Sayfa 1127 / 1204 İlkİlk ... 1276271027107711171125112611271128112911371177 ... SonSon
33,781 ile 33,810 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Yahu isterlerse ikisi toplam 60 gol atsın 60 asist yapsın o paraları hak eden bir top oynamıyorlar,yabancı sınırı olmasa alacakları para en fazla 2 milyon olur.
    Iste sıkıntı burada bu kafa yapısını degistiremeyiz maalesef. Hatirlar misin bilmem aynı geyikler arda icin de donmustu. Al ortada hersey.
    Adam 60 gol de atsa hakedemiyor cok enteresan.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Iste sıkıntı burada bu kafa yapısını degistiremeyiz maalesef. Hatirlar misin bilmem aynı geyikler arda icin de donmustu. Al ortada hersey.
    Adam 60 gol de atsa hakedemiyor cok enteresan.
    İkisi beraber dedim ben,niye 60 golü de Burak'a yazıyorsun

60 abartı olabilir ancak senin anlamak istemediğin konu şu,bu adamların böyle iğrenç bir sezonu geride bırakmalarına rağmen maaşlarında zam yapılması,diğer oyunculara ayıptır.

Ayrıca verdiğin örneklere bakarsak Xavi,Lampard,Terry falan bu takımların en eski oyuncuları altyapı olmasa bile küçük yaşlardan beri takımlarında oynuyorlar.Bizim 2 kafadar ki ikisini de çok severim eleştirmeme rağmen,biri bize geleli 3 yıl öteki geleli 2 yıl oluyor.Bunlar mı bizim Lampard'ımız,Xavi'miz falan ?

Bu oyuncular bu parayı alırken,tekmeye kafa sokan Semih,bir taraflarını yırtarak mücadele eden Sabri toplam ne kadar alıyor peki ? 1,5 milyon euro'ya bile yaklaşmaz ikisinin maaşı.Hatta 1 milyon olduğundan bile şüpheliyim.

Kral,Maestro diye dolanacağıma,Cesuryürek,Reis diye dolanırım.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    İkisi beraber dedim ben,niye 60 golü de Burak'a yazıyorsun

60 abartı olabilir ancak senin anlamak istemediğin konu şu,bu adamların böyle iğrenç bir sezonu geride bırakmalarına rağmen maaşlarında zam yapılması,diğer oyunculara ayıptır.

Ayrıca verdiğin örneklere bakarsak Xavi,Lampard,Terry falan bu takımların en eski oyuncuları altyapı olmasa bile küçük yaşlardan beri takımlarında oynuyorlar.Bizim 2 kafadar ki ikisini de çok severim eleştirmeme rağmen,biri bize geleli 3 yıl öteki geleli 2 yıl oluyor.Bunlar mı bizim Lampard'ımız,Xavi'miz falan ?

Bu oyuncular bu parayı alırken,tekmeye kafa sokan Semih,bir taraflarını yırtarak mücadele eden Sabri toplam ne kadar alıyor peki ? 1,5 milyon euro'ya bile yaklaşmaz ikisinin maaşı.Hatta 1 milyon olduğundan bile şüpheliyim.

Kral,Maestro diye dolanacağıma,Cesuryürek,Reis diye dolanırım.
    60'ı burak'a yazsak OK yani tatmin olacaksın

bizde xavi lampard terry çok zor be kardeşim o yetenekte adamlar olmadığı için değil o adamlara sabredebilecek kafa yapısında taraftar profili olmadığı için.

o yüzden bizim en güzel yapabildiğimiz burak selcuk gibi en azından takımın sorumluluğunu üstlenmiş türk futbolcuları bulabilmek. bu kez bulmuşuz işte.

ben de isterim semih sabri de daha çok kontrat yapsın ama burak'a bile bunları söylüyorsanız sabri'ye yapılsa aynı kontrat yıkarsınız buraları.

