İkisi beraber dedim ben,niye 60 golü de Burak'a yazıyorsun
60 abartı olabilir ancak senin anlamak istemediğin konu şu,bu adamların böyle iğrenç bir sezonu geride bırakmalarına rağmen maaşlarında zam yapılması,diğer oyunculara ayıptır.
Ayrıca verdiğin örneklere bakarsak Xavi,Lampard,Terry falan bu takımların en eski oyuncuları altyapı olmasa bile küçük yaşlardan beri takımlarında oynuyorlar.Bizim 2 kafadar ki ikisini de çok severim eleştirmeme rağmen,biri bize geleli 3 yıl öteki geleli 2 yıl oluyor.Bunlar mı bizim Lampard'ımız,Xavi'miz falan ?
Bu oyuncular bu parayı alırken,tekmeye kafa sokan Semih,bir taraflarını yırtarak mücadele eden Sabri toplam ne kadar alıyor peki ? 1,5 milyon euro'ya bile yaklaşmaz ikisinin maaşı.Hatta 1 milyon olduğundan bile şüpheliyim.
Kral,Maestro diye dolanacağıma,Cesuryürek,Reis diye dolanırım.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
60'ı burak'a yazsak OK yani tatmin olacaksın
bizde xavi lampard terry çok zor be kardeşim o yetenekte adamlar olmadığı için değil o adamlara sabredebilecek kafa yapısında taraftar profili olmadığı için.
o yüzden bizim en güzel yapabildiğimiz burak selcuk gibi en azından takımın sorumluluğunu üstlenmiş türk futbolcuları bulabilmek. bu kez bulmuşuz işte.
ben de isterim semih sabri de daha çok kontrat yapsın ama burak'a bile bunları söylüyorsanız sabri'ye yapılsa aynı kontrat yıkarsınız buraları.
bugun sen sneijder'i aldıysan drogba'yı aldıysan bunun sebeplerinden biri selcuk'tur mesela.
unutma o selcuk sen 8.iken geldi bu takıma, burak trabzon'u komple karşısına alarak geldi bu takıma. amrabat mesela adamla boyna makara yapıyorsunuz. bu takıma gelebilmek için ortalama bir futbolcunun yapabileceğinden çok daha büyük fedakarlıklar yaptı adam kendi maaşından azaltıp bonservisine yönlendirdi alacağından vazgecti vs. vs. bak bunları sneijder drogba zor yapar.
iş hayatına girince anlarsın bunların önemini. profesyonel hayatta fedakarlığın ne denli zor olduğunu.
bu adamlara vefa göstermesi gerekiyordu yönetimin gösterdi de. helal olsun. bak hiç sevmiyorum bu aysal yönetimini ama bu konuda helal olsun diyorum. bu adamlar bizi biz yapan adamlar. tabi sen bunun böyle olmadığını düşünüyorsun buna saygı duyarım fakat ikisi toplam 60 gole imza atsa diyorsun yine olmaz. bu rakam abartı farkındayım ama bu düşünce yapısı işte değiştiremediğimiz ve değişmesi gereken nokta.
Düşünce yapısı değişmesi gerekiyor elbet ama ondan öte Burak ve Selçuk'un da o kontratları hak edecek oyun oynaması gerekiyor.Ben %100 haklıyım gibi bir şey söylemedim ancak Burak ve Selçuk bu sezon çok düştüler formdan.Selçuk her manada formsuzlaştı.Burak ise geçen seneye göre aynı oyunu sergiledi ancak çok gol kaçırdı.Sneijder açık ara asist kralı bile olabilirdi,ona keza Selçuk'un bu denli eleştirilmesinin sebeplerinden biri de Burak'tır.Adam kaçırıyor abi,ben hayatımda onun kadar pozisyona girip onun kadar kaçıran bir oyuncu görmedim.Buna Guiza'da dahildir.
Mitroglumu ne yunanli forvet varya gelirmi sizce fulhamda kume dustu?
Koskoca sezonda ligde sadece 3 maça çıkmış Mitroglou. Sakat mıydı bilmiyorum ama aynı zamanda 5 maçta 3 golü var UEFA'da.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Mitroglou iş yapar bizde ama Fulham 15 Milyon verdi bi 10 Milyon falan almadan bırakmazlar onu.
