Ben o dönemleri kaçırdım ya. 2011 Mart 2014'e kadar olan bütün olaylardan haberim yok. Şimdi baktım da WWE şampiyonu olmuş R-Truth. Zaten wwe yıllardan beri aynı politikada yürütüyor bu işleri. Kemeri kaybeden güreşçiler birden bire düşüyor. Big E, Alberto del Rio vs.
Payback'i izledim.
Spoiler:
Bence ER ve WM'den çok daha iyi bir şovdu. Özellikle Cena ile Wyatt'ın maçı harikaydı. Tahmin ettiğim gibi yine Cena kazandı maçı.
Randy' de bir an önce kendini Evolution'dan soyutlamalı. Batista ve Triple H gibi iki tane bitik güreşçinin yanında harcanıyor. Benim bildiğim Triple H ile Batista böyle değildi. Aşırı derecede düşüş yaşamışlar ne olduysa.
Feudu kaybetti,kemeri alamadı R-Truth. Vince'in siyahlara karşı ufak bir takıntısı var bence,genelde büyük push alamıyor siyah güreşçiler.
Spoiler:
Payback'i bende beğendim,ilk maç ve son iki maç çok iyi toparladı şovu. Batista ve HHH yaşlandı artık,yeni yıldızları ön plana sürmek için kullanılıyorlar. Reigns'e ise verilen push çok fazla bence şu an. O gruptan yükselecek isim Ambrose olmalı.