bugun sen sneijder'i aldıysan drogba'yı aldıysan bunun sebeplerinden biri selcuk'tur mesela.
    unutma o selcuk sen 8.iken geldi bu takıma, burak trabzon'u komple karşısına alarak geldi bu takıma. amrabat mesela adamla boyna makara yapıyorsunuz. bu takıma gelebilmek için ortalama bir futbolcunun yapabileceğinden çok daha büyük fedakarlıklar yaptı adam kendi maaşından azaltıp bonservisine yönlendirdi alacağından vazgecti vs. vs. bak bunları sneijder drogba zor yapar.
    iş hayatına girince anlarsın bunların önemini. profesyonel hayatta fedakarlığın ne denli zor olduğunu.

bu adamlara vefa göstermesi gerekiyordu yönetimin gösterdi de. helal olsun. bak hiç sevmiyorum bu aysal yönetimini ama bu konuda helal olsun diyorum. bu adamlar bizi biz yapan adamlar. tabi sen bunun böyle olmadığını düşünüyorsun buna saygı duyarım fakat ikisi toplam 60 gole imza atsa diyorsun yine olmaz. bu rakam abartı farkındayım ama bu düşünce yapısı işte değiştiremediğimiz ve değişmesi gereken nokta.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Düşünce yapısı değişmesi gerekiyor elbet ama ondan öte Burak ve Selçuk'un da o kontratları hak edecek oyun oynaması gerekiyor.Ben %100 haklıyım gibi bir şey söylemedim ancak Burak ve Selçuk bu sezon çok düştüler formdan.Selçuk her manada formsuzlaştı.Burak ise geçen seneye göre aynı oyunu sergiledi ancak çok gol kaçırdı.Sneijder açık ara asist kralı bile olabilirdi,ona keza Selçuk'un bu denli eleştirilmesinin sebeplerinden biri de Burak'tır.Adam kaçırıyor abi,ben hayatımda onun kadar pozisyona girip onun kadar kaçıran bir oyuncu görmedim.Buna Guiza'da dahildir.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Mitroglumu ne yunanli forvet varya gelirmi sizce fulhamda kume dustu?

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Koskoca sezonda ligde sadece 3 maça çıkmış Mitroglou. Sakat mıydı bilmiyorum ama aynı zamanda 5 maçta 3 golü var UEFA'da.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Mitroglou iş yapar bizde ama Fulham 15 Milyon verdi bi 10 Milyon falan almadan bırakmazlar onu.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Koskoca sezonda ligde sadece 3 maça çıkmış Mitroglou. Sakat mıydı bilmiyorum ama aynı zamanda 5 maçta 3 golü var UEFA'da.
    Ben sakatlandı diye biliyorum. 2. Veya 3. maçında olması lazım
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Chedjou - mevlut takasida olabilir , bu arada herkes diyor mancini astoriyi cok ama cok istiyormus

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Chedjou ne olursa olsun kalmalı. Astori gelse bile kalmalı o adam çok canlar yakar yeni sezonda. Duran toptan gol atabilen bir stoper bulmuşuz bırakmayalım.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Chedjou hızlı, topla arası iyi ama rakiplerine fizik üstünlüğü kuramayan bir stoper. Bu yüzden yabancı hakkını daha sert bir stoperden yana kullanma taraftarıyım. Savunmamız kolay çalım yiyen ve kötü pozisyon alan oyuncularla dolu. Bize daha ürkütücü bir stoper şart, Lugano tarzı...
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Çok sessiziz bu dönem,birkaç güne sürpriz bir isim açıklanabilir diye tahmin ediyorum.Adam akıllı transfer haberi de yok.

http://forum.turksportal.net/vb/show...ostcount=26548

Totem was here

Bunu yazdıktan bir kaç gün sonra Sneijder haberleri çıkmıştı,şimdi de kimi alacaksak onun ismi netleşir inşallah

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Selçuk ile de aynı sözleşmeden imzalanmış. Hayırlı olsun.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Milli takım kampı bittikten sonra Mevlüt'ü açıklarız gibi geliyor bana hadi hayırlısı.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Geçen sene bu zamanlar Alper ondan önce ki sene Hamit falan hemen konuşuldu çıktı anlaşıldı anlaşılmadı falan. Şuan tık yok.

