-
Arkadaşlar yönetim kurulu içindeki en sağlam kişilerden birinin ağzından çıkan 2.ağızdan aldığım net bir duyumları paylaşıcam. Doğruluğundan %100 eminim hepsinin çünkü aile bağlantıları sayesinde bir yöneticiyle çok yakınız ama yine de Beşiktaş bu olur olmaz bilemem.
* Önder Özen ve Bilic yönetimden Anderlecht'ten Dennis Praet'in ne pahasına olursa olsun alınmasını istemiş. Anderlet'te öyle çok uçuk bir bonservis istememiş ama kulübe yinede fazla gelmiş düşürmek için uğraşılıyormuş fiyat. (tahminimi söylüyorum sanırım 9 milyon gibi bir bedel talep etti anderlecht bizim mezarcılar da 7ye çekmeye çalışıyor)
*Medyada tüm transfer haberleri yönetimin verdiği yemmiş medyaya. (Yabancı oyuncularda) Yani hiç beklemediğimiz yabancılar gelebilir.
*Bütçe konusunda ise başkanın dediği 10-11 milyon euro alt tabanmış 25 milyona kadar bile çıkabilirmiş çünkü başkan bu yıl şampiyonluk istiyormuş.
* Anadolu kulüplerinden yabancı oyuncu transfer edilmeyecekmiş.
* 3 yabancı oyuncu alınacak Özen'in planına göre biri 20li yaşlarda genç olacakmış (sanırım praet olacak) birisi normal orta yaşlı performans verecek bir yabancı ve bedelsiz olacakmıs.3.yabancı ise flaş bir yıldız transfer olacakmış. Yıldız transfer Almanya'dan olacak bunu net olarak belirtti tanıdıgım kişi.
Ben kendi fikrimi yazacak olursam yine planlar yatacak ağustosa kalıcak transferler ve anadolu kulüplerinden bir yabancı alınır 1 tane içi geçmiş boş yabancı kiralanır transfer kapatılır. PRaet'e hiç ihtimal vermiyorum Belçika'da büyük umutlar var bu adam için.
Mesaj Yetkileri