Chedjou - mevlut takasida olabilir , bu arada herkes diyor mancini astoriyi cok ama cok istiyormus
Chedjou ne olursa olsun kalmalı. Astori gelse bile kalmalı o adam çok canlar yakar yeni sezonda. Duran toptan gol atabilen bir stoper bulmuşuz bırakmayalım.![]()
Chedjou hızlı, topla arası iyi ama rakiplerine fizik üstünlüğü kuramayan bir stoper. Bu yüzden yabancı hakkını daha sert bir stoperden yana kullanma taraftarıyım. Savunmamız kolay çalım yiyen ve kötü pozisyon alan oyuncularla dolu. Bize daha ürkütücü bir stoper şart, Lugano tarzı...
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Çok sessiziz bu dönem,birkaç güne sürpriz bir isim açıklanabilir diye tahmin ediyorum.Adam akıllı transfer haberi de yok.
http://forum.turksportal.net/vb/show...ostcount=26548
Totem was here
Bunu yazdıktan bir kaç gün sonra Sneijder haberleri çıkmıştı,şimdi de kimi alacaksak onun ismi netleşir inşallah![]()
Selçuk ile de aynı sözleşmeden imzalanmış. Hayırlı olsun.
Milli takım kampı bittikten sonra Mevlüt'ü açıklarız gibi geliyor bana hadi hayırlısı.
Geçen sene bu zamanlar Alper ondan önce ki sene Hamit falan hemen konuşuldu çıktı anlaşıldı anlaşılmadı falan. Şuan tık yok.
NTVSpor özel haberi:
Gomis ve Mevlüt için Sarı kırmızılı kulübün başkanı, Fransa’da bulunan Bülent Tulun’a talimat vererek konunun çözüme kavuşmasını istedi.Aysal, pürüzlerin giderilmesi halinde Cuma günü Fransa’ya giderek transfere son noktayı koymak istiyor. Ancak Gomis’in Newcastle United ile görüşmesi ve ayrıca 2009 yılında Keita’nın transferinde Galatasaray’ın Lyon Kulübü ile yaşadığı maddi sıkıntılar transferin önünde engel olarak göze çarpıyor...
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...olaya-el-koydu
İnşallah gomis newcastle'ı tercih eder...
Bir kere Gomis'in sözlesmesi bitmiyor mu ? Bu nasıl habercilik Lyon ile neden sorun yasansın basımızı anlamak güc zaten bonservisle adam alcak olsak Gomis'i almayız
Trabzonspor'un gomis ile ilgilenmesiyle dostluk bagini koparmak istemediğimiz icin vazgeçmisiz transferden.
Last edited by William Rookwood : 29.Mayıs.2014 at 18:06
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Olcan için yol yapıyor başgan![]()
Olcan ve Mevlüt yolda at fava bekle.Hakan Çalhanoğlu'da gelse forvetin ismine bile bakmayız artık ben oynasam ben de gol atacak hale gelmiş olacağım artık.
![]()
Evren Göz @evrengoz 8 dakika
İyi yerlileri al, genç gurbetçi bul, fazla yabancılardan kurtul, flaş stoper-golcü (yabancı) al, yıldızlarını uzat, Muslera'yı tut.Amaç bu![]()
1 Eylül tarihine daha çok var, umarım Evren Göz'ün yazdığı gibi bir amaç vardır ve bu sezona doğru bir planlama ile başlarız. Geçtiğimiz sezona 1-0 geride girmiştik, aynı hata yapılmamalı. Ünal Aysal dersini almıştır diye umut ediyorum.
Ayrıca şimdiden iki yeni transferimiz var bence, Hamit ve Bruma bu sezon çok faydalı olacak gibi geliyor bana.
Hatem ben arfa???
Burak Yılmaz ve Selçuk İnan için yapılan yenilemenin Semih Kaya için de yapılması şart. Ceyhun, Koray gibi oyuncular bile Semih'ten daha fazla kazanıyor. Madem bir denge bulma, değer verme çabası içine girildi mevcut durumda en çok sırıtan Semih'in sözleşmesi.
Elimizde o kadar sag bek seneri napcaz anlamiyorum de
Salih,Eboue ve Sabri yolcu o zaman veya Sabri'yi joker olarak kullanıp Salih ve Eboue'yi gönderebilir Mancini.
Sabri her pozisyonda hep aynı verimi veriyor ama özellikle sol bekte inanılmaz bir şekilde verimli oluyorAdam yanlış ayak ile pozisyonu seçmiş
Meğersem sol ayaklı ve sol bek olsa dünya yıldızı olacakmış
![]()