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

NTVSpor özel haberi:
    Gomis ve Mevlüt için Sarı kırmızılı kulübün başkanı, Fransa’da bulunan Bülent Tulun’a talimat vererek konunun çözüme kavuşmasını istedi.Aysal, pürüzlerin giderilmesi halinde Cuma günü Fransa’ya giderek transfere son noktayı koymak istiyor. Ancak Gomis’in Newcastle United ile görüşmesi ve ayrıca 2009 yılında Keita’nın transferinde Galatasaray’ın Lyon Kulübü ile yaşadığı maddi sıkıntılar transferin önünde engel olarak göze çarpıyor...

http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...olaya-el-koydu

İnşallah gomis newcastle'ı tercih eder...

Bir kere Gomis'in sözlesmesi bitmiyor mu ? Bu nasıl habercilik Lyon ile neden sorun yasansın basımızı anlamak güc zaten bonservisle adam alcak olsak Gomis'i almayız

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Quote Originally Posted by zarateray View Post
    Bir kere Gomis'in sözlesmesi bitmiyor mu ? Bu nasıl habercilik Lyon ile neden sorun yasansın basımızı anlamak güc zaten bonservisle adam alcak olsak Gomis'i almayız
    Haberi biraz daha dikkatli okumalısın diyeceğim de, haberi kaldırmışlar.Gomis'in alacakları varmış Lyon'dan.Galatasaray'dan bunu karşılamasını bekliyorlar, peşin olarak.Fakat Galatasaray taksit halinde ödemeyi planlıyor.Öyle diyordu haber.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Trabzonspor'un gomis ile ilgilenmesiyle dostluk bagini koparmak istemediğimiz icin vazgeçmisiz transferden.
    Last edited by William Rookwood : 29.Mayıs.2014 at 18:06
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Olcan için yol yapıyor başgan

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Olcan ve Mevlüt yolda at fava bekle. Hakan Çalhanoğlu'da gelse forvetin ismine bile bakmayız artık ben oynasam ben de gol atacak hale gelmiş olacağım artık.

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Olcan ve Mevlüt yolda at fava bekle. Hakan Çalhanoğlu'da gelse forvetin ismine bile bakmayız artık ben oynasam ben de gol atacak hale gelmiş olacağım artık.
    Attım fava gelmezseler kan çıkartırım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Hacım Benzema'yı alabiliriz ama Hakan'ı alamayız unut onu

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Evren Göz @evrengoz 8 dakika
    İyi yerlileri al, genç gurbetçi bul, fazla yabancılardan kurtul, flaş stoper-golcü (yabancı) al, yıldızlarını uzat, Muslera'yı tut.Amaç bu

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

1 Eylül tarihine daha çok var, umarım Evren Göz'ün yazdığı gibi bir amaç vardır ve bu sezona doğru bir planlama ile başlarız. Geçtiğimiz sezona 1-0 geride girmiştik, aynı hata yapılmamalı. Ünal Aysal dersini almıştır diye umut ediyorum.

Ayrıca şimdiden iki yeni transferimiz var bence, Hamit ve Bruma bu sezon çok faydalı olacak gibi geliyor bana.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Hatem ben arfa???

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Burak Yılmaz ve Selçuk İnan için yapılan yenilemenin Semih Kaya için de yapılması şart. Ceyhun, Koray gibi oyuncular bile Semih'ten daha fazla kazanıyor. Madem bir denge bulma, değer verme çabası içine girildi mevcut durumda en çok sırıtan Semih'in sözleşmesi.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Elimizde o kadar sag bek seneri napcaz anlamiyorum de

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Salih,Eboue ve Sabri yolcu o zaman veya Sabri'yi joker olarak kullanıp Salih ve Eboue'yi gönderebilir Mancini.

Sabri her pozisyonda hep aynı verimi veriyor ama özellikle sol bekte inanılmaz bir şekilde verimli oluyor Adam yanlış ayak ile pozisyonu seçmiş Meğersem sol ayaklı ve sol bek olsa dünya yıldızı olacakmış

Mesaj Yetkileri