Quote Originally Posted by footballer33 View Post
Praet'i tanımıyorum ve hiç duymadım desem... Yine de yaşı genç ve yorumlardan anladığım kadarıyla potansiyeli var. Önder Özen de işin içinde olunca bu tarz bir transfer bekliyorum ben kesinlikle.

Bu arada, Almanya'dan alınabilecek yıldız futbolcu kim ola ki? Yoksa Baga Tarkan'ın dediği Bastian Şıvanştayger mi?

Bir de Demba Ba ne alemde? Keşke medyaya atılan yemlerden biri olmasa da gerçekten alabilsek.
Praet iyidir dostum alınırsa bence yılın transferi yapılmış olur. Takım arkadaşı Tom de Sutter kendisi için yeni iniiesta demiş hatta. https://twitter.com/SportVoetbal/sta...16229883523073

Valla dostum tam ayrıntılı olarak bilmiyorum birinci ağızdan değil duyduklarım Tekirdağspor yöneticisi akrabamın Tekirdağsporun maddi destekçisi olan Beşiktaş yöneticisiyle olan masa sohbetleri yani samimiyetlerinden dolayı paylaştıkları. Kaptan Demir-Çelik diyim sadece.

Ama Demba Ba eğer yönetim tarafından star olarak görülmüyorsa ki yıldz isim Demba değildir muhtemelen , diğer iki kategoriye de uymuyor sanmıyorum olacağını ben.