1 ile 30 arası toplam 547 sonuç

Konu: Sentugo - Sadece Türkler Bursaspor (14. sezon)

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Ayew ve Enes süper katkı vermişler.Regen stoperin profili çok çok iyi ama boyu baya kısaymış..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by walcott07 View Post
    Ayew ve Enes süper katkı vermişler.Regen stoperin profili çok çok iyi ama boyu baya kısaymış..
    Katılıyorum, onun boyu konusunda çok sıkıntılarımız var. Sonuçta boyu çok uzamayacak. Altyapımdan böyle bir oyuncu çıkması bile gayet iyi.

Geleneksel Transfer Dönemi - 3. Sezon Başı

Gelenler:

Jordan Ayew: Geçen sezon bizde kiralık oynadı ve mükemmele yakın performans gösterdi. Biz de kontratının son sezonu olduğunu görüp beklemede kaldık ve kendisini 2019 yılına kadar Bursasporlu yaptık. En çok maaş alan oyuncularımızdan birisidir kendisi. (Yıllık 1.4 milyon) Bonservissiz.

Joremo Roussilion: Kendisinin iyi bir sol bek ve kanat oyuncusu olduğunu düşünüyorum. Bu sezon ilk 11 başlayacaktır. Caner ile iyi bir ikili olacaklar ve arkalarından da İsmail Köybaşı destekleyecektir. Bonservissiz aldık.

Necip Uysal: Sanırım en iyi Türk savaşçı ortasaha. 4.9 milyona sattığımız oyuncudan sonra Necip iyi bir şekilde açığı kapatacaktır. Bonservissiz aldık.

Grzegorz Krychowiak: Zannedersem en iyi transferim. Oyuncunun özellikleri hem stoper hem de savaşçı ortasah için çok iyi. Ayrıca çok iyi mentor olacaktır. Aldığı maaş yıllık 1.4 milyon. Bonservissiz aldık.

Ersan Adem Gülüm: Oyunun başından beri neredeyse ilk 11 oynuyor bizde. Pas dağıtan stoper eksikliğimizi Kaan ile doldurduk ancak Ersan da onun alternatifi olacaktır. Türk ve maaşı az. Bonservissiz aldık.

Mervan Çelik: Kendisini transfer listesinde görünce hemen almak istedim. Bunun sebebi özelliklerini Ozan İpek'le karşılaştırınca daha üstün olduğu, Ozan İpek'ten daha genç olduğu, Forvet bölgesinde görev yapabilmesi gibi özellikler bulunuyor. Kendisi ile ilk defa oynayacağım. Bonservisine 1.8 milyon verdik.

Robin Yalcin: Kendisini 2 yıllık kiraladık, rotasyon oyuncusu olacaktır. Maaşın yarısını ödeyeceğiz.

Batuhan Altıntaş: Kiralık listesindeydi ve biz de sahiplenmesek çürüyecekti. Gerek Türk olması, gerek solak olması gerekse de uzun boylu olması, ayrıca Bursaspor altyapısından çıkması sebebiyle kendisini maaşının yarısı ödemek koşuluyla kiraladık.

Ivan Klasnic: Yıllık 100k ya oynayacak. Genç oyuncularımıza mentorluk yapması için takıma kattım. Bonservissiz.

* Nuri Demirkan: 180k bonservis verdik. Regen. 4 yıldızlık potansiyeli var.
    * Bahattin İşçiler: Yeni Ozan İpek olabilecek potansiyelde bir oyuncu. Regen, bedelsiz.
    * Mustafa Çekiç: 4 yıldızlık potansiyeli var.
    * Baki Çağlar: 475k bonservis verdik. 4,5 yıldızlık potansiyeli var.

Toplam maliyet = 2.45 milyon

Gidenler:

Toygar Arslan: Aramızda bir kontrat problemi oluştu, daha takıma geçen sen gelmiş hiç bir katkıda bulunmamıştı. Sorunlu futbolcu istemiyorum demiştim ben de en iyi teklifi verene sattım. 8.75 milyon.

Aleksandar Ignjovski: Zaten hikayeyi biliyorsunuz. 4.8 milyon + %50 pay.

Taye Taiwo: Kendisini kiralayacaktık ancak olmadı, bir takım sorunlar oldu. Aldığı maaş fazlaydı. 1.6 milyon.

Tetteh Bangura: İyi paraya sattığımı düşünüyorum. 645k.

Kiralık Gidenler

Ozan İpek: Mervan Çelik transferinden sonra takımda fazlalıktı. Kendisini 2 yıllığına, aylık 200k dan bir takıma kiralık yolladık. (Toplam gelir: 4.6 milyon)

Willie: Bu oyuncu ile aramda sıkıntılar olmuştu, geçen sezon çok iyi oynayamamıştı. Kendisini 2 yıllığına, aylık 200k dan Valencia'ya kiralık yolladık. (Toplam gelir: 4.4 milyon)

Fernando Belluschi : %50 başka takıma gitme mevzusu yüzünden kendisini yine kiraladık. Aylık 170k. (Toplam gelir: 1.7 milyon)

Volkan Şen: Kendisinin takımda yeri yok, kiralayabildiğimiz tek takım olan Rizespor'a aylık 82 k'ya kiraladık. (Toplam Gelir: 825k)

Toplam Net Gelir: 15.98 milyon + 11.52 milyon (kiralık gelirleri) = 27,5 milyon pound.

Not: Geri kalan gidenler önemsiz rakamlara veya bedelsiz olarak gönderilmiş veya kiralanmıştır. Arzu eden gerekli görselden bu oyuncuları takip edebilir.
    Last edited by sentugo : 01.Haziran.2014 at 16:15
    Sentugo.

Mesaj Yetkileri