1 ile 30 arası toplam 233 sonuç

Konu: FM 2015'ten Beklentileriniz

Hybrid View

Quote Originally Posted by pappi View Post
    Transfer ve sözleşme yenilemerinde,"aracı koyma" mümkün olmalı.mesela bir oyuncuyu almak istiyoruz ancak oyuncu bize gelmek istemiyor,teknik direktörü ile aramız iyiyse oyuncuyu teşvik etmesi için konuşma yapabilelim.yahut takımımızda o oyuncunun sevdiği bir kişi yada personel varsa oyuncuyu ikna etmesi için konuşma yapabilmeliyiz.
    Böyle bir özellik vardı bildiğim kadarıyla hala var hatta FM2013'te Veysel,Alper Potuk'u ikna edebiliyordu gelsin diye.

Ben de şöyle bir şey düşünüyorum; oyuncuların özelliklerinin değişimini gözlemlerken yıllık değişimlerini görebileceğimiz bir ekran olmalı . oyuncu profiline girdiğimde sezon 14/15 - sezon 16/17 gibi görüntüleme seçenekleri olmalı antrenmanlar nasıl işe yarıyor yıllar içinde etkisi nedir daha rahat görebilmeliyiz.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mmllhh View Post
    Ben de şöyle bir şey düşünüyorum; oyuncuların özelliklerinin değişimini gözlemlerken yıllık değişimlerini görebileceğimiz bir ekran olmalı . oyuncu profiline girdiğimde sezon 14/15 - sezon 16/17 gibi görüntüleme seçenekleri olmalı antrenmanlar nasıl işe yarıyor yıllar içinde etkisi nedir daha rahat görebilmeliyiz.
    Kesinlike katılıyorum. En zevk aldığım şey oyuncuların gelişimini gözlemlemek zaten.

Mesaj Yetkileri