11 olsaydı alırdın![]()
11 olsaydı alırdın![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Ajshsjakak Emre fazla kacmis![]()
salih'in transferi ciddi ciddi konuşuluyor. roma biraz daha ısrarlı olursa alacak gibi.
salih ve sow açıklamalarından gideceklerini öngörüyorum.
volkan
gönül alves egemen caner
alper topal
kuyt diego sow
emenike(webo)
Alper çok koşan bir oyuncu savunmada çok faullü oynasa da kolay geliştirebileceği bir konu.
yani bir nevi gerard lampard türünde oynayamaz mı topal ile mesela ?
bizim 2 sene önceki 4-4-2de melo ve selcuk'ta olduğu gibi.
çok mu şey istiyoruz acaba türk futbolundan.
sonuçta alper'e baktığın zaman ne net bir kanat oyuncusu kadar kıvrak ne de net bir amc kadar topla yumuşak.
en iyi pozisyonu heralde 4-3-3'te iç ortasaha. işte o box to box dediğimiz olay. orada oynayabilen oyuncular 2li ortasahada da görev alabilirler bence yanlarında savunma sezgisi yüksek bir oyuncuyla.
dünyada örnekleri var. aynı zamanda sert bir oyuncu fiziki gücü de iyi tabi bir vidal değil o konuda ama vidal'den daha esnek olduğu da kesin.
bence ersun yanal bunu yapabilecek t.d'lerden biri.
Salih ve Sow satılacak gibi gözüküyor..
12 Milyon euro şu sıkışık dönemde çok tatlı para olur. Hemde Salih en azından İtalya'da deneyim kazanır. Bizde kalırsa Mert gibi, Semih gibi körelir kalır. Bir an önce satılmalı.
Türk oyuncular Avrupa fırsatını buldu mu kaçırmamalılar.Umarım kulüpte bir engel çıkarmaz da gider Salih.
selçuk şahin kemal arslan halan bayraktar sezer öztürk özer hurmacı vs vs salih bu listeye eklenmemeli yetenekli oyuncuları yıllarca çürüttük bari salih kurtarsın kendini
1.5 milyon euro bedel ile aldığın adamı 1 sezon oynatıp 10 katına satmak muazzam başarı olur. Salih açısından da Roma doğru bir tercih olabilir.
Ben olsam 5 milyon €'ya bile bırakırım (Koy sonradan satışa %50 bak keyfine). Oynatmayacaksın zaten para ediyorken satacaksın hem çocuk hayatını kurtarsın hem de Fenerbahçe bir oyuncudan para kazansın. Sadece oyuncu satın almakla bu gemi yol almaz.
Ersun Yanal'a gençler konusunda güveniyordum ama o da Azizci. İşim garanti olsun da gerisi önemli değil kafasında. Onun için genç oyuncuları falan unutacaksınız, hikaye. Sağlam, tecrübeli, günü kurtaracak adamları bul, oynatsın. Günü kurtardıkça bizden iyisi olmaz. İdealistlikmiş, Vizyonmuş onları geçecez bir kere.
...
20 yaşındasın,seni Roma istiyor,üstelik seneye Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek bir Roma,kulübünde hak ettiğin oynama şansı verilmiyor.
Kim kalır ?
Edit:
Bu arada gelecekte Galatasaray'a geleceğine inandığımdan dolayı gitsin istiyorumİster inanın ister inanmayın bu adam futbolu bırakmadan önce Galatasaray'a gelecek her türlü.
Kamuoyunda küçükten bir baskı yaratıyorum ki yavaş yavaş büyüsün Fotomaç,Fanatik falan manşet olarak versin birkaç yıl sonra![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Ben olsam geri alma opsiyonuyla birlikte satardım.Mesela 10'a sattım, 12'ye geri alma opsiyonu koyardım.Ve 15'e sattıysam 20'ye koyardım.
Ama bunu alıcı klüp kabul eder mi? Orası muamma.
Olsa çok işe yarar, Salih Şampiyonlar Ligi'nde kendini gösterse hooop hemen alıp daha iyi bir fiyata satarlar.
Bu madde mesela Koray Günter'de var.Bojan Krkic'te de vardı.
Last edited by Banega : 29.Mayıs.2014 at 20:40
Satmasınlar Salih'i. Kiralama belki olabilir ama satış olmasın.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Salih 12 milyon €'ya satılmış prensip anlaşmasına varılmış diyorlar
http://tr.eurosport.com/futbol/super...40529_24882816
12 m € verileceğine hiç inanmıyorum ben şahsen hadi bakalım umarım romaya gider![]()
bizim salihi kullanacagimiz falan yok, ligimizde elit futbolcu olma sansi da yok zaten salihin. gitmesi en uygunu, guzel de bir kazanc saglarsak gayet guzel olur bence bu transfer. umarim gerceklesir romaya gidisi. italya yerine ispanya falan olsaydi daha iyiydi salih acisindan.
12M avro toplam maliyeti olabilir, sozlesmede opsiyon falan eklendiyse. misal, su kadar mac oynarsa +3M gibi. sonraki satistan yuzde de eklenirse cok daha iyi olur.
