Chedjou'ya bende güveniyorum işte yani bu doğrultuda yabancı forvet almayabiliriz belki ama yine de alalım be ŞL'de oynar en kötü.![]()
Bruma cılız biraz ayrıca Keita gibi olamayacakKaç para ulan bi Keita
Screw you guys, I'm goin' home
orda dur
http://www.youtube.com/watch?v=cry6bc1ROII
sakatlanmasaydı çok iyi olucaktı ama sakatlanmasına rağmen üstesinden gelicektir müthiş bi potansiyel umarım bizim ülke yüzünden potansiyelinden çok uzakta kalmaz
Bence bizde sol bek ve ortasahada derinlik ekskligi var.
Selcuk ve melonun alternatifi yok. Gundogan var biraz ama riskli bir çocuk. Sol bek de telles I aldik ama daha onun vakti var. Onunla forma mucadelesine girecek bir sol bek almak lazim. Ayrıca semih koray ikilisi asla olmaz elek oluruz yemin ederim. Oranın ideali chedjou balta artik. Cok net belli oldu bu son maclarda.
Müthiş topçu olamayacak demedim gençler Keita gibi olamayacak dedim![]()
Screw you guys, I'm goin' home
http://www.youtube.com/watch?v=l1xC-DJAQK8
İzlemek müthiş bir zevkti,tekrar izlemeyi sabırsızlıkla bekliyorum,bir gün bizden ayrılırsa her zaman takip edeceğim Bruma'yı,elimden geldiğince kaçırmayacağım maçlarını.Mükemmel bir yetenek,mükemmel bir oyuncu.Seneye düzenli forma giymeye başlarsa folloş edecektir rakipleri.Zaten 18'de ki yeri garanti Çita'nın![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Koray için şuan erken ilk 11 olayı falan. Semih-Chedjou devam edelim riske gerek yok. Uğur ve İshak gelirse güzel olacak.
Deniz'i almak saçmalık olur. Deniz burda söner gider. Deniz'i alcağımıza yedek forvet için Berk'i düşünelim bence daha mantıklı.
Burak ve Umut varken ayrıyeten yabancı bi forvet alınacakken Mevlüt'ü almak da saçma olur. Ha yabancı forvet alınmaz o zaman Mevlüt olabilir.
Bence bi Samed Yeşil'i yoklamalıyız. Liverpool bırakabilir.
Gökhan İnler şart gerçekten. Ancak Napoli'den ayrılır mı o bilinmez.
Takım planlaması gerçekten çok önemli bu sezon. Gomis'i alacaksak yerli bi sağbek lazım. Bence Sabri orayı götürebilir ama onun da sözleşmesi uzatılmadı. O zaman gözler Tarık Çamdal'a yöneliyor. O da olmazsa Şener.
Sürekli aynı oyunculardan bahsediliyor.
Bu arada Gomis bize uymaz. Olmaz Gomis. Ben açıkca söyleyim bize Jardel lazım beyler. Gekas gelsin Gomis gelmesin. Bu kadar diyorum. Bize o ceza sahası çevresinde aldımı kaleye tak diye gol yapan son vuruş ustası lazım. Claudio Pizarro'nun durumu ne acaba. O da çok iyi olur. Gomez dicem ama o a imkansız sanırım.
Takımcak çıkmazdayız beyler. Adam gibi bi tane kanat oyuncumuz yok. Türk oyuncularımız sınırlı. Parayı türklere vermek gerek. Durumlar kötü.
Ben açıkcası bu transfer sezonunda takımın halini harap görüyorum.
Keşke Şöyle olsak;
-----------Muslera-----------------
Sabri--Semih---Serdar t.--Telles
Hamit--- Melo ---Selçuk
------------ Sneijder-----------
-------Pizzaro------------Burak----
Last edited by mpaker66 : 27.Mayıs.2014 at 03:38
Yazının bir kısmı benim aklımda bulunan ve ne zamandır dile getirmek istediğim sorunu açıkca belirtiyor.
Takımda 3 tane sağ bek var. Salih, Veysel, Sabri ve bu adamlardan 2 tanesi devre arası geldi.
Bek sorunu bu ülkenin çok açık sorunlarından birisi ama böyle her parlayan adamı direk alıp yedeğe koyarsak bu sorun çözülmez.
