Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon
121 ile 150 arası toplam 199 sonuç

Konu: A Milli Takım Aday Kadrosu Açıklandı [18 Mayıs - 3 Haziran 2014]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mevlüt harika oynadı, keza Pektemek, Caner, Gökhan Gökhan Gönül, Oğuzhan da. Tarık ilk yarı kötüydü ikinci yarı toparladı. Bu arada Hakan Balta'yı da çok beğendim. Ayrıca o cılız minşk çocuk İshak'a ne olmuş yahu? Top sürüyor, ikili mücadele kazanıyor, aralara giriyor. Fiziğini geliştirmiş. Bir orta yapamıyor doğru düzgün o da olur zamanla

2. Default

Arda'nın yokluğunda ; şu ana kadar gösterilen performans ve galibiyetler umut verici gelecek adına . Bakalım ABD karşısında neler yapacağız . Ayriyeten Schalke 04'den Kaan Ayhan , Mainz'dan Yunus Mallı gibi isimler kadroya kazandırılmalı .

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by fbdevil190737 View Post
    Arda'nın yokluğunda ; şu ana kadar gösterilen performans ve galibiyetler umut verici gelecek adına . Bakalım ABD karşısında neler yapacağız . Ayriyeten Schalke 04'den Kaan Ayhan , Mainz'dan Yunus Mallı gibi isimler kadroya kazandırılmalı .
    ++ tolgay arslanda denenmeli ek olarak ne yapıp ne edip sinan kurt ve samed yeşil ikna edilmeli özellikle sinan kurt çok büyük potansiyel

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Emre Can'ı kaçırmamalıyız asıl,adam esmer Schweinsteiger
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

5. Default

Quote Originally Posted by Facx View Post
    ++ tolgay arslanda denenmeli ek olarak ne yapıp ne edip sinan kurt ve samed yeşil ikna edilmeli özellikle sinan kurt çok büyük potansiyel
    Tolgay Arslan ve Emre Can Alman Milli Takımını tercih etti diye biliyorum ancak belirttiğiniz gibi Sinan Kurt ve Samed Yeşil ikna edilerek Milli Takımımıza kazandırılmalı .

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Eskiden biz Avrupalıları devşirip Yeniçeri yapıyorduk,Osmanlı'nın sonunu getirdiler,şimdi Avrupalılar Türkleri devşirip milli futbolcu yapıyorlar.

Avrupalılar'ın çöküşü yakındır

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by fbdevil190737 View Post
    Tolgay Arslan ve Emre Can Alman Milli Takımını tercih etti diye biliyorum ancak belirttiğiniz gibi Sinan Kurt ve Samed Yeşil ikna edilerek Milli Takımımıza kazandırılmalı .
    Tolgay ın ben Alman Milli Takımında oynayabileceğini sanmıyorum en fazla 1 maç oynatıp bidaha oynatmazlar ki onu bile yapmazlar gibi geliyor

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Arkadaş bu Almanlar'da bize gelmesin diye her gurbetçi Türk'ü milli takıma alıyorlar. DK kadrosuna bakıyorsun hiç birisi yok. Bizimkilerde hep orayı tercih ediyorlar.

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Eskiden biz Avrupalıları devşirip Yeniçeri yapıyorduk,Osmanlı'nın sonunu getirdiler,şimdi Avrupalılar Türkleri devşirip milli futbolcu yapıyorlar.

Avrupalılar'ın çöküşü yakındır
    Öfff ! Sincanlı Yine Sincanlılığını Konuşturdu

Birde Sincanlı Değilim Diyor Sincanlının Hası Yahu

Yapma Böyle Kazanova Daha Çok Gençsin İleri Gideceğine Geri Gidiyorsun Yol Yakınken Dön Bu Ufuktan

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Öfff ! Sincanlı Yine Sincanlılığını Konuşturdu

Birde Sincanlı Değilim Diyor Sincanlının Hası Yahu

Yapma Böyle Kazanova Daha Çok Gençsin İleri Gideceğine Geri Gidiyorsun Yol Yakınken Dön Bu Ufuktan
    Abi deme öyle deme Sincanlı değilim ben,değilim O kadar yabani otun arasında açmış bir papatyayım,gülüm,karanfilim,karahindibayım

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Adam Etimesgutludur belki deme öyle

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Etimesgut'ta değil Eryamanlıyız biz Eryamanlı hülooooğğğ

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

ikinci yarıyı izledim sadece, mutlak hâkimiyetimizde geçti maç. Pas trafiğini çok iyi kurduk, presi etkili yaptık. Ishakin asist öncesi adamını geçisi klastı. Caner milli takımdaki arda gibi oynadı, solda sağda heryerdeydi. Hücumda pas trafiğinin merkezi oldu. Golü de çok şıktı.