Fiyatı geri planda bırakırsak Salih'in Roma'ya gitmesi hem kendisi hemde ülke için çok iyi olur. Şu bir kaç sene yurt dışına ihraç edeceğimiz oyuncularda fiyata bakmamak lazım. Maksat ayakları alışsın. Öyle lap diye Porto olunmuyor sonuçta. Önce ufak ufak satışlarla müşteriyi ayarlamak lazım.
Screw you guys, I'm goin' home
Valla Arda gibi bir adam bile 12 milyon euroya gitti. Kaldıki Arda şuan en iyi Türk oyuncusu bana göre. Gittiği zamanda öyleydi. Ancak Atletico 12'den fazla vermedi. Ancak Roma bana kalırsa bu adamı çok sıkı takip etmiş. Daha çok bir şey ispatlamamış adama bu kadar para vermezler. Kim ne derse desin 12 milyon euro iyi para. Lakin birde bu şartlarda bu parayı vermelerinin sebebine bakmak lazım. Salih'i ilerde top class bir oyuncu olacağını varsayarak alıyorlar ki bu kadar yatırım yapıyorlar. Haberde söylendiği gibi, 12 + Sade tr'de Fener'de oynar + İsteneni veremediğinde 3-4 M. euroya geri alınabilir vs vs gibi maddelerde koydurtabildiysek harbi iyi iş yapmışız demektir.![]()
Last edited by SAİT71 : 30.Mayıs.2014 at 15:02
İsteneni veremediğinde kısmı biraz uydurma gibi geldi bana, öyle bir kriter nasıl olacak ki. Net değil yani, neye göre kime göre. Geri alma maddesini kastediyorlar galiba onda da performansa bakılmaz.
Türkiye liginde 12M Euro teklif edilecek bir futbolcu yok. Belki Sneijder. Çok kolpa haberler. 7-8 m euro Salih için verecekler de Aziz Yıldırım satmayacak aklından şüphe ederim![]()
Last edited by vivoperlei : 31.Mayıs.2014 at 17:43 Reason: Soyisimleri yazmayı unutmayalım lütfen.
Bana göre bu haberler komedi.
10 Milyon bile teklif edilmedi bana göre ki 12 edilsin. Hakan Çalhanoğlu da Salih ile aynı dönemin oyuncusu ve şuan A takımda forma giyiyor.
Hamburg'un en kilit adamı konumunda yani bu adama bile bu paralar verilmezken gidip takımında yedek bekleyen birisine 12 Milyon € verirse Roma gerçekten çok büyük komedi olur.
Salih, Hakan'dan daha yeteneksiz demiyorum yanlış anlamayın sadece Hakan kadar ön planda değil şuan.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Sonunda benim gibi düşünen biri daha kendi takımında doğru düzgün oynamayan oyuncuya kim 12 m € vermiş ki Roma versin ? kaldıki bu takım zaten o kadar çok para harcayan bi takım değil ve ortasahaları gayet kaliteli oyunculardan oluşuyo. Salihle ilgileniyo olabilirler Salihi belkide alırlar ama verecekleri para bi Mehmet Topal parasından fazla olmaz
yahu ortada bir satış olacaksa bu 10 milyon ve üstüne olur. üç otuz paraya niye bıraksın yönetim salih'i. 3 5 milyona gideceğine de kalır. mis gibi potansiyelli türk orta saha. çürüyüp çürümemesi kendisine bağlı. salmasın kendini, gayret etsin, yıldız olsun.
Geçen sene Bruma'ya 12.5 veriliyor da Salih'e mi verilmeyecek? Fiyatın abartıldığı falan yok, Piyasanın ederi bu. Aslında kumar bu. Tutarsa hem takımına Dünya Çapında olabilecek bir oyuncu kazandırırsın hem de kat kat üstünde satabileceğin bir oyuncu. Bir futbolcu topu ayağına aldığı anda kalitesini ve potansiyelini belli eder, Roma'nın gözlemcileri bunun farkında ki bu kadar diretiyolar. Bu tarz oyuncuların nesli Dünya'da azalıyor. Oyun vizyonu ve Zekası ayağını yönlendiren bir adam çok değerlidir. Fiziksel açıdan şuanda yetersiz ama bu 6-8 ay da bile sıkı bir programla halledilebilecek bir şey üzerine maç temposu da eklendikçe katlarsın kendini. Hele bir de genç oyuncuyken bunları yapmak ve kendini geliştirmek daha kolay, Salih'in yerinde sayacağını düşünerek parayı astronomik bulmak bu sebeple yersiz, adamlar bunun farkında.
Arda ile kıyaslamamak gerek, Atletico Madrid son yıllarda astronomik rakamlarla transfer politikası güden bir takım değil. Kadrosu ve Transferleri ortada. Arda Atletico dışında bir takıma gitseydi bonservis kesinlikle farklı olurdu.
...
12 milyon falan şişirme haberler bence. Şu an 7-8 verseler tamam ama üstü fazla rakam. Emenike içinde 20 milyon euro rakamları konuşuluyor bunlarda çok saçma. Avrupa da boy göstermeyen oyuncular için. Elin gavuru zaten bizim ligi baz alıp bu kadar paraları ödemez rusya dışında.