Veysel bence şans verdiğinde Sabri'yi de çok rahat geçer orada. Ben ne zaman izlesem Veysel bir şeyler yapacak potansiyel de oyunlar sergiledi.
Tarık ve Şener de alınıp yedek kulübesine gönderilirse gerçekten çok yazık olur.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Ben açıkcası Veysel'i beğenmiyorum. O yüzden Veysel'den bahsetmedim.
Evet haklısın her aldığımız türk oyuncuyu yedeğe atıyoruz sonra sönüp gidiyor. Deniz Yılmaz için de aynı şeyi söyledim.
Veysel'e dönersek. Ben Veysel'in şişirilme bi oyuncu olduğunu düşünüyorum. Neden mi? Bikere Veyse hiçbir şeyi tam yapamıyor. Hani Veysel çok mu orta yapar, yok. Çok mu hızlı, yok. Çok mu iyi defans yapar, yok. Ben hep izledim maçlarımız. Veysel'in tek yaptığı yanındaki adama pas vermek. Sorumluluk 0. Orta yapmıyor mesela adam. Yani hiç beğenmiyorum ben bu adamı.
Şener yahut Tarık gelirse yedekte durmasın ikisinden biri oynasın. Ben ikisinde de bir GG potansiyeli görüyorum. Oyuncu ancak öyle gelişir. Şener gelsin bakalım 1 sezon düzenli oynasın. Görün bakın Milli takımda GG'yi zorluyor mu zorlamıyor mu.
Salih'i çok beğenmiyorum ama bence bek değil ön libero oynatmalıyız kendisini daha çok verim alırız.
Salih'in zaten asıl mevkileri stoper ve ön libero mevkileri en çok verimi liberoda sağlar Salih. Bu adamı bek yapan Kayseri oldu Sakarya'da bile bek oynamışlığı yoktur forvet oynadı bek oynamadı o derece. Sağ bekte diretmemek lazım onu ön liberoda iyi alternatif olur. Veysel'i ister beğenin ister beğenmeyin sağ bekte ligde iş görecek adamlardan BJK maçında kazandırdığı 3 puan bile yeter bu tarz şeyleri yapabiliyorsa yeterli bizim için. Sağ beke transfere hiç gerek yok o yüzden. Eboue'den de kurtuluruz umarım kankisi Drogba'da gitti daha fazla kalmaz diye düşünüyorum. Olcan'ı da artık bitirsek iyi olacak.![]()
Keita gibi kanat ah ahhh olsa da yeseeek
Defansımız yeterli ve seneye Chedjou'dan çok iyi bir performans bekliyorum ayrıca lig maçlarında Koray oynarsa Semih'den daha iyi bir hale gelir. Alex Telles bu sene patlama yapar. Sağda Salih ve Veysel ile idare edebiliriz. Melo-Selçuk ikilisine kesinlikle sağlam bir yardımcı lazım Gökhan İnler şahane olur şu sınırlamada. Kanatlarda ise Bruma bu sene toparlar umarım ve Olcan ve Töre alınırsa çok güzel olur. Forvet vurduğu gol olacak yırtacak top tutacak bir adam kısacası Baros-Elmander-Drogba karışımı bir forvet alsak ve rahatlasak istiyorum..
Özetlemek gerekirse Ortaya Gökhan, kanatlara Olcan, Töre ve Çalhanoğlu üçlüsünden az ikisi ve sağlam bir forvete işi çözeriz..
Yerli oyuncu transferini bir an önce yapmalıyız yoksa çok zora gireriz
veysel türkiye şartlarında bek olmuş bence veysel stoper özellikleri taşıyor hakan balta gibi.
veysel mi tarık mı dersen bekte tabi ki tarık hatta sabri'yi bile tercih ederim. hatta semih bile çabukluğu ile daha iyi olur.
he veysel bence dogru kullanılırsa çok yararlı bir oyuncu olur. bence kaliteli bir oyuncu aldık.
Birisi Finnbogason'u yönetimimize iletsin alalım şu topçuyu
Sabah sabah kalktım adamı araştırdım da, Huntelaar gibi bitirici, Rooney gibi güçlü, Cardozo gibi teknik, Baros gibi hızlı, Shevchenko gibi sempatik![]()