Henuz gücümüzü sınayacak bir rakip olmadı. Abd de ölçü olmayacaktır. Ancak yine de favori olduğumuz maçları kazanmasını biliyoruz. Bu yönden olumlu.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ulan Avcı şimdi Dünya Kupası'nda olmak vardı. Fatih hoca ile son maçı da alırsak güzel olur ülke sıralamasında bayağı bir yukarı çıkarız diye tahmin ediyorum. Tolga Ciğerci'yi de oynatmak lazım İsveç maçında oynayacakken sakatlanmış büyük şanssızlık olmuş. Resmi maçlarda oynatıp Almanlar'a kaptırmamak lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

En kötü 2.tur, kuraya göre de bir çeyrek final görebilirdik bu takımla. Yazık oldu gerçekten, bizim için daha heyecanlı olacak bir dünya kupası izleyebilirdik.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Valla şu Milli takım Fatih hoca ile beraber elemelerde umut veriyor açıkçası. Bu işi şuanda bir Şenol hoca birde Terim yapardı zaten bana göre. Terim her geldiğinde beğenmesekte, eleştirsekte milli takımı ayağa kaldırıyor. Hatta bana kalırsa enkaz devraldığı takımları yeniden inşa etme konusunda çok başarılı. Zaten elemelerde de, turnuvadaki takım sayısının artması sebebiyle bir nebze avantajımız var. İlk 2 direk gidecek. İnşallah eleme maçları başlayınca saçmalamaz oyuncular.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

24 takım olması bize yaradı ama şampiyona sıradanlasacak. şimdi katılmak mesele olmaktan çıktı sayılır. Esas hedef sürekli ilk 8 içinde olmaya çalışmak olmalı. Ben elemelerde takılacagimizi düşünmüyorum zaten.

Ondan öte dünya kupasını özledim ben, yine 16 yıllık bir ara verdik. Umarım bu 20 olmaz.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Zaten 2016'ya da katılamazsak bi 10 yıl katılamayız diye düşünüyorum. en kötü 2. olup çıkarız elemelerden diye düşünüyorum. Terim Avcı gibi aa bu Almanya'da oynuyor hadi bunu alayım Milli takıma görüşüyle davranmıyor ligin içinden oyuncuları da alıyor Milli takıma bence Terim'in en büyük özelliklerinden birisi de bu.

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Ya keşke Fifa bizi Asya'ya koysaydı, hiç bunları konuşmazdık bugün.Her kupaya katılırdık, Dünya Kupasında da hangi dizilişle çıkacağımızı tartışırdık.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Banega View Post
    Ya keşke Fifa bizi Asya'ya koysaydı, hiç bunları konuşmazdık bugün.Her kupaya katılırdık, Dünya Kupasında da hangi dizilişle çıkacağımızı tartışırdık.
    195o ya da 1958 dünya kupasında fifa bizi asyaya atmış, bizimkiler de protesto ederek asyada gösterilen gruba katılmamış. Sonraki elemelerde avrupada devam etmişiz

Zamanında bunun mücadelesi verilmiş, sen asya diyorsun hala

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Asya'da olsakta eminim kaçırmayı başarırdık turnuvaları

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Asya uzak yahu. Taa Çin'de Japonya'da oynanacak maçlar 10-12 saat uçak yolculuğuyla. Ne ara antrenman yapacak bu adamlar
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Last edited by TeNaciOUS MidFieLdeR : 01.Haziran.2014 at 23:04

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Fatih hoca ilginç bir 11'le çıkmış asıl mevkisi stoper olan isim yok resmen. Ozan'da benim bildiğim sağ bekte oynuyordu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maç çok hızlı başladı. Git geller fazla.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Selçuk ile net bir gol pozisyonundan faydalanamadık. Fena oynamıyoruz açıkçası.

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Nuri atmalıydı o golü İshak çok iyi çıkardı.

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Abd attı..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Atamayana attılar. Dk. 26 ABD : 1 - 0 Türkiye

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ülke futbolu olarak temel sıkıntımız, kontra atak yapmayı bilmememiz. Bazen öyle pozisyonlar oluyor ki hani rakipler bunu yakalasa topu filelerimizde görürüz ama biz yapamıyoruz, olmuyor.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon

Mesaj Yetkileri