neden mi? Bikere Veyse hiçbir şeyi tam yapamıyor. Hani Veysel çok mu orta yapar, yok. Çok mu hızlı, yok. Çok mu iyi defans yapar, yok. Ben hep izledim maçlarımız. Veysel'in tek yaptığı yanındaki adama pas vermek. Sorumluluk 0. Orta yapmıyor mesela adam. Yani hiç beğenmiyorum ben bu adamı.

Şener yahut Tarık gelirse yedekte durmasın ikisinden biri oynasın. Ben ikisinde de bir GG potansiyeli görüyorum. Oyuncu ancak öyle gelişir. Şener gelsin bakalım 1 sezon düzenli oynasın. Görün bakın Milli takımda GG'yi zorluyor mu zorlamıyor mu.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Salih'i çok beğenmiyorum ama bence bek değil ön libero oynatmalıyız kendisini daha çok verim alırız.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Salih'in zaten asıl mevkileri stoper ve ön libero mevkileri en çok verimi liberoda sağlar Salih. Bu adamı bek yapan Kayseri oldu Sakarya'da bile bek oynamışlığı yoktur forvet oynadı bek oynamadı o derece. Sağ bekte diretmemek lazım onu ön liberoda iyi alternatif olur. Veysel'i ister beğenin ister beğenmeyin sağ bekte ligde iş görecek adamlardan BJK maçında kazandırdığı 3 puan bile yeter bu tarz şeyleri yapabiliyorsa yeterli bizim için. Sağ beke transfere hiç gerek yok o yüzden. Eboue'den de kurtuluruz umarım kankisi Drogba'da gitti daha fazla kalmaz diye düşünüyorum. Olcan'ı da artık bitirsek iyi olacak.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Keita gibi kanat ah ahhh olsa da yeseeek

Defansımız yeterli ve seneye Chedjou'dan çok iyi bir performans bekliyorum ayrıca lig maçlarında Koray oynarsa Semih'den daha iyi bir hale gelir. Alex Telles bu sene patlama yapar. Sağda Salih ve Veysel ile idare edebiliriz. Melo-Selçuk ikilisine kesinlikle sağlam bir yardımcı lazım Gökhan İnler şahane olur şu sınırlamada. Kanatlarda ise Bruma bu sene toparlar umarım ve Olcan ve Töre alınırsa çok güzel olur. Forvet vurduğu gol olacak yırtacak top tutacak bir adam kısacası Baros-Elmander-Drogba karışımı bir forvet alsak ve rahatlasak istiyorum..
    Özetlemek gerekirse Ortaya Gökhan, kanatlara Olcan, Töre ve Çalhanoğlu üçlüsünden az ikisi ve sağlam bir forvete işi çözeriz..

Yerli oyuncu transferini bir an önce yapmalıyız yoksa çok zora gireriz

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Ben açıkcası Veysel'i beğenmiyorum. O yüzden Veysel'den bahsetmedim.

Evet haklısın her aldığımız türk oyuncuyu yedeğe atıyoruz sonra sönüp gidiyor. Deniz Yılmaz için de aynı şeyi söyledim.

Veysel'e dönersek. Ben Veysel'in şişirilme bi oyuncu olduğunu düşünüyorum. Neden mi? Bikere Veyse hiçbir şeyi tam yapamıyor. Hani Veysel çok mu orta yapar, yok. Çok mu hızlı, yok. Çok mu iyi defans yapar, yok. Ben hep izledim maçlarımız. Veysel'in tek yaptığı yanındaki adama pas vermek. Sorumluluk 0. Orta yapmıyor mesela adam. Yani hiç beğenmiyorum ben bu adamı.

Şener yahut Tarık gelirse yedekte durmasın ikisinden biri oynasın. Ben ikisinde de bir GG potansiyeli görüyorum. Oyuncu ancak öyle gelişir. Şener gelsin bakalım 1 sezon düzenli oynasın. Görün bakın Milli takımda GG'yi zorluyor mu zorlamıyor mu.
    veysel türkiye şartlarında bek olmuş bence veysel stoper özellikleri taşıyor hakan balta gibi.
    veysel mi tarık mı dersen bekte tabi ki tarık hatta sabri'yi bile tercih ederim. hatta semih bile çabukluğu ile daha iyi olur.
    he veysel bence dogru kullanılırsa çok yararlı bir oyuncu olur. bence kaliteli bir oyuncu aldık.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Birisi Finnbogason'u yönetimimize iletsin alalım şu topçuyu
    Sabah sabah kalktım adamı araştırdım da, Huntelaar gibi bitirici, Rooney gibi güçlü, Cardozo gibi teknik, Baros gibi hızlı, Shevchenko gibi sempatik

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Birisi Finnbogason'u yönetimimize iletsin alalım şu topçuyu
    Sabah sabah kalktım adamı araştırdım da, Huntelaar gibi bitirici, Rooney gibi güçlü, Cardozo gibi teknik, Baros gibi hızlı, Shevchenko gibi sempatik
    Başkana göre mesele Torres kadar da yakışıklı olması

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Başkana göre mesele Torres kadar da yakışıklı olması
    Hahah iyi dedin
    Finnbogason'u almaz bizimkiler adı duyulmamış, karizması yok diye.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

veysel türkiye şartlarında bek olmuş bence veysel stoper özellikleri taşıyor hakan balta gibi.
    veysel mi tarık mı dersen bekte tabi ki tarık hatta sabri'yi bile tercih ederim. hatta semih bile çabukluğu ile daha iyi olur.
    he veysel bence dogru kullanılırsa çok yararlı bir oyuncu olur. bence kaliteli bir oyuncu aldık.
    Yeni ramos semih

Mesaj Yetkileri